Ett år seda...

För exkakt ett år sedan plus några timmar hade vi så här kul! Hoppas på samma lycka ikväll!

image88

Och kom ihåg, varannan vatten! (Förutom Blom, ingen orkar dricka 24 glas vatten) // Sliders

Nästa sista dagen...

... av år 2007, ett konstigt år på många sätt och funderingar går på att göra en årskrönika här på bloggen i en eller annan form. Detta kräver dock tid och ork, det ena har vi i överflöd det andra finns det inte så mycket av om det inte handlar om att på ett eller annat sätt tjäna pengar. 

Imorgon talar mycket för att det blir klackarna i taket, statistik från de senaste åren pekar på detta och ja vem klagar? På ett eller annat sätt msåte man ju fira in året med de sista månaderna som tonåring på ett bra sätt!

Händelser från festen och kanske även bilder lär komma upp under någon av 2008 års första dagar.

Men nu ska vi träna fridykning i Bloms kylskåp och lyssna på Millencolin!

image87

Skit ner dig // Sliders



 


Back on track...

...with a big back (of bira). Så var man tillbaka igen med defribillator och förstahjälpenkittet i högsta hugg för att försöka återuppliva denna gång på gång dödsdömda blogg. Allt för att tillfredställa den svenska bloggscenen med det dem saknar; oss! Vem har inte saknat dem berömda krogguiderna eller de så precisa bakfylleinläggen? Troligtvis inte någon men ändå ger vi oss in tillbaka för att fördriva lite tid!

Efter en tung fylla i tisdags där dem flesta var så radiostyrda att vi lätt blivit castade till Robot Wars och en Crilla som klättrat upp tll en C-kändis status efter en klockren bild på mittuppslaget. (Vi för handlar just nu med Hefner om ett utvik i Playgirls februari nummer). Så har vi valt att ta en lugn lördag och har just avslutat vår första film, Hot Shots: 2, med en faktiskt trimmad Charlie Sheen, precis innan drogerna och kvinnorna förstörde/förgyllde hans liv.

Vad som händer resten av kvällen det märks men det kommer troligtvis fler inlägg så stay tuned.

//Sliders

RSS 2.0