Varumärkeskontroll - Erik Abelsson

Kläder

Sneakers: Adidas Stan Smith
Kostym: Skräddarsytt
Jeans: Diesel
T-shirt: H&M
Underkläder: Om det är kallt

Acessoarer

Väska: Samsonite
Plånbok: Smartcase
Solglasögon: Nej, ja tar verkligheten som den är
Klocka: Phatek Phillipe

Teknik

Tv: Panasonic
Stereo: Bang & Olufsen
Mobiltelefon: Motorola
Mp3: Ipod
Dator: PC, byggt den själv!

Badrum

Tandkräm: Colgate
Tvål: Lactacyde
Hudkräm: Växlar mellan Biotherm och YVSL
Parfym: Dior Homme Bois d´Argent
Medicin: Massor av bira, sen treo
Vitamin: Äter inga

Mat & Dryck

Mineralvatten: Ramlösa
Öl: Carlsberg Hof
Vin: Laroch Vigner
Bröd: Falu rågrut
Glass: Blåbärs putte

Hemma

Säng: IKEA
Lakan: Schlossberg
Espressomskin: OBH Nordica
Kylskåp: Electroulx
Porslin: Versace

Färdmedel

Bil: Volvo (svenskt)
Flygbolag: Qatar Airways
Taxibolag: Bro taxi
Cykel: Militär

Övrigt

Frisörsalong: Toni & Guy
Bank: JP Morgan
Bensinstation: Texaco
Gym: Frisk och rehab


Hemma från huvudstaden...

Så där, väl hemma från en road-trip till huvudstaden tänkte jag reflektera lite över dagens syner. Jag hoppar över allt tråkigt snack om vad vi gjort idag utan det räcker med att säga att det var jävligt kul! Istället för att berätta om detta tänkte jag ge mig på rasfrågan. Rasfrågan(?) tänker ni! Ja, just det, rasfrågan! Fast då inte den rasfrågan som ett gäng kortkukade tyskar hade uppe på tapeten under 30- och 40-talet som vi i sliders totalt fördömmer utan istället de olika raser man kan se på en fotbollsmatch.

Här är ett kort sammandrag av några raser:

Huliganen (aiknun-idotnun-huliganun):
image85Fotbollshuliganen är ofta en man, han
kommer från alla olika samhällsklasser
men har utöver en vanlig homospaien en
extraordinär dragning till våld. Han hittar ofta
sitt hem på en fotbollsarena tillsamans med
folk som honom som där hittat en anledning
att slåss. Har över lag ganska lågt IQ, på
gränsen ofta till att dem ej förstår sarkasm.
Därför bör du ej skojja med en huligan. Du bör heller ej om du hamnar brevid en huligan på match snacka fotbolldå dennes fotbollskonskaper ofta är begränsade, näst intill obefintliga och kan på så sätt göra honom irriterad. Ofta beväpnad med så kallade bengaliska-eldar, flaskor och gatustenar.

Klack-groupien (tjenun-huliganifetishmnun):image86
Klack -groupien är grovt sett kvinnans
motsvarighet på den så kallade huliganen.
Hos dessa hittar man ej samma behov
av våld, dock en ofta stor inneboende
vrede som man på fotbollsarenan jämsides
med en huligan kan ta ut på diverse
verbala sätt. Hos klack-groupien hittar man
ofta en sexuell fascination till den manliga huliganen och det skapas en viss huliganfetishm. Kännetecken på en klack-groupie är ofta en enorm överdosering av brunkräm och percingar i de orala områdna är också vanligt förekommande. Ett påtvingat tobaksbehov i form av cigaretter ryktas det ofta om och verbala yttringar som "hora", "fitta" och "slåss för AIK älskling" hör man titt som tätt runt dessa.

Ut ur dimman...

Efter en av de tyngsta bakfyllorna i mannaminne är man tillbakatill verkligheten. Ganska händelselös helg men vi laddar inför morgondagen då shutteln styr mot Solna där vi ska bevittna guldstriden i allsvenskan i form av AIK - IFK Göteborg. Mer info om den resan kommer på tisdag.

Dagens profil 1: Johnny Rödlund (2st A-landskamper, 20st U21-landskamper)

image83


Dagens profil 2:
Profil

image84


Ses på Råsunda // Sliders

Vart ska vi sova i natt?

Hemma hos mig. i mitt hus? Nej, skulle inte tro det! Hennes hjärna skulle förmodligen gå vilse två gånger. Den första tanken som skulle slå henne, vem har varit här tidigare och tänker han fortfarande på henne?
I hennes lya, känner hon otroligt bra komfort. Hon kan slappna av på ett helt annat sätt. Om det finns dim-ljus, tveka inte att slå på det. Detta gör att hon känner sig mer trygg, hon ser dig inte lika bra, fast hon känner att du är där. Närma dig henne försiktigt. Exprimentera, utforska hennes kropp och tänk på att det är hon som hela tiden ska vara i centrum.
När du vaknar upp dagen efter, skynda dig till närmaste mataffär och inhandla lite frukost. Släng ihop det snyggt och servera henne med en elegant fruksot på sängen. Tänk på att påpasslighet är det bästa matrialet att leverera!

/ Sovrums specialisten

Krog Guiden 3

Vi närmar oss onsdag och lill-lördag med stormsteg. Slidersentertainment släpper nu Krog guiden nummer 3! Det handlar om att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt, att umgås med rätt människor - att ha koll, helt enkelt.

Den här gången sätter vi spot-light ljuset på Kristinehamns hamnkrog nummer ett, Mastmagasinet.

Vad: Resturang och bar. litet, hett - fem ställe för mogen premium publik, i delar av det som i en gång var ett båtvarv. Inovativ "skärgårds" inredning och fokus på live-band.

Data: Hamngatan 5, Kristinehamn. Mån: 11-14, tis-tors 11-22, fre-lör 11-01.

Typisk besökare: Belevad affärsmen 30+ eller äldre damer men nya Diesel jeans. Under sommaren syns också den yngre societeten till. Majoriteten består dock av medelålders stekare, med alldeles för grandiös självbild. Det finns också ett intensivt "hang-around" gäng som hänger där alla dagar i veckan, men som egentligen härstammar från Biljarden.

Kungasäte: Beror lite på vad du är ute efter. Borden är synnerligen eftertraktade, och på höger sida av den stora baren hänger du snyggt med perfekt vy över lokalen. Inre matsalen intas konstant av någon privat firare. Efter klockan 23 gäller det att ta plats framför scenen.

Spot att undvika: Stora barens framsida. Det är samlingspunkten för alla de som mer sett en mysig bar från gatan och provat sin lycka, än att faktiskt varit medvetna om vart de satt fötterna. Dessutom är det oerhört trångt, och hindrar såklart frekvent mingel.

Det dricker du: Hotshot! Se till att få den av bertenderna Johan och Magnus, de skiktar gallianon, kaffet och grädden utomordentligt bra! Med ett glas rött eller en bira signalerar du också full koll på vad som gäller.

Så dansar du: Tyvärr, lite utrymme för dans. Ibland lite mer formellt, såsom; bugg, cha-cha osv. Men ett okontrollerat vevande med armarna funkar alltid.

Det snackar du om: Att snacka över huvud taget är ganska problematiskt bland Bluesrockens tunga beats, men får du ett öra inom spotthåll kan du alltid snacka det senaste skvallret och vem som hoppade i vilken taxibil i kaoset utanför. Annars funkar "läget-jofan, durå-bra, bra" utmärkt.

Snacka inte om: Att dom bytte ut den klassiska älgburgaren mot en 50-grammare från Sibylla.

Sug upp till: Inte vakterna i alla fall, de går stenhårt efter vad som rymms i lokalen. Har du tur kan du slingra dig in via någon "hang-around" eller en diskret blinkning till någon av pub-värdarna.

Alfahannen: Jonas i baren. Med en stor utstrålning och blykoll på menyn, sätter han tonen var och varannan kväll på stället. Han har också själv ett stort sinne för fest.

Alfahonan: Tjejerna i entrén. Dom har alltid glimten i ögat och en positiv inställning till livet, det gör att man alltid känner sig lika välkommen

Lycka till ännu en gång,
Sliders


Söndag igen...

Efter kvällens bravader så kan ingen av dom tre krigarna göra några uttalanden. Så det här inlägget är hemlighets stämplat material. Men hoppas ni alla hade en trevlig helg. I morgon är det måndag igen så ha en bra vecka alla.


Hejs //Sliders

tre starka krigare..

Jepp så är det,är bara jag Grönet och mina kära vänner johan och Patrik K som ska ut och se hur staden fungerar i kväll. Våra andra kära kamrater sitter i bloms uthus och så kallat softar. Men bara för de så ger inte jag,Johan och Barren upp drömmarna om den perfekta fyllan ute på antingen Ankaret eller det klassiska statts hotellet. Vad kvällen har i sitt sköte återstår att se, men vi tre väntar med stor förväntan och hoppas alltid på det bästa. Hur det gick får ni läsa i morgon dagens blogg. Ha en bra kväll alla och rök inte för mycket,drick inte för mycket och använd kondom!


Vi ses på Ankaret  //Sliders


Dagens bild / dansare :

image82

119 dagar senare...

Ja nu var det 119 dagar sedan man tog studenen. Lägger in denna bild som ett minne eller något liknande. Det var hur som helst tider det!

image81

Sommaren var kort // Sliders


En Korkad Hobby

Hyphy kulturen växte fram i USA under tidigt nittiotal och den går helt enkelt ut på att få sina lyssnare att göra så korkade saker som möjligt. Hyphy fick dock sitt genombrott ett antal år senare - samtidigt som närbesläktade stilar som crunk, snap och screw vitaliserade hiphopen.

Kulturen handlar om snabba bilar, egendomlig slang och bullrig, elektronisk hiphop! Men den andra favorit sysselsättningen är "ghostride the whip", spökköra kärran, vilket innebär att man lägger automatväxeln i friläge, hoppar ut ur bilen och dansar bredvid eller ovanpå den.

En livsfarlig hobby, förstås, och det blir inte bättre av att spökkörningarna ofta kombineras med sprit och marijuana.

Här är ett exempel på en så kallad spökkörning!


Marken

Hej!!
I dag är det åter igen dags för marken här i kristinehamn. Och i dag var det ett fruktansvärt höst väder ute, mörkt och riktigt ruskigt väder. Allså ett sant marken väder.  Annanrs i dag så händer det inte så mycket, lanet ska städas och några av våra medlemmar ska till den nya arenan och lira lite boll.


Vi i Sliders vill även grattulera dynamit Harry i jönssonligan på hans namnsdag, stort grattis




Dagens citat - "Ensamhet är inte samma sak som frihet" Ulf lundell

Dagens låt - Dire straits - Walk of life

Dagens tv kanal - KLTV





SIst Men inte minst vill vi grattulera Rudskogas Scouter på deras 40 års jubeleum!!



Kanske ses på marken // sliders

Borta med vinden

Ja dagarna går verkligen väldigt fort. Måndagen är nästan slut redan och vad har man gjort? Ingenting nästan. Iaf så hoppade vi in i Audin efter en fika på Paus och drog till Karlstad. Väl där så styrde vi mot bilteama sen centrum. Efter ca 1h så beslutade vi oss för att hälsa på våran kära vän Niklas vargen Lindberg som nu mera är bosatt i Karlstad. Tyvärr var vi inte allt för välkommna för han skulle nämligen ut och dricka öl samt bowla. Så vi säger lycka till vargen! Det blev en relativt snabb resa hem, med tanke på att Audi susade hem i ca 200km/h vissa stunder. Men nu vankas kvällen och den kommer nog förmodligen spenderas i allas våran Anton Bloms uthus. Trevlig kväll på er alla!


See yaa // Sliders

Snart slut...

:Ja,det är sorgligt med snart är det ett faktum. Slutet på lanet är snart här och sliders packar ihop. Men det återstår några desperata timmer kvar innan vi knyter ihop påsen och ger oss. Vi lämnar lanet med några fina minnen men mest en lätt ångest känsla att vi kastat bort ca. 4dagar av vårat liv på precis ingenting, men och andra sidan. Vad skulle vi annars ha gjort? För att sammanfatta ett Sliders lan lite kort kan man säga såhär: Abel sitter och pular med nått viktigt, Nirren Lirar NHL, Öhrström tankar musik och filmer, Blom klagar på att han inte har nått att göra, Ron spelar spel, Jari sitter tyst i ett hörn och kollar film och jag Grönet sitter mest och njuter av stämingen bland mina vänner och svär över min dator. Så med hela Sliders bakom mig så tackar vi för det här lanet och alla besökare på bloggen.


Dagen Citat: "aldrig förr har så många haft så få att tacka för så mycket!"


Lanets hjälte: Blom (?)

Lanets Film titel: Texas Asshole Massacre

Lanets dryck: Cola / Öl

Lanets mjukvara: DC++

Lanets låt: Trollkaren Lurefix




Peace out // Sliders

Ejes

Hej alla monsterdiggare!

I dag har vi varit nere på vårt nya hak ejes och fikat. Sedan bar det av till nicke för att inta positionen i datastolen igen. Nu sitter vi och smider planer på vart vi ska flytta lanet, för hos nicke kan vi inte va kvar längre. Ett alternativ är att flytta det till ron men vi vet inte än.

Vi får se hur det blir med allt.


Ha en bra eftermiddag!! // Sliders

Dagens..

Dagens låt : Paul Pott - Nessum dorma
Dagens artist : Anita Hegerland

Dagens ställning :
Spanska stolen
Dagens katt : Murre 

Dagens startsida : http://www.google.se/
Dagens bloggskapare: Nathalie Andersson  

Dagens sport :
Biljard
Dagens dryck : Pucko

Dagens film : The Invinsible
Dagens bok : Kamasutra

Dagens onödigaste knapp på tangentbordet : F7
Dagens mest vågade maträtt : Vesuvio

Dagens insiderbrott :
Trustor
Dagens brottslingar : Joakim Posener, Thomas Jisander, Peter Mattson

Dagens näste :
Söråsgatan 12
Dagens sponsor : Grassie´s farmor

Dagens ord : Vomera
Dagens fulaste ord : Runka

Dagens uttalande : " See you in court - Friad!"
Dagens parti: Kalle anka partiet

Dagens blogg : www.Magnusuggla.nu
Dagens LAN : Sliders höst LAN -07      

                 


Dagens Youtubeklipp:


                                 :

                                  
OVER AND OUT
// Sliders


                                      

Ett stort tack...

Så här några minuter över midnatt har vi gjort om designen på Sliders Bloggen och uppdaterat den till version 2.0. Detta hade aldrig gått utan hjälp av Nathalie Andersson, tack så mycket!

image76
http://nathalieandersson.blogg.se/


Hoppas ni gillar vår nya blogg // Sliders

Så blir du en mästare i sängen

Sliders egen Ron Jermey berättar 5 sätt att förbättra just erat sexliv.

"Riktigt bra sex är fantastiskt och dåligt sex lika smärtsamt som tidsdödande"

1. Visa omtanke
- Omtanke är lika viktigt både i och utanför sängen. Uppskattning går alla igång på, oavsätt kön!

2. Kom med egna idéer
- Det är fruktansvärt roligt att umgås med människor som vill hitta på saker, och som själva hittar på saker - då är det roligare att ligga med folk som gör det samma. Turas också om att bestämma.

3. Hitta humorn
- Självklart ska man skratta och ha roligt tillsammans. Det brukar bli roligare om man "tittar med samma glasögon" det vill säga att man berättar vad man tänker, fantasier osv. så att man lättare kan förstå varandra och därefter kompromissa gemensamma handlingar.

4. Berätta
- Det är viktigt vad du tycker och tänker, var du kommer ifrån, din familj etc. Visst, mysticism kan vara exalterande i början, men kanske inte i längden. Du vill veta vem det är du ligger med.

5. Säg hur du vill ha det
- Naturligtvis, kan det kännas tungt att säga hur man vill ha "sex". Men du måste försöka. Tänk vilket sex ni kommer att ha när ingen av er behöver gissa vad den andre njuter av. Be honest!


En liten jämförelse...

Nu har gängets egne Colin McRae äntligen köpt en ny bil, Eric Grönberg. 20 år och tre bilar, ganska stort faktiskt. Men efter att ha haft en av stadens mest synliga bilar kan man nu nästan säga att han levt en osynlig tillvaro på stadens gator rett tag. Så frågan är; kan Grassi kan ta tillbaka statusen som vägens konung? Likt en 26 taggad älgtjur löpande för att få tillbaka det revir ha en gång pissade ut i den urinfärgade faran är han tillbaka i en Audi A4.
 
Opel Kadett GT 2.0                         Audi A4 1.8     
                
    aka Gula Faran                                  aka Ådin        

Reg.Nr:
Faran:
AOK 347
Ådin: BKP 477
Vinnare: Två ganska intesägeande regplåtar och kan tyvärr inte mäta sig mig en klassiker som Dinonh (DNH602) ingen vinnare.
Kulör:
Faran:
Intensiv gul (rollad)
Ådin: Mörkblå
Vinnare: Trots att färgen på Faran var rollad så är gul en given färg som drar många blickar och solklar vinnare i denna kategori. Poäng Faran
Hastighet:
Faran:
2.0 liters motor med 115 hk
Ådin: 1.8 liters motor med 125 hk
Vinnare: Trots att Faran har satt hjärtat i halsgropen på många både damer som herrar så är det hårdvara och inte erfarenhet vi går efter. Poäng Ådin
Brudmagnet:
Faran:
Med sin intensiva färg drog den långablickar från många tjejer i åldrarna där dem drömmer om män som tidigt byt ut roll-on:en mot wunderbaum.
Ådin: En bil som osar av mogenhet och som berättar att föraren verkligen vet vad han vill. Drar inte lika många blickar men det kan man leva med. 
Vinnare: För den som söker kvalité istället för kvantitet och inte bara vill ha ett extra kryss i CV:t från en 14-åring är Ådin en given vinnare. Poäng Ådin
Förare:
Faran:
Eric 19 år
Ådin: Eric 20 år
Vinnare: Äldre, mognare och allmän mer erfaren men med samma goda tycke för spriten så vinner den äldre Eric. Poäng Ådin

Totalt:
Faran:
1 poäng
Ådin: 3 poäng
Vinnare: En till synes brakseger för Ådin som ser ut att hålla Grönberg kvar på tronen som vägarnas konung ett tag till. Enda orostecknet är att Ådins potential att gå till historien som Gula Faran gjorde är lite sämre. Men med Eric bakom ratten kan allt hända, vi hoppas han njuter av sin nya bil och att behandlar den som en kvinna, för vi vet i alla fall att dem kan han behandla väl!

Använd säkerhesbälte // Sliders

What's up Anton Blom?

Namn: Anton Blom

Sysselsättning: Softare

Aktuell med: Lan hos Nirre


Vad är ditt tydligaste karaktärsdrag?

- Min optimism. Är ofta jäkligt glad men i vissa situationer undrar jag "shit hur i helvete hamnade jag här!"

Vilken är din största fåfänga?
- Mysbrallor, gillar inte när det sitter åt.

Vad är det korkaste du gjort?
- Cykla på min lilla gula cykel och supit bort mina knäskolar.

Vad ville du bli när du var liten?
- Hjärnkirurg ...

När sa du vet du inte vem jag är senast?
- Igår när min mamma bad mig bära ut soporna.

Vad irreterar människor på hos dig?
- Min sentimentala självbild när jag har druckit två stycken 3.5 or.

Vad beställer du på krogen?
- Ofantliga mängder öl och sprit.

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?
- Dom brukar inte vara så minnesvärda! Men med lite pizza och ett gäng filmer kan man ju ha det ganska bra.

Hur vill du helst transportera dig?
- Cykel på vintern och Clio på sommaren.

Vilken modetrend var du tidig med att upptäcka?
- Uppvikta jeans och tamagotchi.

Vad smugglade du in i landet senast?
- Jag tror det var två kilo heroin i ändtarmen efter ett besök i Turkiet.

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
- Paranoia. Jag skulle stå framför spegeln och undra va faan ja står här och kollar på mig själv för.

Vilket är det märkligaste sms du fått?
- "Hej! Lotta vad gör du? **sitter och bajsar**, svarade jag!

Nämn en bok som du sagt att du läst men aldrig egentligen tagit dig igenom?
- Är nog Berts Bryderier.

Fyll i meningen "X, X och X - det känns som historien om mitt liv?
- Uthuset, soft och bira.

Tack för att du tog dig tid Anton. Vi syns?
- Tack. A kanske!





Tillbaka på kontoret...

Först och främst vill jag be om ursäkt för uteblivna inlägg från gårdagen och uräktar mig med att vi hade fullt upp ändå! Men nu är vi tillbaka på "kontoret" iklädda söndagskostymen redan idag, med panodil, cola, chips och all annan nödvändig proviant för att klara upp den vätskebalans som vi ordagrant våldtog igår!

Och till sumeringen av gårdagen: Efter två års väntan var vi äntligen tillbaka på brotsplatsen, kvarndammens bastu, som vi senast rev under dans till den klassiska låten Country roads. Men nu var bastun hel, röken bolmade ur den ovala stugan i skogsbrynet som skulle kunna vara hämat direkt från Tolkien fantasi-by Fylke och vi var laddade för en helkäll. Iklädd det manligaste av det manliga, kalsonger, tog vi oss an de oräkneliga antalen bira vi hade släpat upp och kvällen var igång. Jag lämnar resten åt er fantasi men jag ka ju säga att om väggar kunde tala så skulle kvarndammens bastu jobba på Se&Hör, eller ja iaf ha en mer välbesökt blogg än oss. Det blev hur som helst en kanon kväll och dagens huvudvärk tar vi med ett leende.

Hoppas ni fortsätter följa oss under dagen för det kommer mera som Martin Timell brukade säga under mitten av 90-talet!

Peace in the vally // Sliders

En snabbis med Eric Grönberg

Sliders ringde upp den Audi åkande mannen från Upplands Väsby

Vad har du för dig just nu?
- Sitter hos en polare och "lanar"

Vilka är dina senaste höstfynd?
- En Audi A4 och nya skinnhandskar. They're so nice!

Borde inte galonvantar passa dig bättre?
- Jo, det är i och för sig sant. Men det känns nästan lite "too much" liksom.

Men ingen kvinna, vid sina sinnens fulla bruk, skulle väll ändå säga nej till dig?
- Nej, det är väll förmodligen sant.

Hur kom det sig förresten att du började jobba på Ankaret?
- Jag behövde ett jobb och jag trivs ju i baren!

Hur mår ditt hår nu efter värnplikten och all rakning?
- Friskt, naturellt och jävligt fylligt. Börjar komma tillbak till min nougata kulör.

Vad står det egentligen i ditt jobb kontrakt med Ankaret?
- Jag får inte gå upp och ner i vikt eller ändra mig för mycket över huvud taget. De vill bara ha mig som jag är.

Såklart. Vad är dina planer nu?
- Ska ner till Frankrike i veckan och spela in min första film, vilket ska bli spännande. Och sen kommer ja till Sverige och Ankaret. Ses då!

Tack för att du tog dig tid!
- Tack själv!


Krog Guiden

Nu vankas det ny helg i K-hamn. Nya bravader och ångestfulla söndagar är alldeles runt hörnet.

Sliders Entertainment presenterar nu Krogguiden nummer 2 som idag styr båten mot K-hamns flaggskepp, Stadshotellet.

Vad: Klassisk pampig nattklubb mitt i hjärtat av staden och med tre dansgolv och plats för över 700 hundra personer varit det givna och absoluta hänget för K-hamns publiken de senaste 20 åren.

Data: Kungsgatan 27 i Kristinehamn. Öppet lördagar 22:00 - 02:00. Övrigt: Hotell.

Typisk besökare: Det mesta av det bästa, som ofta har en relativt bra koppling till mode! Kärnan utgörs dock av de 25-30 åringar när det är dags för lönehelg. Societet och finansstekare syns också till då och då. Samt en och annan lycklig "plus en are".

Kungasäte: Före klockan tolv gäller bordet i lobbyn eller inne vid resturangdelen, om det inte det är bokat! Efter kolckan tolv gäller de två dansgolven, där de mest självskrivna stammisar står och spänner sina monetära muskler.
 

Spot att undvika: Kön - eller snarare klumpen - utanför garderoben vid kvart över två, kan vara ganska svår att forcera rent fysiskt!


Vad dricker du: Företrädesvis champagne, men en öl med och shottar av lakrits går också bra.


Så dansar du: När det är som mest tryck runt klockan halv två, finns det lite utrymme för dans. Så ett vevande upp och ner med armarna är det enda som fungerar rent praktiskt.


Det snackar du om: Nya klädbutikerna i staden, exakt hur många dagar det är kvar till nästa modevecka och vem du kan låna pengar av till nästa bira.


Snacka inte om: Att du egentligen skulle till Ankaret eller Biljarden.


Sug upp till: Defenitivt vakterna som ofta reagerar "good cops" och smugglar in premium publiken genom repet. Och kom ihåg, på Hotellet är du ingen om du inte får rabatt på drickat.


Alfahanen: Dj Pierre! Stans mest åtråvärda Dj. Hotell-vd:n och överhuvudet Rami! Han har en iskall blick och stort patos i denna miljö att till och med Magnus Samuelsson skulle skita i byxan om han gick förbi.


Alfahonan: Hon som är bartender då och då i schlagerbaren, som bär en kort kjol och en fruktansvärt djupt v-ringad top. Hon shottar defenitivt med dig och drar åt sig ett oräkneligt nummer av blickar.

Lycka till,
Sliders


LANet är igång kickat!

Japp då var vi igång, efter några dagar av allmän onyttighet har vi nu gjort något "nyttigt" av vårat liv. Eller ja vi gör något iaf. Ihop kopplade med 10000000 sladdar sitter vi nu i Nirres uthus och lanar. Vi jobbar lite på olika projekt, som webradio och live sändningar på web-cam men vi får se hur det går!

image65


Vi hörs senare under kvällen! // Sliders

Kvällens tanke...

Så här innan man avrundar denna dag med att lägga sig och kolla champions leuage så kom jag på en mycket skum grej! Varför känner man sig som Mark Wahlberg när man sätter på sig en keps? Aja, en tanke iaf!

image64

Sov Gott // Sliders

Dagens person

                                                      image63

Våran alltid lika efterlysta idol Joacim Posener får i dag hedersplatsen som dagens Person.

Audin is back!!!

Halloj!!

Denna dagen började som alla andra dagar gör, allså med en kopp kaffe på ejes. Annars har det inte hänt allt för mycket. just nu sitter vi hos johan och slappar. Senare i kväll blir det en uppesittar kväll med champions leagu och sen Nhl premiären, Detta ska bli mycket trevligt.

Det kan också hända att det blir en biljard på mastiss innan kvällen startar på riktigt. I morgon är den stora dagen för vår medlem Grassi då ska han nämligen hämta ut sin nya bil. Då blir det också en sväng till karlstad och Ikea. Där vi ska inhandla lite öl och diverse shot glas inför helgens bravader.

I morgon Torsdag startar även Sliders höst lan 2007 @ Nirre


Vi vill även gratulera Frank andersson på hans namsdag, stort grattis



Dagens profil - Elin kling

Dagens biltilverkare -  Audi

Dagens nacke - Bob sapp

Dagens näste - Värmlands gatan 51

Dagens katt - Murre

Dagens tacklare - Sean avery

Dagens vinare - Wienberg 2006

Dagens häst - Varmblod

Dagens kusk - Olle goop

Dagens låt - John mayer - Message in a bottle

Dagens you tube klipp -

http://www.youtube.com/watch?v=t100IXccTyo



Hoppas alla får en bra dag // sliders


Rör fläcken då!!!

Hej alla monsterdiggare!!
Ännu en förmiddag till ända. Denna dag har varit som alla andra vaknar upp, sooftar en sväng sen en kopp kaffe på ejes.

Just nu så sitter vi hos vår kära fläck johan örat öhrström. Inne i örats pojkrumm bolmar det rök från vattenpipan, och nirre har munstycket i högsta hugg. I våra huvud går nu tanken om hur vi ska lägga upp denna vecka, det ser ut som att det kommer bli bastu på fredag och även ett lan under helgen. Detta ser vi givetvis fram emot.
Det lutar även emot att det kommer bli en och annan bägare med mjöd.
Mer info om helgen kommer längre fram i veckan.

Ha en bra eftermiddag // Sliders



Lika som bär!

Vi tackar Karsten Jancker för tipset om veckans lika som bär:

  
Jari?                        Bilbo?

God morgon...

Då var det morgon den andra Oktober 2007, andra dagen av ledighet och man har på något underligt stt kravlat sig upp innan kl. 10. Avnjutande dagens första kaffe (det lär inte bli den sista då lasten kaffedrickande alltid lyckas öka ofantligt under ledighet) börjar man dagen som det anstår en ledig tonåring; genom att sätta på datorn.

Med aftonbladet.se uppdaterar man som vanligt sig med de senaste nyheterna och idag verkade det faktiskt som att inte mer munkar i Burma har blivit skjutna utan istället var dagens stora tragedi att Britney inte fick vårdnaden om sina barn utan istället hennes whit-trash-dansande-ex-pojkvänn. Jag kunde faktisk inte bry mig mindre!

Idag önskar vi Ludvig och Love grattis på namnsdagen och hopps att folkt i Guinea tar det lugnt med spriten på nationadagen. Vi säger också grattis till Maja Ivarsson i The Sounds som fyller 28 idag!

Vi återkommer troligtvis under dagen så stay in touch!

Dagens god morgon bild!


Så ta en Vezuvio,det är skit gott // Sliders

Oktoberfesten?!?!

Måndagen den första oktober, första dagen för flera av oss att vara lediga! Efter några timmar av ledighet börjar vi få det tråkigt, vad ska man göra i 3 veckor? Ge oss gärna förslag i kommentarerna.

Just nu sitter vi och väger för och nackdelar mot varann om det blir en road-trip ner till Oktoberfesten eller ej, troligtvis blir det inget men man kan ju alltid drömma! Men visst vore det ju en syn att se Grönberg dansa på borden i lederhosen och träskor?

Vi har iaf bestäm oss för att bli lite mer gedigna bloggare nu under ledigheten, detta kommer också troligtvis gå i stöpet men som sagt, man kan ju alltid drömma!

Vad som händer under resten av kvällen återstår att se men vi bloggar förhoppningsvis om det imorgon!


Dagens band: DLK (De lyckliga kompisarna)
Dagens fik: Ejes
Dagens utflykt: EnvironIQ Arena
Dagens postorderkatalog: Biltema
Dagens fest: Oktoberfeste


Dagens folkdräkt: Lederhose


Vi hörs av // Sliders

RSS 2.0