Grazzi's födelsedag!

Vi på sliders vill gratulera våran eminenta vapendragare Eric Grönberg, som idag fyller 21 vårar!
Denna mytomspunna man har äntligen nått en ålder närmare 40 än 0. Kontoret vill givetvis säga stort grattis till Eric och framåt helgen kommer det säkerligen firas på ett eller annat exklusivt sätt.

image147

Eric gillar ju att festa, och en sak kan vi definitivt fastställa om honom - han är som ett sår. Man vet att det kommer göra jävligt ont dagen efter, ändå kan man inte låta bli att vara där och peta.


Smått & Gott

Hej på er!

Vad gör ni en dag som denna? Vi på slider tar det lugnt, vi har varit ganska passiva under veckan men nu såhär lagomt till lill-lördag är vi back on track. Idag var vi äntligen tillbaka på kontoret. Vi möttes av högar med post och ett otroligt stökigt skrivbord. Det såg ut som Khao Lak efter tsunamin! Efter lite om och men tog vi oss igenom förvånansvärt bra.

Vi började som vanligt med kaffet. Efter det gick vi vidare på veckans nyheter, och diverse happenings. Det är ju inte så mycket som händer så här på påsklovet, så vi känner oss ganska lugna. Men vi smider planner som vanligt och ja vill säga att vi har ganska mycket saker på gång! En del events är redan planerade men det dröjer lite förens det offentlig görs. Be patient!

Have a good one,
Sliders

T-shirt av rang

Satt just och surfade lite. Jag hittade en bild på en t-shirt som jag måste lägga ut. Det är den coolaste t-shirten jag sett på länge!

image146



Påsklov

Det är påsklov, till och med för Sliders, vi känner inte att bloggen är prio ett denna veckan, tyvärr inte prio två heller. Kanske ändrar sig prioritetsordningen alltefter att lovtrisstessen börjar höra av sig mer och mer. Men just nu har vi annat för oss. Skriver när vi har tid så håll till godo med en film med Sveriges nya kelgris: (gris gris)



Jamican tour-guide



Jag utnämner denna tour-guide till den coolaste någonsin. Han fick första priset.

yaaaa maan
Sliders

Det kostar pengar Mats

Detta är en bakfull dag i en bakfull stad. Igår var det fest på Biljarden. Sliders var givetvis där och sänkte ubåt efter ubåt. Efter tillräckligt många ubåtar, spred vi kärlek till vår omgivning. Vi spenderade även vår vistelse på Biljarden med att citera Tobbe i "En annan del av Köping"


- Det kostar pengar Mats, du vet det...

- Drick lugnt... Tobbe


Vi gjorde för övrigt ifrån oss ett särskilt läte, ett läte som inte går att beskriva i ord.

Typ, Aaaaahhhhaaaa, med ett skorrande ljud. Väldigt underligt, men dock så roligt.   



Idag är vi rätt nere, jag har inte hört något från dem andra medlemmarna, inga planer för kvällen... ingenting. Kan bero på bakfyllan, kan också bero på långfredagen. Vår frälsare korsfästes trots allt just på denna dag...


Nu orkar jag inte skriva mer... ingen energi, nedslagen, deprimerad, nedstämd, orklös...


Aaaaaaaahhhhaaaaaa

Sliders


Portello 4 life

Portello, denna dryck Johan Öhrström hamstrat sen barnsben. Han inhandlade den bruna drycken på sin mors gamla arbete. Till denna dryck gillade han tilltugget ölkorv (Rolands djävlar).

Denna dryck är idag väldigt svår att få tag på. De fåtal liter Portello som i dag finns kvar finns garanterat gömt nån stans på värmlandsgatan.

Och som johans gamla slogan sa "drick, avnjut, älska portello".


Portello är en kolsyrad läskedryck, som har sitt ursprung i Malmbergets bryggeri på 1920-talet. Det är en klassisk dryck i Norrland med en karamellaktig smak. Drycken blandas efter det gamla receptet och med riktigt socker.

IngredienserKolsyrat vatten, socker, citronsyra, sockerkulör (E 150), aromämnen konserveringsmedel (E 211). image145


Skärtorsdag

Hej på er!

Idag är det ju skärtorsdagen. Vad gör ni en dag som denna? Några speciella traditioner? Vi på sliders kommer ha vårat dagliga möte som vanligt och gå igenom diverse saker inför påskhelgen! Det kommer bli en fullspäckad helg med en rad olika happenings. Idag kommer vi att värma ordentligt, inte ljuma, utan värma! Några medlemmar pratar om att shotta Skåne men jag är skeptisk. Det är en dryck som det kräver pondus. Vem som helst dricker inte Skåne, man måste ha livserfarenhet och helst ska man ha uppnått en viss ålder. Ikväll ryktas det om fest. Sliders kommer förmodligen att dyka upp. Vi kommer att göra sorti på ett mycket extravagant sätt, så vi lär synas!

Passa på och njut av det härliga väder som vakar över Kristinehamn, och att ni får en underhållande Skärtorsdag!

Best regards,
Sliders

Problemdag

Idag har vi tyvärr haft lite teniska problem, haft svårt att logga in. Men följ oss under kvällen så försöker vi skriva om vi kommer in då!

image144

Blondinbellas.se

Blondinbellajävel, mumlade jag alldeles nyss för mig själv. För att inte få kommentaren senare "du är bara avundsjuk" erkänner jag redan här att jag VERKLIGEN ÄR AVUNSJUK. Egentligen är det inte hennes blogg jag stör mig på. Det är alla som läser hennes B-blogg som jag har något emot.


För det första är hennes blogg väldigt ointressant. Jag kan inte begripa hur folk orkar läsa hennes såkallade modeblogg. Det är ju för fan ingen modeblogg. Det kanske är jag som inte fattat konceptet med en modeblogg, men den ska väll i alla fall innehålla klädestips? Istället för klädestips har Blondinbella drabbats av hybris. Hon skriver om hur lever sitt förnäma men ytterst stressiga liv som kändis. TV-framträdande där, figurerade på bild här, intervjuades i den tidningen etc. Hon dissar dessutom kända media ansikten (bland dessa, Schulmans). Ser hon sig själv som deras jämlike? Ok. Som människa kanske. Men inte fan är hon i närheten av dem hon dissar när det gäller kändisskap. Hon får allt ta att komma ner på jorden. Som jag förstått är hon en helt vanlig gymnasiestudent som har en helt värdelös blogg. Synd bara att hon tjänar massa pengar på att offer läser om hennes glamorösa liv som ö-kändis. Förresten slog hon besöksrekord igår. 43.000 förvirrade själar gjorde detta möjligt.


Men som sagt, jag skulle gärna byte blogg med Blondinbella och skriva samma ointressanta saker om mitt "everyday life". Jag läste också att man kan få blogg-coachning av henne. Ska fundera på saken... 

Det är ju trots allt inte ditt skrivande som gett dig uppmärksamhet , det är alla offer till läsare som på något obegripligt sätt finner din blogg intessant.

Peace in the valley
Sliders


Blod svett och slutspel

Jepp,som dom flesta vet så är ju slutspelet i hockey i full gång. Sliders var samlade igår och kollade och självklart
är vi samlade idag också när pucken släpps. Det är nått med slutspel som får killar att släppa allt annat, Skita
i ansvar och förpliktelser bara för att få se sitt lag kämpa om den åtrovärda bucklan. Samt spara ut detta så kallade slutspelsskägg, Om det hjälper eller för med sig tur låter vi vara osagt men på nått konstigt grabbigt sätt så är det ändå riktigt coolt. Som inte så många vet så har vi ju diverse så kallade "spel torskar" inom Sliders. Självklart håller vi tummarna för dom som satt pengar, Men någon stans inom oss så vet vi nog alla vad spel leder till (se tidigare inlägg). Men har ni där ute något inside tips eller liknande så tveka inte att höra av er till Sliders, Det kan löna sig.

Vi önskar alla lag lycka till ikväll....Nu åker vi!



Sassa brassa mandelmassa
//Sliders

Dagens 90-talare: Vanilla Ice

Klockan är snart halv fem, folk börjar komma hem från jobb och skola, trötta, sega, vill bara ta en powernapp. Men för att lätta upp stämningen så vill vi i Sliders även idag ge er en 90-tals klassiker.



Ice, Ice baby!
Sliders

Lillis och Jag mot världen!

Lillis och jag lever i symbios med varandra. Allt vi gör påverkar endera part. Vi är liksom som ett par, eller rättare sagt särbo med varandra. Den här veckan har han varit lite arg, vet inte riktigt vad det är som förbryllar hans tillvaro men det märks väldigt väl när Lillis är arg. Han bryr sig inte. Han lever i sin egen lilla värld! Jag brukar fråga honom - är du arg lillis? Då säger han med tillgjord mörk röst  "Nej, det är jag inte, sluta tjata!" Jag blir ledsen. Han blir ledsen. Vi liksom känner att en dålig stämning börjar vaka över oss! När jag då sitter och funderar över oss båda och våran relation, kommer jag undefund med att Lillis har en del konstiga illusioner och tankar om livet. Och det värsta är hans relation till sin hund Sonja, som är den mest säregna relation inom komunens gränser. Han älskar sin hund överallt annat. Han skulle kunna mörd, döda, tortera, för hundens exsistens. Ibland när jag umgås med Lillis kan han vara lite frånvarande, och jag brukar fråga - vad tänker du på Lillis? Han säger bestämt "Sonja, det är Sonja, jag tänker på". Det går en stund, sen viker han av. Jag ser honom inte längre. Jag ringer till hans telefon, men han svarar inte! Efter ett tag dyker han upp igen, gladare än aldrig förr. Jag frågar - varför denna lycka Lillis? Och han säger med en egendomlig euforisk blick "Jag har nyss varit hos Sonja, min egen lilla Sonja".

World wide dating

Kommunikationen världen över idag är ju grym, den kan knappats bli bättre! Man kan sitta vid sin dator här hemma i Sverige och i princip ha kontakt med vem som helst. Speciellt det här med dating är det ju många som utnyttjar och det tycker jag verkligen är kanon. Att två människor som kanske lägger mycket pussel och inte har så många vänner kan hitta varandra och bygga upp en bra relation.

Det är en inom sliders gruppen som har fått kontakt med en dam på nätet. Hon är inte från Sverige! Ursprungligen kommer hon från Tanzania men bor numera i Florida. Där hon lever ett härligt stillsammt liv. Deras relation har blivit bättre och bättre och förhoppningsvis kan hon komma till Sverige och hälsa på snart!

image142

Vad tycker ni om Rosy, är hon inte fin?


Morgonens 90-talare

Så är denna kalla och snöbelagda måndagsmorgon vill vi i Sliders ge er lite mellanstadidiskovibbar för er i 20 årsåldern och för er äldre så kan vi väll kort och gott kalla det för 90-talsvibbar. En klassiker, enjoy!




Värmumärkesinspektion - Eric Grönberg

Vi slet tag i en av stadens största magneter och kollade vilka varumärken som ockuperar hans tillvaro. 

Kläder

Skor: Crockett & Jones
Kostym: Ermenegildo Zegna, alltid bra passformar!
Jeans: Diesel Zathny
T-shirt: Svarta från H&M
Underkläder: Reströds

Accessoarer

Portfölj: Barbour
Väska: Louis Vuitton
Glasögon: Slipade Tom Ford
Klocka: Audemars Piguett Royal Oak

Teknik

TV: Någon stor från Sony
Stereo: Har ingen
Mobiltelefon: Alltid det senaste från Sony Ericsson
Mp3: Gillar inte hörlurar!
Dator: HP

Badrum:

Tandkräm: Bara den har whitening control!
Tvål: Savon de Marseille
Parfym: Tommy Hilfiger
Medicin: Ostron och Kapten Morgan
Vitamin: Kärlek

Mat & Dryck

Mineralvatten: Loka
Vin: Veuve Clicquot, Brut
Bröd: Hårt!
Glass: Så lite som möjligt

Hemma

Säng: IKEA
Lakan: Svarta!
Espressomaskin: Någon i matt sliver
Kylskåp: Alltid tomt

Färdmedel

Bil: Audi A4, super stylad!
Taxibolag: Taxi Stockholm
Cykel: Har inte haft sen 94!

Övrigt

Frisörsalong: Björn Axén, klart bäst!
Bank: Flera
Bensinstation: Shell, helst V-power





Födelsedagen

Yes, då var den här. Stora dagen med stort S, som denna man har väntat på detta! Idag fyller våran egen Anton Blom 20 vårar och det är med dunder och brak han firar sin tjugonde födelsedag. 

Vi på sliders kommer givetvis vara med under hans födelsedag. Han har laddat upp rejält med sprit & vin, så det mesta tyder på ett fylleslag, inte minst för karln själv! Imorse gick han för första gången själv till bolaget där han inhandlade diverse drycker. Han är nöjd med sitt inköp. Och är definitivt nöjd med att kunna vandra runt där inne och plocka sin egen lilla blandpåse!

Personalen på sliders vill önska honom ett stort GRATTIS och god lycka i framtiden!

image141

Fyllan värmer bäst!

Könsbyte, varför inte artbyte?

Idag fick jag ett mail från http www.svedimf.3w.se/. Detta mail framkallade en sida av min personlighet jag inte trodde fanns. Eller rättare sagt... förändrade hela min personlighet. Äntligen fick jag svaret på varför jag känner mig så annorlunda.


Jag är en delfin instängd i en människokropp!


Delfin-i-människokropps-förbundets budskap tog mig med storm. Jag förstår dessa delfinmänniskor fullt ut, jag vet hur de känner. Jag vet dock inte om jag är redo att ingå i medlemskap än. Jag fick trots allt nys om denna organisation idag. Detta beslut kräver begrundan.


Jag stödjer tveklöst organisations kamp för att få genomgå art byte. I dagens samhälle är det acceptabelt med könsbyten, så delfinmänniskorna ska ju då ha rättigheten till att byta art och därmed inta deras rätta identitet. Om vi skulle vilja använda brosket från våra knäskålar till att operera en fena på ryggen ska vi få göra det.

Vad är det hos delfiner som får mig att "vilja göra det" med dem? Jag har länge fantiserat om hur det skulle vara. Först tyckte jag att mina fantasier var sjuka och därför höll dem för mig själv. Men nu ser jag ingen anledning till att hålla tyst längre. Jag är inte ensam!


Stödjer ni delfinmänniskornas kamp? Var vänlig besök deras hemsida. www.svedimf.3w.se/

Delfin-i-människokropps-förbundets jourtelefon 076-2982071

image140

Förbundets ordförande Gert hälsar er välkomna.


Thank god it's friday

Då var det äntligen fredag igen. Fan, veckorna går i ultrarapid! Efter en mycket hektiskt dag är man äntligen hemma. Vi han i alla fall med ett kort möte idag. Gick igenom diverse inlägg och diskuterade olika bloggar. Kontoret var dock lite stökigt. Men så är det ibland, så här i slutet av veckan. Det är i alla fall tur att man får skatteavdrag på städning numera, så det kommer vi dra nytta av. Förresten, är det någon som vet om någon bra städerska?

Vi på sliders ska nog ta det ganska lugnt ikväll. Efter en tre-dagare förra helgen har vi inte riktigt återhämtat oss än. Inte för att det inte rycker i sprittarmen, utan det är snarare intiativet som brister. Man behöver liksom ha något att se fram emot och vi kände att vi inte hade det idag. Vi är absolut inte taggade för en monsterfylla. Och vi är speciellt inte taggade för en lördag i sängen.

Imorgon kan det dock bli lite fest. Sliders kändaste ansikte fyller 20! Ni vet säkert vem det är, men vi avslöjar det inte på bloggen förrens imorgon. Han kommer säkert arrangera någon form av fest. Inte minst kommer han bli en frekvent besökare på Systembolaget! Så vi hoppas givetvis på ett välfyllt spritskåp. För nu går det inte längre att komma undan.

Have a nice weekend,
Sliders



Morgonens Profil: GW

Satt just och tog mitt morgonkaffe till Efter Tio med Malou von Sivers på TV4 där en av gästerna i dagens program var Leif GW Persson. Dagens program gav inga intryck utöver det vanliga men ändå är det något speciellt med honom, snacka om en man som äger rummet han befinner sig i. Precis som Bert Karlsson som syndes på bild här i bloggen för någon dag sedan och som Sveriges förre stadsminister Göran Persson finns det något översittande i hans uttseende, kroppshållning och verbala uttryckssätt.

Han är så påläst i ämnen han diskuterar så att ge sig in i en debatt med honom är som att  raka sig med en gräsklippare. Han sänker personer som han inte respekterar och han är en av få som skulle kunna få Zlatan att skämmas och känna sig dum efter en diskussion.

Han är Leif GW Persson och vi älskar honom!


God morgon
Sliders

Stadsbuss och pensionärsdoft

Gick precis av vår underbara stadsbuss. Det är ju trots allt något speciellt med att åka denna buss. I samma sekund man går igenom de automatiska dörrarna, tar man klivet in i en säregen atmosfär. Man möts direkt av den där instänga pensionärslukten. Jag tror ni vet vilken lukt jag menar. Denna lukt man alltid möts av när man kliver in i en gammal människas boning. Denna samma lukt, som inte skiljer sig  seniorer emellan. När det samlas tillräckligt många gamlingar på allmänna platser skapar de även där denna fantastiskt äckliga lukt. Vad är det som gör att gamla människor stinker så förjävlit?


Hur som helst fann jag min plats längst bak i bussen. Jag känner mig cool när jag åker buss, nästan som Eminem i "8 mile". Denna "coolhets upplevelse" ska inte några illaluktande pensionärer få ta ifrån mig! Jag kommer att fortsätta mitt bussfarande...


Trögstartade

Idag var vi lite trögstartade, inget inlägg innan klockan ett, dåligt. Idag känns som en sån där dag när man inte är värd något, vi är värdelösa, men beror nog mycket på vädret. Går runt me något tomt i blicken, precis som om vi just avslutat ett partydygn på Ibiza, hjärncellerna jobbar inte som dem borde, som om vi förstört ett gäng synapser.

Men även sånna här dagar måste man ta sig igenom, gör det genom att youtuba upp humöret lite.





Sliders anordnar jubileums-fest

Just idag, denna dag har vi haft bloggen i ett år. Känns härligt, stort, nästan så att man inte tror att det är sant.
Kändes som att det var igår vi startade den. Men allting startade när vi satt hemma i Nickes uthus och hade ett utav våra klassiska LAN. Och idag är det alltså 1- årsjubileum för bloggen! Självklart känns det fantastiskt, vi expanderar för varje dag som går och målet är givetvis att bli störst.
Vi funderar på att anordna en fest här om några veckor för att fira vårat fantastiska jubileum!

Några som är intresserade av att komma om vi fixar en jubileums-fest på en av stans mest exklusivaste klubbar?

image138

I väntan på att bli upptäckt

image139


Kolla vem vi stötta på i Karlstad idag. Bert Karlsson himself! Vi satt länge och diskuterade vår framtid, men eftersom ingen inom Sliders hade någon vidare musikalisk talang gick Sliders och Bert sklilda vägar... En bild ställde han ju givetvis upp på i alla fall!


Lillis och jag på nya äventyr

Lillis och jag är på äventyr. Vi är just nu på en UF mässa i Karlstad. Det är sjukt tråkigt. Vi finner ingen ro överhuvudtaget. Vi är omringade av alla möjliga människor. Dom är från forshaga, munkfors, kil,  you name it! Vi skulle kunna säga att vi representerar Brogårdsgymnasiet, fast ändå inte. Under de svettiga timmar vi har varit här, har vi ej haft någon internet acces. Jag vet inte hur många gånger jag har frågat funktionärerna om acces, men de säger hela tiden strängt nej! I och med att vi har lite inside connections så har vi nu hackat oss in på KAU's nätverk! Haha, vi är det enda företaget på mässan med uppkoppling! Fast det känns lite mystiskt, ungefär som när man snodde ett tuggummi första gången. Man gör liksom något fel. Man är rädd att någon ska komma på en. Men va fan, vi är ju här, bloggar live!

Hoppas ni mår bra!

Silverstråle VS. Stålman

Jag sitter just nu på aftonbladet.se/. Vart är vår värld på väg? Förutom krig, död, epidemier och växthuseffekten, kan man nu också döpa sitt barn till Bajen, Jazz-True, Myran eller Summercloud. Dessa namn var några exempel på den listan av godkända namn uträttad av skatteverket. Det finns dessutom 26 män med namnet Annika i Sverige.


Vad tänker vissa föräldrar?


-Yes, äntligen har vi fått en unge! Jag vet, vi förstör hans liv redan från början. Kan vi inte döpa honom till Bajen?


-Klart vi ska! Eller varför inte döpa ungjäveln till ett flicknamn? Då skulle t.o.m. prästen mobba honom under själva dopet!


 - Briljant idé!


Seriöst, det måste vara så sådana föräldrar tänker. Vem fan skulle annars döpa sitt barn till Bajen? Den första tanken som slår en efter fotbollslaget Hammarby är ju bajs.


Om ni tyckte eran första dag i skolan var jobbig, sätt dig in i lilla Bajens situation. Förstå första uppropet. Är Bajen Svensson här idag? Från och med den dagen kommer han vara ett fulländat mobboffer



Keep it clean// Sliders


Lita aldrig på färger

Har ni någonsin tänkt den tanken? Att den färg du ser, t ex röd, inte uppfattas som samma färg av en annan. Vi kanske bara använder samma namn för att beskriva den färg vi ser. Alla vi människor kanske har vårt alldeles unika sätt att uppfatta färger...

Jag menar, tänk dig en gräsmatta. Den kallar åtminstone jag utomordentligt grön. Det gör nog du också om du inte är född i farstun, men på det vis du upplever grön kanske uppfattas som gul för mig. Jag har väldigt svårt att tänka mig en gul gräsmatta på det viset jag ser färgen gul, men skulle inte vara underligt alls för dig eftersom det är på det viset du alltid har och för alltid kommer att se en gräsmatta.  


Antagligen låter det jag just skrev väldigt obegripligt. Känner själv att jag knappt förstod vad jag just skrev. Ska släppa hela teorin, innan jag drunknar i mina egna filosofiska tankar.


Låter det rimligt? Eller är det bara jag som tänker på tok för mycket?


Catch you on the flipside // Sliders


Sliders hektiska weekend

Stadens kanske mest connectade sällskap har synnerligen en ganska intensiv tre-dagare bakom sig. Vi berättar utförligt!

Det hela började redan i torsdag, då gänget samlades på kontoret för lite jobb. Det blev dock inte så mycket gjort och biran drogs givetvis fram! Vi tog några bärs och ljumade lite som vi brukar göra. Vi samtalade, spelade lite kort, la fram olika topics! Kvällen rullade på ganska bra och till slut hade vi sänkt några var. En mycket behaglig kväll, enligt oss själva.

Fredagen gick också i festandets tecken. Majoriteten av oss började redan uppe i ishallen, där spelades det en sponsor match, och såklart var det alkohol inblandat där med. De andra satt hemma hos Eric och drack för fulla muggar. Vi slöt senare upp som alltid, och fortsatte kvällen som svårslagna trosvätare.

Slut där? Nej då. Efter fredag kommer lördag - och en otroligt het bastu slog upp dörrarna. Vi fortsatte den dekadenta festen i bastun, med trevligt sällskap och med mycket naket hade gänget ännu en förfest som gick till historien. Lördag kväll i K-town finns det inte så många allternativ. Hotellet nästa! Vi åkte alla ner till anrika hotellet där vi avslutade våran hektiska tre-dagare på ett mycket extraordinärt sätt.

Efter denna massiva helg drar vi ifrån ytterligare i toppen av stadens mest åtrovärda sällskap. Hör och häpna alla kronprinsar, vi tänker att sitta kvar på toppen ett bra tag till!

Take care,
Sliders

Shit happends when you party naked!

Dimman från helgen börjar så sakta lägga sig. Man börjar få lite ordning på vad som hände, vad man gjorde och vilka man pratade med. Vad som göms i snö kommer upp i tö som det heter. Vi alla har hört skräckexempel på bastufester som spårat ur, folk som fått ränder i röven från aggregatet och isvaksbad som gått över styr. Vi var varnade och trodde att vi klarat ännu en kväll med bravur förutom en liten brännskada.

Ja liten var ordet och liten var vad den var första timmen. Det var den däremot inte när en av oss vaknade dagen efter och det inte bara var huvudet som smärtade utan där fanns även en olidligt svidande känsla från underarmen.


image137

Som sagt shit happends when you party naked
Sliders

Online spel

Har ni någon gång provat online spel? Och nu pratar jag inte om skojiga små spel som är tillför att döda tid.
Utan vi snackar om spel där man satsar pengar. Sånna som lurar av dig typ allt du äger och lite till, Men samtidigt invaggar dig i en trans om mång vinster och ekonomiskt oberoende. Fan det måste vara världens största bedrägeri kartell. Finns det någon som gått plus egentligen? (förutom Mr. Jari!!!). Funderar starkt på att göra revolution mot dessa spel, Kommer förmodligen misslyckas men som man säger. Det är tanken som räknas!
Så alla ni som spelar bort hundring efter hundring, Sluta spela och sök hjälp! Det finns viktigare saker i livet.
T.ex Leka anden i glaset.

image136


Spela lagom // Sliders

Slopa myntet

När jag tänker tillbaka på min barndom blir jag äcklad. Inte min barndom i sin helhet. Det jag syftar på är minnen av hur jag stoppar mynt i munnen. Det får mig att spy när jag tänker på det idag. Hur länge brukar man ha en specifik krona i sin ägo? Förstå hur ofta ett mynt byter ägare. Det är skrämmande, inte själva pengaförväxlingen, utan alla äckliga, otäcka, läbbiga och motbjudande bakterier som man kommer i kontakt med när man handskas med pengar.


Jag har kommit underfund med varför jag stoppade mynt i min mun under min barndom... Ni vet hur de gjorde i gamla filmer när de skulle säkerställa att myntet var äkta. De bet i det! Jag tyckte det såg häftigt ut, och gjorde som mina förebilder på TV. Idag vill jag inget annat en skjuta den regissör som startade denna "mynt bitar" våg på film.


Äckliga pengafakta.


I Indien fann man att de indiska sedlarna innehöll bakterier som kan orsaka tuberkulos, hjärnhinneinflammation, lunginflammation, magsår, halsfluss och könssjukdomar.


92 procent av amerikanska 10-dollar sedlar innehöll förutom bakterier spår av kokain.


Bakterier/smittor som sprids med bl.a. pengar:
Salmonella
Stafylokocker
Streptokocker
Svampbakterier
Matförgiftning
Maginfluensa/magsjuka
Höstblåsor
Springmask
Svinkoppor
EHEC
Förkylning
Hepatit A
Ringorm
Toxoplasmos


Manlig kärlek i en bastu

Ja då sitter man här med huvudvärk orsakat utav drycken som igår var ens bästa vän. Denna huvudvärk som man idag faktiskt kan leva med efter en trevlig kväll i goda vänners lag.

Som ni redan läst firades igår Eriks 20 årsdag i kvarndammens bastu. Det är något med killar och bastu, ja det är säkert något med tjejer och bastu med men ni förstår vad jag menar. Högljutt, alkoholiserat, naket, manligt. Kärlek helt enkelt. Precis som förra året och året före det. Som sagt mycket trevligt.

Så idag ska vi inte klaga på bakfyllan, det är något man får leva med, idag ska vi stå upp mot den. Rakryggade i mysbyxor, en stor tröja och iPoden i. Idag ska den inte knäcka oss, inte efter en kväll som igår, vi lever fortfarande på ruset, ruset av kärleken, den manliga kärleken i en bastu!


Ett flak är inget att dela på
Sliders

Stavfelspolisen aka. Horace Engdahl

Kommentar på inlägget "Den IQ-befriade kassörskan" av Stavfelspolisen.


"Jag förstår inte hur ni lyckas tränga in ett stavfel (som inte ens borde finnas på lågstadienivå), ett slarvfel OCH en svengelsk apostrof i en beskrivning av hur IQ-befriad en människa kan vara."


Min respons:

Stavfelet du syftar på var lätt att hitta. Ett slarvfel som kunde ha undvikits om jag hade läst igenom mitt inlägg före publicering. Men detta inlägg skrevs ju trots allt inte på uppdrag av Svenska akademien, utan var ett helt vanligt jävla blogg-inlägg. Som sagt...ETT BLOGG-INLÄGG. Jorden går inte under p.g.a. av ett simpelt slarvfel.


Din synpunkt på min svengelska beskrivning av genitiv ser jag också som oerhört fånig. Jag garanterar att alla inom sliders.blogg.se vet att det inte var korrekt svenska. Jag gjorde det medvetet, jag tyckte det såg coolt ut, om jag ska vara ärlig. Tog mig friheten till att skriva "Maxi's" eftersom det är en BLOGG och riskerar därför inget nackskott för min felaktiga svenska.


Om inte du, stavfelspolisen, avslöjar dig vara Horace Engdahl i egen hög person får jag en mycket sorgsen bild av dig. En olycklig person, fortfarande boende hemma hos mamma, arbetslös, inga intressen, socialt inkompetent, sover om dagarna, vaken under nätterna, och i ditt ensamma liv har du energin att störa dig på felaktigheter i ett blogg-inlägg. Om du nu skulle visa dig vara Svenska akademiens ordförande ska jag ta vara på dina synpunkter... annars kan du dra åt helvetet.


Fuck you right back// Sliders

   


Personen X

Det är en här i Kristinehamn som vi vill dissa totalt! Personen i fråga är den största mesen i stan. Han är så fruktansvärt mesig att det inte ens går att beskriva i ord. Han är liksom kejsaren av alla tofflar! Det finns förmodligen ingen inom kommunens gränser som är en större toffel än denna person. Personen ifråga har ingen auktoritet alls, han borde skämas! Vi kommer att fortsätta skriva om denna personen, det ska lixom bli en liten historia om honom.

Keep in touch / Sliders

Abel 20 år

Igår fyllde Abel 20 år och detta ska ju givetvis firas, så idag intar vi i den klasssiska bastun på kvarndammens camping. Och givetvis kommer/ska det bli ett rejält fylleslag.
Gårdagen spenderades hemma hos Grönberg, där vi satt och lirade lite kort och tog några kalla, sen splitrades gänget. Några gick ner till mastis medan några satt kvar hemma hos Grassi och tog några några fler kalla innan de skulle bära av på fest. En typisk Sliders fredag med andra ord, vi börjar bli lite små rädda för oss själva nu, allting som vi ska göra nuförtiden ska adderas med ÖL! Så fort vi ska åka på någon aktivitet eller liknade SÅ MÅSTE vi dricka öl.

image132
Abel har varit full förr, men ikväll finns det ingen morgondag för karln!

Hat

Just nu sitter vi hemma hos Grönberg... DET ÄR INBÖRDESKRIG INOM SLIDERS!
Alla hatar alla just nu!!


image83

Den IQ-befriade kassörskan

Senaste gången jag var på stormarkanden Ica Maxi blev jag fruktansvärt förargad. Ordet "fruktansvärd" var möjligen en överdrift, men jag blev åtminstone väldigt störd.

Vid varje besök på Ica Maxi lyckas jag komma därifrån med en film. I början såg jag det som en dålig vana, men har under senare tid kommit fram till att det är ett beroende jag lider av. Det är sjukt. Ofast kommer jag därifrån med två eller tre filmer. Jag faller ständigt för deras djävulska trick "3 för 149". Denna vistelse på Maxi var inget undantag. Matrix trilogin skulle jag senare läsa på kvittot. Nog talat om detta... Avsikten med detta inlägg var inte att bekänna mitt beroende, utan "sparka ned" på idioten till kassörska, som på ett fräckt och oartigt sätt behandlade sina kunder. 

Efter att ha flanerat färdigt inne i affären tog jag plats i den medellånga kön. Jag började genast läsa filmens handling på dess baksida. Denna handling som jag egentligen hade "bly koll" på. I ännu ett försök att döda den outhärdliga "kötiden" läste jag dessutom den finska beskrivningen av Matrix. Inte för att jag förstod något av den, men mina försök att uttala vokabulären gav mig trots allt ett leende på läpparna och ytligare någon dödad minut.  
När jag så småningom tittade upp för att se vart jag befann mig i kön, märkte jag att jag knappt hade förflyttat mig. Genast gav jag kassörskan en argsint blick. Vad sysslar du på med? Svaret på min fråga förbluffade mig. "Vilken jävla idiot," mumlade jag tyst för mig själv. Till min häpnad såg jag kassörskan prata i mobiltelefon. Hon hälsade varken på kunderna eller överhuvudtaget tittande på dem. Idioten gjorde dessutom allt med bara en hand. Det avslöjade varför kön gick så väldans långsamt. I väntan på att komma fram, intalade jag mig själv att kassörskans samtal hade något med jobbet att göra, och därmed försvann min ilskna uppfattning av henne. Detta omvända tyckande om henne skulle visa sig vara kortvarigt. Väl framme möts jag av ett äckligt skratt. Hon berättar också högt vad hon har för planer för aftonen och hur hon såg framemot att äntligen få sluta hennes 8 timmars skift. Inte nog med det... När hon scanar av min film börjar hon fumla och tappar den i golvet. Den vanliga responsen av en kassör/kassörska skulle vara ett enkelt "förlåt". Idioten som jag hade framför mig, gav mig inte ens ögonkontakt. Istället böjer hon sig nonchalant ned för att plockar upp min film, samtidigt som hon fnittrande berättar hur hon tappade en kunds film i backen för sin kompis. I min fantasi ryckter jag mobilen från hennes öra för att sedan slänga den hårt i vägen och avsluta med att stampa på den onödigt många gånger. Lyckligtvis levde jag inte ut min fantasi... även om hon förtjänade det. I samma ögonblick som jag tog emot filmen försökte jag ge henne "det onda ögat". Oturligt nog hade vi fortfarande ingen ögonkontakt. Min irritation började gå över till medlidande för henne medan jag lämnade Maxi. Kassörskan framstod som så totalt IQ-befriad att jag började tycka synd om henne. Hon kanske inte förstod bättre intalade jag mig själv samtidig som jag startade bilen. Jag anatar att Maxi's chef måste tänka i samma banor, andledningen till varför hon fortfarande har kvar sitt jobb


Även om jag hade vetat hennes namn så hade jag ändå inte hängt ut det. Det är ju trots allt synd om henne.  


Viva la Konsum/ Sliders


                     


Firmafest

Just nu sitter vi på kontoret och tar en kall öl. Vi diskuterar veckan, pratar om vilka de bästa inläggen varit och nya planer om bloggen smids. Vi är samlade, återförenade, reunade.

Vi jobbar hårt, men våra hjärnor går på tomgång.



Keep in touch // Sliders

Redaktionen

Vi på Sliders har startat en så kallad redaktion. Vi har till och med ett kontor! Det är inte i det exklusivaste laget men det duger gått och väl åt oss. Det duger, för att driva Kristinehamns största blogg! Vi har egentligen allt vi behöver. Alla har en varsin laptop, telefon och skrivare finns alltid tillgänglig. Dessutom ha vi wireless överallt. Always connection! Att tillägga är att det alltid finns färskt kaffe på kontoret, det är liksom ett måste för oss. Ett måste för våra kreativa tankebanor ska kunna spinna vidare.

Vi sitter mittemot varandra på kontoret. Eller vi sitter diagonalt mittemot varandra. Det blir bäst så. Stekigast så. Anledningen till denna kontors placering är att vi tycker det är just coolt att sitta så. Vi får en grym gemenskap när vi sitter så, vi kan komunicera på ett utomordentligt bra sätt och gå igenom inlägg för inlägg. I gruppen har vi ofta öppna diskussioner, väldigt högt i tak om man säger så! Allt mellan himmel och jord disskuteras. Vi jobbar också vädigt hårt med att hela tiden förbättra våran prominenta blogg, för att just ni ska få så bra underhållning som möjligt! Varje inlägg granskas. Olika synpunkter tas fram. Det viktigaste är att få med allas point of view och ge varandra konstruktiv kritik, så att det blir en så bra soppa som möjligt!

En vanlig dag på redaktionen ser ut som följande:

07:00 Morgonkaffe, svart!

07:30 Genomgång av dagen.

08:00 Läser alla dagstidningar och veckans magasin. Vi prenumenerar på det mesta!

10:00 Brainstormar olika idéer och första inlägget skrivs.

12:00 Starköls lunch, företrädelsevis på resturang Maxim.

13:30 Möte med Slidersetertainment, genomgång av olika events som komma skall.

15:00 Ännu ett inlägg skrivs.

16:00 En kort resumé görs av dagen.

16:30 Vi lämnar vi kontoret.

Sex med en datanörd

Man ska alltid vara förberedd på de flesta situationer, tacka därför oss i Slides den dagen du släpar hem en programerare från KTH eller en finnig 16-åring som helst av allt vill hem och levla upp i WoW (World of Warcraft). Det kan om du har otur dyka upp vissa fackuttryck där mellan lakanen som kan vara bra att känna till. Här får du ett gäng glosor det kan vara bra att kunna.

  
Allvarligt undantagsfel - För tidig utlösning

AltaVista - Kontaktannons

Buggtesta - Be att få se läkarintyg

Krasch - Mens

Default - Missionärsställningen

Delete - Ta av alla kläder

Exit - Lägga av och somna

False - Misslyckat

Formatera - Nya lakan

Förbjuden åtgärd - Att vara otrogen

Input - Köra in den

Joystick - Kul pinne

Kompatibel - Orgasm samtidigt

Konflikt - Båda vill ligga överst

Manual - Porrtidning

Mus - Motsats till joystick

Nätverk - Gruppsex

Plug-ins - Sexhjälpmedel

Programmera - Älska

Select All - Alla ställninga

Setup - Vitt vin och räkor

Silicon Valley - Konstgjorda bröst

Syntax Error - Sex med djur, sex ensam

Undo - Säga att man var för full

Virus - Klamydia, gonorré

God morgon och lycka till!
Sliders


Anders Gunnarsson

Den här är Anders våran vän. Han är som ni ser en stor-stekare!
Han var en gång i tiden nästan en Slider, men valde att nobba oss. Tror vi det när man ser vilka han nu umgås med nuförtiden när han lämnat Kristinehamn. Men vi är glada för din skull och din lyckade karriär som stekare!

208145-130
Vi har hört rykten om att  han nu vara väldigt tajt med Elita Löfblad


Hawaiian Tropic

image131

Hawaiian tropic skördar varje sommar fler offer än man kan tro. Därför går sliders blogg nu ut och varnar våra läsare, smörj er inte för mycket i sommar med den livsfarliga sol oljan från hawaiian tropic.

LIllis och jag mot världen!

Just nu sitter vi tillsammans, tätt intill, känner varnadras kroppsvärme. Han sitter med sitt arbete och jag sitter med mitt. Ibland tittar jag på honom och han tittar på mig! Jag vänder då snabbt tillbaka huvudet till bildskärmen och låtsas som ingenting hade hänt, som han inte såg. Han gör samma sak! Vi iaktar varandra, känner något lurt i luften. Jag tror det är känslan av åtrå. Sådär spänt ni vet? Som på första dejten! Till slut drar jag fingrarna genom hans hår och säger "du min lilla prins" Han tycker det är underbart skönt och tar mig genst kring nacken och maserar lite lätt och säger "vad skulle jag göra utan dig?". Jag njuter stort. Håret reser sig på armarna. Jag Känner att min närvaro tillfredställer honom totalt. Efter en stund ler vi mot varandra igen och bara känner hur känslorna spinner på ännu hårdare i kroppen. Jag är glad och han är glad. Vi utgör ett mycket bra par, Lillis och jag.

Vi jobbar vidare, lyckligare än aldrig förr.

image129



Nakenbad

Jag har hört från inre kretsar på komunen att det vankas ett nytt nakenbad. Läget är de dock inte riktgit säkra på ännu men det kommer troligtvis bli på andra sidan Vålön. Tänk er att springa nakna till solnedgången och bara känna vinden rycka tag i juvelerna, det är äkta kärlek det!

Det kommer inte att kosta någonting att bada naken. Dock är kravet just nakenhet. Man får ej visstas med kläder, då förstör man liksom hela grejen. Alla är lika inför varandra. Nakna. Härligt slappa!

Vi känner extas i och med det här. Vi tycker det är spännande på ett bra sätt. Vi kan knappt vänta tills den dagen vi kommer kunna ta båten smygande ut till Vålön och iakta varsamt. Stå bakom busken och låtsas vara osynlig. Titta på de andra. Jämföra. Fundera på vad som komma skall! 


image127

Mera nakenbad!

God morgon

Sitter här med morgonkaffet, som vanligt drucket ur den något kantstötta men ändå perfekta (enligt mig) kaffekoppen. Det är något med det så kallade örat, format av en mästare, lixom klistrar sig fast i den högra handen. Man får greppet som gör att inte muggen tippar över för att orska tredjegradensbrännskador, ändå inte det där fasta greppet som runt en hammare. Kaffe ska drickas avspänt.

Det är ingen kopp man skryter om, ingen kopp man visar i offentliga samanhang, det är bara min kopp, den perfekta koppen.

Det är här i om någonstans man ska hälla det nybryggda kaffet. Kaffet som de senaste minuterna slungasts upp och ned i den kråmade perkulatorn där bredvid spisen. En perkulatorproces för övrigt närmast kan beskrivas som en vulkanutbrott, ett vulkanutbrott innehållande det svarta-guldet från colombia. Detta guld som efter en resa över halva jorden hamnat i koppen med stort "K", min kopp.


image126

God morgon

En stilla undran...

Har ni någonsin tänk på att allt man gör och allt som händer förmodligen har en mening. Att allt händer för en speciell orsak? Om man tänker så, Så kommer man snabbt fram till att livet kan kännas ganska meningslöst.
Att man borde göra nått mer av livet..Så en liten uppmaning till alla som tycker att dom gör nått vettigt av livet, Tänk
om, Bryt trenden gör nått banbrytande! Det kanske är värt det...


Bara ett tips från oss!



Lev väl // Sliders

Utrota lapp-lisan

Mannen som förmodligen är en av stans mest hatade, och ska vara det för den delen!

Det är nämligen han som åker runt på alla parkeringsplatser i stan och sätter p-botar på bilarna.

Varje gång han ser en bil som har glömt att köpa en biljett brister han ut i ett stort leende och känner hur ett rus går genom hela kroppen, precis som att han fått en fet orgasm. Han måste verkligen älska att sätta dit folk.

Aja, lyckas man inte bli polis så får man väl bli lapp-lisa istället.

Vi blir lika förbannade varenda gång vi ser den mannen!

Stekaren

Han syns på vimmel bilder överallt. Han har charm klass och ett great sense of humor! Vi talar givetvis om ers majestät Anton Blom. Det har tagits otroligt många bilder på denne man genom åren men alldeles nyss hittade vi en av de bättre, vi snackar top tre!

image124

Lägg märke till den välsittande skjortan och hans oemotståndliga blick. Och givetvis har han någon lycklig låttad på andra sidan luren!

Åter ny vecka

Junior kan konsten att konsumera och givetvis mycket annat. Efter ett frekvent surfande efter bästa mobilen, eller lättare sagt den stekigaste! Har han hittat en som passar honom utomordentligt bra. Modellen heter m6001, den har allt man kan tänka sig. Från sketna sms till kontrollpanel. Fan, han kan till och med blogga live från mobilen, vad säger man världsklass! En mobilkåtare kille får man leta efter. Fast ändå besitter han färdigheter i ämnet. Han kan allt om allt som har med mobiltelefoner att göra. Om ni behöver någon form av suport någon gång, kontakta honom, det är både billigare och enklare, plus att du förhoppningsvis får en trevlig pratstund!

Krilla, denna dekadenta paradox till man, förbryllar min tillvaro totalt!

Samtal igår  2/3 08:

Jag: Hallå, hallå

Krilla: Hallå, hallå, vem är det?

Jag: Hallå, det är jag!

Krilla: Hallå, hallo, varför ..jag förstår inte?

Jag: Hallå, det är ja!

Krilla: Ahh, nu fatta jag! Äh du är rolig du!

Jag: Idiot!





Åter söndag

Idag var vi samlade på Sliders, alla slöt upp i det exklusiva uthuset. Kontoret, så att säga! Gårdagen till ära spenderades på stadens hotell. På dansgolvet fans ingen hejd och inte i drickat heller. Kvällen i helhet var bra. Vi dansade och olustade som vanligt när vi är på hotellet, det liksom hör till. Rätt va det var så va klockan två och dags att gå hem, men vi tog oss i kragen och gick till statoil! Vi möttes av bulltar, raggare och mods. Vet inte va dom gör där riktigt, okej vissa köper korv och tankar, men resten är bara där för syn skull liksom. Ungefär som det var någon jävla bilmässa!

Det har varit sjukt segt för oss idag. Det är ungefär som någon har slagit en stekpanna i huvudet på var och en av oss, så dåligt mår vi! Men nu framåt kvällskvisten börjar det ordna upp sig. Känner verkligen att det är så gott att må gott igen. Frågan är nu vad man ska göra resten av den här jävla söndagen?

Hoppas ni mår bra och att ni inte har haft lika ont i huvudet som vi!

Best,
Sliders

RSS 2.0