Hemkomna och förslappade...

Hekommna från Gran Can, som i det stora hela var underbart, men som någon mediumvis man en gång skrev: "-Man är inte alltid utvilad efter en semester". Så nu blir de att vila levern ett tag, han har nog med skit att ta hand om stackarn och det är ju precis tvärtemot vad vi har.

 Allt för mycket fritd, på tok för stort koffeinintag i form av kaffe och alldeles för lite serier att kolla på. Vart dagara tar vägen har vi inte en susning om men dem försvinner som en avlöning och ja på ta om lön så ska det ju sägas att kontot inte blir större av att gå hemma precis. Men, men, man får ge det någon vecka och sen ta tag i livet, så mycket semester har man ju faktiskt inte haft sedan studenten så man får väll anse sig värd lite ledighet.




Fika på Café Paus vid 1 // Sliders

En vanligt sketen torsdag

Hallo där,

Just nu känns det jävligt mörkt. Idag har varit som en enda mörk tunnel. Vet inte va det är, känns som det är mörkare än vanligt. Det är nu man behöver en major ranson av ljusterapi som mest.

Grabbarna åkte till Grankan en vecka, dom jävlarna! Vi andra får vara hemma i svedala. Men men det kommer väll att gå det med. Dom sitter förmodligen med laddat kylskåp, fullt med cocktails av olika slag och bara känner ruset komma parallet med solnedgången.

Veckan består av fika och åter fika. Vi brukar gå till stans mest anrika café Ejes. I veckan har det blivit semlor! En semla, vilken jävla grej egentligen. Det är nog bland det svenskaste vi har ..men fruktansvärt gott.

Annars är det väll inte mycket som händer, Vi har en till seg månad framöver. Förhoppningsvis kommer vi väll kämpa oss igenom den också. Sen kan man väll säga att ljuset kommer, i mars någon gång.

Vi lovar också att få lite bättre struktur på bloggen och att uppdateringen kommer att bli mer frekvent hädan efter!

/Sliders


GranCan snart....

Vi har lovat uppdateringar, årskrönikor m.m. och ja vi håller som vanligt inte vad vi lovat men för att skylla ifrån sig lite så har vi gjort ännu en vecka i Norge, därför varit svårt att skriva. Kanske den sista veckan i grannlandet, det återstår att se. Hur som helst är vi hemma och lediga just nu. Ett par dagar av fika och packning innan vi natt till onsdag sticker till Playa Del Inglés på Gran Canaria. En restresa som kändes perfekt att ta, ska bli gött att ladda batterierna lite. Här är lite bilder på hotellet:


   

Bättre en bollkalle i kanalen än en kall balle i analen // Sliders

Inget att skriva...

Har än så länge dåligt med bilder från nyår och en sammanfattning blir alldeles för tröttsam att skriva ihop.

Vi går däremot ut med ett officielt dementerande på ryktena att det var Crilla som pajjade röret på toan.

Här kommer en klassker:



Hejja sverige! // Sliders

RSS 2.0