Tycker om dig...


Kommer du ihåg, en vintertid
Jag såg dig famlande ramlande in på mastis

Sen kom förvandlingen, den stora ljusa lagerölen, igen

Jag tycker om när du tar på mig
Jag tycker om när du ligger i ditt uthus
Tycker om när du slår på mig
Jag tror det aldig kan bli bättre än så här
För mig

Kommer du ihåg
Var det igår
Du tog en främmande skrämmande blondin
Och kysste hennes lår
Och sen förde vindarna
dom vackra vilda fåglarna
till mig

Jag tycker om när du skedar mig
Jag tycker om dina fingrar mot min panna
Tycker om när jag betyder nåt för dig
Det kan aldrig kännas bättre än så här

För nån
För mig

Jag tycker om när du sover
Jag tycker om dina bröst i morgonljuset
Tycker om när jag får sitta i din båt
Det kan aldrig kännas bättre än så här

Tycker om när du är arg
Jag tycker om när jag har dig vid min sida
Tycker om när du ler en stund mot mig
Det kan aldrig kännas bättre än så här


A lá Allsång

Sliders sitter sammlade på kontoret. Efter lite ledighet är vi åter i full gång och hungriga på ännu en säsong. Klockan är runt åtta, vid sitter framför våran feta tv och kollar Allsång på skansen. Jag ställer mig direkt frågan, går det att skriva något om just allsången? Svaret blir nog, jag vet faktiskt inte! Det är svårt. Eller lättare sagt blandade känslor. En utav våra medlemmar tycker att just allsången är höjdpunkten på veckan. Han sitter som kletad framför televisionen och liksom stirrar in i rutan. Han önskar innerst inne att han var där, företrädelsevis på första parkett. Istället försöker han frekvent att sjunga med. Det låter sådär, det skär i våra andras öron. Vi ber honom sluta men han sägar att det hör till. Otroligt nog så fortsätter han att sjunga i en mycket gäll stämma, som hade sprängt lejonparten av Sveriges trumhinnor.

Länge leve allsången.


En bild säger mer än 1000 ord!

















Kul med MMS

Det händer igen. Man känner hur det durar till i fickan och hör SonyEricsson-ljudet som det heter. Man blir glad, nu är det någon person som använder lite av sin dyrbara tid på mig. Ännu gladare blir man när man ser att det är ett MMS och inget SMS. Någon har lagt ner tid på att ta en bild, skriva något och även kanske lägga in ett ljud om man har tur.

Nu var det tyvärr bara en bild, fast som man säger; en bild säger mer än tusen ord. Alltid trevligt med meddelande av alla dess former.


Sliders utforskar sin feminina sida

Tänk vad man idag kan göra med en dator. Det som man för ett par årsedan var tvungen att göra med ett flertal komplicerade plastikingrepp kan man idag göra med ett par knapptryck och det är vi i Sliders givetvis lättade över när vi utforskar vår feminina sida. Så se och njut elr vad man ska säga.


     

Vi ska försöka få upp feminina bilder på oss alla så kan man kanske ha någon slags Miss Sliders tävling.


Detta kan gå till historien!

Nu sitter tre av våra medlemmar i bilen på väg mot västkusten, det ryktas om att Peter Siepen är där och steker och spelar schysst musik. Då kan man dra den enkla slutslatsen att är han där, är givetvis SLIDERS där. Vi skicka genast ner tre medlemmar som ska ta tempen på strömstad.

Mer info om denna "utöver" det vanliga resa kommer imorgon.

                                          Strömstad by night/ Sliders


Att runka med ett rivjärn

Denna liknelse brukar vår kära Eric "Grassi" Grönberg använda sig av titt som tätt när något är tråkigt, värdelöst eller på ett eller annat sätt inte är värt att lägga tiden på. Att inte ha något att göra på jobbet trots att det är timmar kvar av dagen och att slösa dem på att facebooka är nog faktiskt som att "runka med ett rivjärn". Långtråkigt, värdelöst och det gör ont, jävligt ont om nått går fel. Ja som i detta fall att chefen kommer på en surfandes på nån värdelös grupp om folk som det värsta dem vet är att bli drabbad av en blixt i det klassiska spelet till Nintendo 64, Mario Kart. Det gör ont.

Men vad fan ska man göra om man ändå inte har nått bättre för sig?

När man ändå är inne på ämnet facebook så vill jag tipsa om två grupper jag tycker ni kan gå med i. Först och främst våran egen, Sliders gruppen. Eller för alla er som någon gång gjort en träning eller iaf på nått sätt är fans av det ärade div.6 laget Villastadens IF så finns en grupp i lagets namn.

Sketen Fredag

Hej,

Jag sitter här i min ensamhet. Funderar mycket. Funderar på allt som har med livet att göra. Vad är det som händer, åt vilka håll styr det? Det är många tankar som spinner runt i min hjärna.

I alla fall är det fredag, en fredag som inte känns som en fredag! Ska jag vara ärlig, så känns det som söndag. Det kan bero på all alkoholkonsumtion under veckodagarna, men det kan också vara det tragiska vädret som styr allas humör! Trotts allt detta så mår vi bra. Vi på sliders mår faktiskt bra, vi har liksom inte så mycket att klaga på. Var och varannans vardag styrs av hårt arbete och vi har insett att våra liv som proletärer har börjat tagit fart.

Hoppas ni mår bra i alla fall. Okey, ni får klaga på uppdateringen men, det är som det är! Vi bloggar lite sporadiskt. Håll ut, snart är det jul igen!

Vi syns på krogen,
MVH
Sliders

Lyssnar på Torehammar och har fötterna på skrivbordet, snart är det helg

Sista arbetsdagen för veckan är nu till hälften avklarad, ute står solen i cenit, Blom, Jari, Grönet och Crilla är ute på sjön, Nirre är i götet för att lyssna på Bruce ikväll och här sitter jag med fötterna på skrivbordet och har inget att göra. Vissa har det bra!
 
Tre timmar kvar av dagen och allt man ska ha gjort i veckan är redan omhändertaget, vad fan ska jag göra nu? Just nu underhåller Henrik Torehammar den gamle kristinehamnaren på P3, men det är ju bara tillfälligt,  känns det som att det kommer bli några mycket sega timmar.

Som tur är så är jag nog inte ensam om att ha några tröga timmar framför mig, någon stans på andra sidan staden står troligtvis Johan och spikar på någon friggebod och nere i Centrum står Putte och har fullt upp att lura på en stackars 15 åring ett par jeans som kostar mer än dennes barnbidrag. Men snart så, snart slutar vi och då jävlar är det helg, fan vad gött!

Träffade Janne på billen

Hittade efter lite letande en gammal mobilbild från nån av de fredagkvällar vi spenderade på biljarden för sisådär 1-2 år sedan. Jag och Örat trodde först att vi var med i uppdrag granskning men efter några sekunder förstod vi att det bara var en vanlig Svensson som ville ta några järn och var lite för lik vår käre vän, legenden Janne Josefsson.

Vår Janne

Legenden Janne

Efter långa diskussioner med "vår Janne" var det bortom allt tvivel att det inte var legenden Janne. För det första går inte legenden ut och super ner sig på biljarden, för det andra fattade vår Janne absolut inget om politik och för det tredje var det nog våra ögon som såg vad dem ville se efter några hof på det klassiska haket Biljarden. Men erkänn, lite lik efter några öl?

RSS 2.0