Torsdag Morgon

Hej på er alla vänner,

Hur mår ni? Vi på sliders mår bra. Veckan har gått i ultrarapid som vanligt och vi på sliders har inte fått så mycket gjort. En anledning kan vara det sköna vädret, en annan kan vara den kreativa bristen som då och då faller in. Kontoret står för närvarande ganska tomt. Det blir i snitt bara ett eller två möten om dagen, fast då med dubbel påtår!

Vi har gjort en liten enkel intervju med våran eminenta vapendragare Eric G. Anledningen till detta är att han är en frekvent förekommande person i bygden och att det i helgen är Fastingen!

Där dricker jag helst mitt kaffe?
 - Jag måste säga Eje's! Bara att gå in där och känna lukten av nybakat bröd gör mig helt euforisk. Med de små kopparna och det relativt starka konditori kaffet, så slår de allt som har med caféer att göra i den här staden.

Där äter jag middag?
- Jag gillar absolut att lyxa till min vardag rejält, så det blir en del tre-rätters på Resturang Maxim. Så här års är det en del turister på stället men resten av året är Maxim vad ja skulle kalla Top Notch!

Där köper jag min outfit?
- Fan det är svårt att ha koll, framförallt om man med i sliders! Där det redan finns svårslagna stilgurus, såsom: Johan Ö. Men jag gillar H&M, hur fuckat det än låter!

Där powerwalkar jag?
- Powerwalkar inte så mycket, blir mestadels bilåkning! Jag får nog säga att ja inte behöver det, min stjärt är tajt nog!

Där  raggar jag helst?
- Ragga? Längesedan jag raggade! Men om jag skulle försöka mig på att ragga är Hotellet det självklara valet!

Där tar jag gärna en drink, eller tre?
- Låter kanske lite tramsigt, men gärna på Mastis. Får väldigt bra betjäning där!

Där hänger jag efter krogen?
- Brukar tappa bort mig sådär vid tre-tiden och kan nog då hamna lite var som helst!

Där fyllekäkar jag?
- Vill helst ha kebab men det brukar aldrig bli så! Brukar somna med en käft lika torr som Sahara Öknen!

Där sätter jag inte min fot?
- I virvelvinden på fastingen, efter ett helrör i kroppen!






Inte en dag utan Blocket

Sitter och surfar lite så här mitt på dagen. Brukar ju som vanligt kika vad blocket har att erbjuda och jag fastnar direkt för en relativt udda sak!

image175

Dagens Profil: Johnny Ekström

Snart är det fotbolls-em, vi i sliders väntar givetvis spänt. För att få upp stämningen lite tänkte vi tillägna dagen en av Sveriges mest förvirrade fotbollsprofiler, en hjälte av eget snitt. En utrotningshotad spelartyp.

image173

Johnny "Bråttom" Ekström, killen som klämt citat som: "Jag kan ingen italienska alls, jag vet inte ens vad spagetti heter på italienska". Han som ringde upp en annan hjälte Glenn Strömberg och berättade att alla pratar om en 17 åring som heter Zidane och håller på med massa sulfintar, vilken 17 åring kan inte göra sulfinter? Honom blir det inget av. Och som även när IFK var i Athen trodde Parthenon var en pizza

Busted


image172


En av oss hade en tyngre kväll än oss andra i lördags

Veckonytt och tacksamhet

Hej på er!

Det har varit lite dåligt med bloggandet på sistone, vi i sliders har varit ganska upptagna, vi har liksom jobbat på varsit håll. Men vi lovar och svär på våra föräldrar att vi ska ta oss i kragen!

Sliders bloggen är ju som ni redan vet ganska prominent här i staden och vi har våra läsare. Så att säga. Så  här i skolavslutningstider vi vill också ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till en viss person här på bloggen.
Motiveringen lyder:

"Med ett brett leende på läpparna och en härlig approach har hon i projektarbete 100 poäng 2007/2008 åstadkommit en mycket förträflig tidning, där hon har listat diverse populära bloggar på internet. Bland framstående namn såsom: Alex Schulman och Elin Kling, har hon listat, just Sliders Blogg".

Detta är givetvis mycket stort och vi känner oerhörd tacksamhet. Så vi på Sliders vill rikta ett varmt tack och ett lycka till i framtiden till Sanna Sterner!

Have a good one,
Sliders

Hamburgare på västkusten

Vi får be om ursäkt för det mycket dåliga bloggandet senaste veckan, nån jävel bytte lösenord utan att berätta det för oss andra. Inga namn nämda. Men nu är vi igång med full fart igen.

Rappporter kommer in från den amerikanska västkusten av vår kära bloggdesignerska Nathalie att det verkar finnas trevliga hambrugerställen i hamburgarens hemland. No shit säger ni. Men ni visste inte att dem var så här trevliga som ni på bilden.

Vi har kontaktat vår jurist i USA om vilka rättsliga följder eller kanske framtida samarbeten hambrugerkedjan bistå med.

image169

RSS 2.0