Live

Vi på sliders vill ju givetvis hålla er så bra uppdaterade som möjligt! Kvällen har börjat och den är bra igång för många. Vissa är nyktra, medans andra är djupt in i dimman. Pokern gick väl sådär för min egen del, men Johan och Erik gick som värdiga segrare ur striden.

Just nu lyssnar vi på väldigt god 80'tals musik i forma av Marky Mark och Depeche Mode. Det är ljuvligt! Vi kommer väll fortsätta kvällen i samma spår, med lite extravagant eighties music!

Vi önskar alla en fortsatt trevlig kväll! Glöm inte att solen går upp imorgon också.

Käraste,
Sliders



image122


För övrigt vill vi lägga upp en riktigt bra bild på Johans äckligt coola mobiltelefon! Lägg också märke till loggan som är bakgrunden. Inte fan har man en rent utsagt värdelös mobil med en D&G logga! Han har mycket kvar att lära! Men vi gillar honom för det. En gång itiden, sådär när vi hade moppe använde han sig av en Siemens telefon som såg ut som en mini dildo. Den störde jag mig också hårt på! Nu är den mobilen något bättre men fortfarande långt ifrån bra.

AFV!!

Hej! Grönet är tillbaka vid tangetbordet och bloggar lite,händer lika ofta som snö i kalifonien men när det väl händer är det underbart!

äntligen fredag.Vi sitter som vanligt med någon alkoholhaltig dryck i handen. Lagom salongsberusade för att
börja med ett blogg inlägg,dock inte lika sentimentala som Mr.Blom efter 10 Hof. Tiden spenderas med att titta på AFV och klaga på feta ungar från USA. Allvarligt,hur många procent av alla barn i USA är överviktiga?? Det är en skrämmande statistik förmodligen, Vi har dock inga siffror men efter dagens program så börjar man ju undra!
För övrigt så blir det väll utgång för ovanlighetens skull.
Men nu ska vi återgå till vårat och spela ett parti poker och tro att vi är proffs. Ha en underbar kväll så kankse vi ses i dimman!



All in // Sliders


Nu får det fan vara nog

Detta inlägg är inte skrivet för att klanka ned på någon arbetsgrupp, inte heller att se ner på en ordningsmakt som faktiskt ser till att inte djungelnslag råder på Sveriges gator. Det som det fan får vara nog av är personer som använder detta ordningshållande jobb i maktsyfte, paragrafryttare som verkar trivas med att jävlas med andra. Dem som varje gång de skriver på en böteslapp ler så där lite finurligt, de som inte har någon empati eller förståelse för en mamma som kommer springande med fyra barn och tyvärr är en minu för sen till bilen. Jävla maktkåta jävlar!

Att på det driva ett eget företag tyder på för det första att det är en riktgit snål jävel som bara vill tjäna pengar, för det andra på en idiot. Här har vi nog undantaget som stärker regeln om att all markndsföring är bra marknadsförig, vem vill få massa människor irriteade för att sedan försök sälja diverse produkter? Lycka till idiotsatan.

Låt inte sådna personer lägga en mörk skugga över de parkeringsvakter (lapplisor, lapptomtar som i detta fall) som sköter sitt jobb, de ska ha all credd för det.

Nu ska vi gräva en grop och sen fylla igen den (mest i vrede) // Sliders

Karlstad...

Karlstad är en tätort i Karlstads kommun i Värmland. Karlstad är residensstad för Värmlands län, stiftsstad för Karlstads stift och centralort för Karlstads kommun. Karlstad är Sveriges 18:e största tätort med 58 544 invånare (2005) (i hela Karlstads kommun bor det 83 024 invånare (2007)). Dock är det inte att förglömma att i Karlstadsregionen (Karlstad, Hammarö, Grums och Forshaga kommuner) bor det 130542 personer. Dessa har mindre än 25 min till Karlstads centrum.

Så nu vet ni vet,  nu blir det en liten utflykt dit! Vi hörs senare!

image118
(Övrig info: Karlstad kan ha ettav  Sveriges absolut fulaste stadsvapen.)

En bild säger mer än tusen ord!

image117



Ett tråkigt på jobbet MMS

Lindberg jobbar idag, han har tråkigt, det vet jag. Annars får man inte MMS men en bild som ser ut så här:

image116

// Sliders

Sportlov och onsdagsbira

Vissa av oss har sportlov, andra lever i ett ständigt lov, men man ska ju altid ha något att fira. Är det sportlov så är det fan sportlov. Så vi bestämde oss för att gå ut och ta en (kanske två, eller tre) öl. Vi började på The Pub, insjunkna i de läderfotöljer som vid första anblick inte ser vidare bekväma ut men efter en fotobollsmatch på TVn och en (kanske två, eller tre) Starobrno så satt man där mycket bekvämt.

Vidare tog vi oss till Ankaret, inte bra ställe för en (kanske två, eller tre) onsdagsbira, 25:- för Spendrups 5.9% i glas. Mycket, mycket farligt, men också mycket, mycket trevligt. Planer smeds, livsöden diskuterades och spekulationer om det mesta haglade över bordet bland det trevliga sällskapet.

De är så det ska vara när man går ut och tar en (kanske två, eller tre) onsdagsbira.

May the force be whit you // Sliders

Onsdag eftermiddag

Hej på er!

Hur mår ni? Vi i sliders mår fint. Alla är inte samlade. Två själar jobbar i Norge, varav den ena som jag tror ni vet vem det är, jobbar sådär tre veckor om året! Men det tycker han är lagom. Han går under uttrycket "Less is more"!

Under dagen har vi inte gjort så mycket. Vädret har inte varit som vi hoppats på. Inget stekar väder! Men vi hoppas ju starkt att sportlovs veckan kommer att bjuda på bättre väder. Idag är det ju "lilllördag"och vi funderar på om vi ska gå ut och svepa några bägare. Är det någon som ska ut? Vart? Vi går nog till Mastis. Tar ett parti biljard. Språkar lite. Umgås på ett moget sätt! Det kommer inte bli något sjöslag, eller man vet ju aldrig men känns inte som det i alla fall. Ibland är man ju otroligt laddad för en kväll, men idag känns mera som en några bira dag, det är ju som sagt bara onsdag!

Såg en bild idag på aftonbladet och det fick mig att tänka på ett och annat. Ibland känner man sig ju jävligt nere och dyster på alla sätt. Det går liksom inte att bota, det bara finns där och kommer när man minst anar det! Speciellt så här på vintern. Mörkret. Kylan, det liksom får en och vill spy! Inte nog med att man ser ut som en ett lik i ansiktet man blir ju också fruktansvärt torr i yttre epidermis. Men när ni står där framför spegeln och är allmänt missnöjda med er själva och eran utstyrsel så kan ni väll titta på den här bilden.


image115

Ah, värre än så här kan det nog faan inte bli! Det värsta är att kvinnan inte får någon hjälp av den franska regeringen.


Dagens visdomsord

"Bra sås reder sig själv"


image114

Håll dig uppdaterad // Sliders

Gulafaran

Han har allt. Förr var det till och med ännu bättre. Nu kör han audi. Allt han gör har med extravagans att göra. Vi pratar givetvis om Grönet. The man, the myth, the legend. Vad säger man världsklass! Egentligen är han något av en "Bullt" fas ändå inte. Han besitter färdigheter inom motorer, lakering och toning. Ja egentligen det mesta inom vehicels! Men han har också ett grandiost sinne för sprit. Större än de flesta! Vi snackar helrör upphöjt till tio. Men det gör honom bara ännu mera cosy.

Vi satt just och konverserade, stapla gamla minnen, återberättade anektod efter anektod. På tapeten kom det upp en gul bil som hette duga! Och det var Grönets gamla fara. En leksaksbil, för honom i alla fall. I den bilen har det mesta hänt, då menar jag det MESTA!

Vi presenterar den Gulafaran, titta och njut!


image113



Röv saknar ansikte!

Rööööv

Vi sitter och kollar igenom gamla bilder på datorn och finner denna mystiska röv!

Vems är den?!

Saker jag vill göra med Eric Grönberg

Jag vill krypa in i den där jackan han har, komma underifrån och plötsligt dyka upp så att vi står näsa mot näsa. "Här ryms vi båda två", säger jag och Eric ler och nickar och så tar vi en promenad jag och han, i Eric's jacka, och vi går runt på stan och pratar om hans nya bil och annat som vi tycker är intressant. Och rätt va det är så blåser det lite kallt och jag säger till Eric; "Kan du inte dra upp jackan, jag fryser", och Eric säger "jovisst" och jackan kramar åt oss hårdare och det blir varmt men aldrig svettigt och Eric doftar friskt som melon på kroppen. Ibland snubblar vi in i varandra och vi båda skrattar och Eric säger; "Är du min lilla klumpeduns?" Och jag tänker att jag tycker om att han kallar mig klumpeduns. Och jag är verkligen "hans". Allt mitt tillhör honom, inte bara min klumpighet. Plötsligt är vi på resturang Maxim, vad trevligt. De frågar om vi vill hänga in jackan? Vi tittar på varandra och ler. Nej, tack, vi behåller den gärna på. Och så sätter vi oss ner vid ett bra bord och vi beställer in god mat med fint vin och vi är mycket lyckliga. "Du är min lilla Musse Pigg", säger jag. "Nej, det är du som är min Musse Pigg", säger han. Till desert äter vi blåbärspaj med vanlijsås. Vi ler senare mot varandra och jag gnider omsorgsfullt in hans ansikte med blåbärspaj och när hela Eric är blå slickar jag, slickar jag, slickar jag.

"Lilla kissemiss", säger Eric och betraktar mitt ivriga arbete.
"Mjau", säger jag och fortsätter.

Fylle-hybris

Vi har fått hybris. Fylle-hybris.
Så fort vi går ut på helgerna förväntar vi oss att folk ska veta vilka vi är.
Sliders liksom, vi förväntar oss att vi ska få gå före folk i baren, åka billigare taxi, sänka tjejer, gratis droger, starkare öl, mindre regn, större kukar, mer pengar och godare mat bara för att vi är Sliders!
Det enda det gett oss hittils är klappar på axeln och hot om stryk, så frågan är om det är den här stan som är för liten, eller vårat ego som är för stort, för såhär kan det ju inte funka längre.

                              Ses på fyllan / Sliders




                           

 

Ove - Förädaren!

Nu är måttet rågat. Nu har våran vänn Ove åkt gokart för sista gången. Fuckat up rejält! Hur i helvete kan man sälja sin egen gokartbana. Denna extrema attraktion. Du gav ju staden ett ansikte utåt! Satte Kristinehamn på kartan och på banan. Vad håller du på med, ärligt talat?

Vi vill ju ha dig kvar. Känna dig. Umgås. Vara i din omgivning. Vad ska vi nu göra? Nu har vi ju inget att se fram emot! Visst vi har stadsracet, men vi saknar själva gokartbanan som utgör den stora tryggheten bakom allt. I och med att du hade allt: Gokartbana. Bilar. Flaggor. Vi litade ju på dig, såg att du besatt färdigheter i allt som har med motorsport att göra! Men nu, utan bana? Bara ett löjligt stadsrace, som egentligen är en stor ursäkt för medelålders människor att supa! Vi vill ha gokartbanan. Vi vet att den finns kvar! Men det är inte det. Det är du Ove, du är själva grejen. Du är lika given som jesus i kyrkan!

Det värsta av allt Ove är att du inte ens hört av dig! Va faan, Kristinehamns mest lästa Blogg! Du borde liksom ha upptäckt det! All konstruktiv kritik vi har gett dig. Du borde ha tagit åt dig. Rätat upp ryggen. Visat medkänsla. Men vad gör du? Inte ett skit! Du känner absolut ingen patetik för oss. Och vi är djupd sårade! Det är någon som trampat i Sliders rivir och det är krig! Glöm allt som har med konstruktion av stadsrace att göra. Vi kommer aldrig mer ställa upp! Du ska böna och be. Kyssa våra fötter. Puttsa våra skor. Slava! Om detta sker kommer vi tänka över saken. Men tillsdess är du ingenting. En nobody. Utan karaktär och status. Titta i långt utav helvete i stjärnorna efter våran hjälp!

Ove du kan dra åt helvete!

Är det någon som har sett Lars Lejonborgs ögonbryn?

Är det någon som sett Lars Lejonborgs ögonbryn? Vi vet inte riktigt vem som kan ha stulit dom men vi har en aning! Det är någon i våran omgivning. Våran krets. Vårat sällskap. Om han inte får tillbaka dom snart blir han väldigt ledsen, och det kommer inte bara påverka honom utan också oss. I och med hans politiska makt!

image111

Vi hoppas innerligt att han får dom tillbaka snart! Länge leve folkpartiet!

God morning Kristinehamn

Rimmar nästa med Robin Williams klassiska sitat "God morning Vietnam" i filmen God morning Vietnam, men bara nästan. Efter att ha legat och vridit sig i sängen i runt en timme utan att varken somna om eller hitta något bra på TV så har man varit tvungen att stiga upp. Verkar som sveriges TV kanaler bara blir mer och mer galna i olika ordlekar som lurar ned folk i speträsket, Momento, Ord Jakten, Stegvis, Hjärnkoll, Spelrum och fan vad dem nu heter. Vikan ju iaf konstatera att det inte är några NASA-forskare som jobbar på dessa program. (Lägg märke till Marie Picasso innan hennes idol deltagande)

       

God Morgon // Sliders

"Du är sodastreamad o´boy"

Var bara tvungen att lägga in den här filmen:



Trupperna är samlade...

...nu drar vi österut. Vi håller i skrivande stund på att etablera armén i uthuset, inom någon timme sticker vi till grannstaden med Nobellhallen i sikte. Karlskoga HC vs. Kristinehamns HT (vs. blir coolare än bara ett bindestreck), idag är det blod utlovat från interna källor. Vi får hoppas att KHT vinner matchen där nere på isen och kom ihåg det finns många sätt att vinna en match, inte bara på resultattavlan. Stora förväntningar har vi på våra egna som som ställer upp i de gröna tröjorna.


image105  image106

Sliders egna bruise brothers Grönet & Limb

Gokart Ove - Frälsaren!

Idag kom Junior på den brilljanta idén att kalla folk för Gokart Ove! Vet inte riktigt varför, men a han tyckte helt enkelt att det va coolt. Och det tycker vi också!

Historien:

Gokart Ove är unik på många sätt. Framförallt med hans grymma accent från väst, charmar han de flesta. Men vi tycker om Ove för ett oräkneligt nummer av saker, bland annat hans säregna entrépenörsanda. Inte bara en gokartbana, utan också ett statsrace har han givit oss. Såklart, har ahn fått hjälp av många! Framförallt tack till, Tommy Bohlin och Mats. Som också har en stor del i kakan. Men all heder ändå till alla föreningar, detta föreningssverige! Klart dom ska hjälpa till att bygga gokartbana. Inte för att det är roligt över huvudtaget men sammanhållningen och ironin är verkligen 100 procent. I och med att vi har assisterat Ove genom åren, känner vi honom väl. Vi skämtar med honom - han skämtar med oss! Det är därför vi gillar Ove. Vi gillar honom starkt. Dock var det längesedan vi såg honom, är det någon som vet vad han är? Vad han gör? Ny planer etc.? Hör gärna av er till oss om ni vet något om Ove! Från och med nu kommer vi leta frekvent efter Ove och när vi finner denna man kommer vi givetvis göra en intervju som vi sent kommer att glömma!

MVH,
Slidersgroup

image103

Gokart Ove finner ni längst till höger, på bilden syns också Kristinehamns Créme dela Créme

 

Lördag

Vaknade tidigt idag, nästan för tidigt. Kände hungerna för att blogga, redan när jag vaknade imorse. Fredags kvällen var bra. Gjorde inte så mycket. Hängde mest. Åkte förbi hemma hos Junior en sväng. Jerry, Örat, Grazzi och Bäcken var också där! Det var fest. Hörde redan trycket från tolv-tums basarna på parkeringen! Han spelade The Voice, en playlist bestående endast av RNB. Det är bra. Bra party. Ingen tönt musik.

Senare gick dom till Ankaret. Ankaret! Detta allternativ hak. Som man egentligen inte vill gå till. Men som man på något konstigt vis bara dras med i ändå, bara för att gå någonstans. Rätt va det är så står man där utanför dörren. Det är kallt. Jävligt. Bara känner hur februari vinden greppar tag i kinderna. Ofta är det kö! No offense, men jag fattar egentligen inte hur man kan köa till ett sådant ställe! Varför går inte folk till Mastis? Jag förstår inte! Allt är så mycket bättre där. Okey, det är äldre klientel, men va faan om man är ett gäng. En grupp. Ett sällskap. Ölen är lika god där, om inte godare!

Idag blir en relativt lugn dag. Det känns bra! Solen skiner, det är vackert väder, för en gång skull! Våren är här för att stanna. Just nu är vi samlade i uthuset, gänget är sammlat! Vi kollar på melodifestivalen. Vet inte egentligen varför men ändå. Ikväll tar vi nog det ganska lugnt. Men hoppet lever kvar att Junior går till hotellet. Stekaren!

Syns på Krogen,
SlidersGroup

Tandläkarväder och omslagspojkar

Vilken hemskt tråkigt dag och jag uttrycker som min i högtalarna ständige vän Lars Winnerbäck gjort och troligtvis idag skulle göra; "Tandläkarväder". Kan inte hitta det ordet i någon ordbok men tror ändå dem flesta får en slags känsla om vad det är för väder, precis den känslan som forsade emot mig när jag tittade ut genom fönstret imorse. Så sista minuterna utav denna tandläkardag tänkte jag förgylla genom att lägga ut en gammal klassisk bild på vår egen omslagspojke, författaren till Krogguiden och den ständigt tacklande power-forwarden, Patrik "Limb" Lindberg.

image102


Fridens // Sliders

Tankar om musiken!

Funderade nyss lite om musik, man ska nog hålla sig ganska mycket i mitten (vad nu mitten i musiken är) för ja ni ser ju hur smarta anhängarna av två av musikens extremer är!

  

// Sliders

Onsdag

Hej alla vänner,

Hur mår ni? Vi mår bra. Sitter just nu och tar en kopp, som omväxling. Det är gott. Svart. Starkt. Nicke sitter bredvid, han läser Dagens Nyheter. Känns som han läser varenda rad. Speciellt reportget om Cuba och Fiedel Castro. Han tycker det är intressant. Givande. Men är dock lite orolig för Cuba's regim. Erik, Johan & Jerry är och arbetar på deras kropsform. Efter ett antal trampande varv på motionscykeln övergår de till kanske bicep och rygg (har ingen aning vad som står på schemat för dagens träning). Jag kan se dom framför mig. Mjukisbrallor, enkel t-shirt och svettiga. Som det ska vara på ett medelmåttigtgym.

Niklas:
Detta är fakitskt mina första rader i denna Blogg. Vi har i flera månader (t.o.m år) skrivit massa inlägg om vad vi gör, har gjort, kommer göra osv. (man kan räkna på en hand hur många söndagar det INTE har kommit in ett såkallat "bakfylleinlägg" om hur dåligt man mår men hur kul vi faktiskt hade det igår)  men jag har aldrig riktigt haft något intresse i detta skrivande & har därför överlåtit skrivandet till omvärlden till mina sofistikerade vänner, men nu känner jag att det var dags att för första gången gå ut med mina känslor, tankar och vad som komma skall.
     Idag har jag varit nere hos min privata husdoktor Inger och tagit spruta för Hepatit B, funderar på att ge Inger sparken eftersom jag inte hade någon känsel i armen i cirka 15 minuter efter injenceringen. Om några veckor lämnar jag det trygga & kalla Svedala & beger mig till varmare breddgrader, destination Thailand. Nu kommer jag att höja ölkonsumtionen från två dagar i veckan till sju dagar i veckan i en treveckors period. All öl kombinerar jag med sol, bad, snorkling, nyttig mat och mycket frukt så min kroppsfigur kommer jag, vad jag tror och hoppas få behålla någorlunda.

Vi tackar Nicke för hans premier-rader, en mycket bra och välskriven paragraph!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, så återkommer vi med mer info under veckan!

MVH,
Sliders Group

Vad gör man en tråkig söndag?

Så vad gör man en grå och tråkig söndag? VI bestämde oss för att ta ut lite aggretioner på Anton som är på kurs och Johan som dömer hockey!

   

 

Ladda, Skjut // Sliders

Lördag IGEN

Nu är det äntligen lördag. Det har ju knappt hunnit bli fredag, men men. Vi tog en sväng igår, sänkte några Hof och spelade ett parti biljard. Det var trevligt. Fullt med gammla lärare och en hagforsing med en accent utan dess like. Biljardrummet var fullt, detta rum som är som ett VIP-rum ismyg. Vi gillar att va där. Gillar det som faan! Stämningen och lugnet gör det extravagant att vara där. En av anledningarna till att det är bra är stereon. Man kan liksom ha sin lilla egna konsert. Lillis är den enda som inte gillar stereon. Han förderar att lyssna på någon gammal karlskogabrud som tror att hon är Janice Jopplin upphöjt till två. Men vi gillar honom för det!

Frågan är vad man ska göra utav denna lördag kväll! Man kan säga att vi i Sliders är ganska utspridda ikväll. Vi är på varsit håll. Våra vänner i Knekta Kungar spelar ikväll på Mastis. Vi kanske går dit och kollar läget. Jag tror det kommer bli hyfsat drag. Det är någon form av afterski, känns sådär men va fan, give it a try! Vi önskar i alla fall Knekta lycka till på gigget. Kör hårt!

Just nu sitter vi i Blom's uthus. Detta mytomspunna uthus som är lika beroendeframkallat som snus. Vi gör inte så mycket här. Hänger mest. Vi har det vi behöver för att tillfredställa oss. Här finns allt från Koskinkorva till Moet. Just nu tänkte vi slappa, fundera på vad vi ska göra!

Medans vi funderar på vad vi ska göra vill vi önska alla en trevligt lördag kväll! Rök inte för mycket, drick inte för mycket och använd kondom. Det finns alltid någon som lyssnar!

Käraste Hälsningar,
 Sliders


Den hemliga hjältinnan som gav oss kraften tillbaka...

En anonym kommentar på förra inlägget satt på ett eller annat sätt fart på oss igen, som en 12 V kontakt rätt upp i strogången för att ladda upp de bloggbatterier som varit döda ganska länge. Kanske är dessa bloggbatterier ungefär lika värdelösa som batterierna i en Motorola Razr, 2 samtal och några sms så är det dött, men nu är vi iaf fullladdade och som en vis man en gång sade så ska man ju smida medans järnet är varmt.

Jag hoppas ingen tog förra inlägget på allvar och tror att vi fått storhetsvansinne och svävat iväg för att göra en modeblogg, för så är det inte, skulle bli katastrof och vi skulle anses som idioter (ännu större?) det var bara ett harmlsöt försöka att än en gång driva med vår kära kumpan Johan och hans outfit på nått julbord nån gång i tiden.

Förresten att vara bakfull på lördagar är fan inge kul, alla pratar om party medans en annan spyr av blotta tanken på alkohol. Bakfyllans dag är söndag och ska så förbli, ändå är man så dum att än en gång vara det på en lördag, så vad fan ska man göra imorgon?

Och dagens frågetecken, vem är hjältinnan?


2 minuter charging // Sliders

Bloggdöden!

Bloggdöden, (nyttord? Får ringa Horace!) börjar sakta men säkert smyga sig på slidersbloggen. Beror det på vår totala avsaknad av dagens-outfit-bilder, på ork eller på den enorma konkurens det finns bland alla bloggar? Troligtvis en kombination av alla tre. För att ge sig in lite djupare på det tredje argumentet, konkurensen, så kan man faktiskt inte säga att killar i 19-årsåldern överlag bloggar ens hälften så mycket som tjejerna (egna uppskattningar). Så konkurensen i vår viktklass är kanske inte så stor, dock är denna fjäderviktarklass lite smått bögstämplad och att då bloggen är driven av flertalet killar i 19-årsåldern gör det den på ett eller annat sätt oskyldigt homoerotisk. Kanske inte så bra marknadsföring för en blogg?!

För att sedan gå vidare till andra argumentet, orken. Kan man inte få lite hjälp här, vart ska man hitta orken? Kaffe hjälper bevisligen inte efter en månads studier i ämnet, det var verkligen inte så bra för  kreativiteten när det gäller bloggande, det var tydligt visade studien. Inte heller är det nytt, kul och fräsch att blogga så i avsenedet orken så är vi nog rätt döda.


Troligtvis har ni märkt av tematiken att jag började med argumenten bakifrån och har nu därför kommit fram till första argumentet varför bloggen så sakta men säkert rör sig mot graven, den totala avsaknaden av dagens-outfit-bilder. Det är här återupplivningsförsöket av bloggen på alvar börjar och genom att jag nu lägger ut en sådan bild på Johan hoppas jag att åter igen sätta blogghjulet i rullning.


image95
                                                 Foto: Mamma
Dagens outfit är bestående ut av ett par perfekt stentvättade Levi´s Engineer, den vita Koppartrans examenskavajen, lägg märke till dubbelknäppning (inne om ett år). Skjortan är en enkel randig med svart grund inte mycket att tala om men däremot slipsen. Direkt influgen från Ljungbers garderob med lappen "Fotbollsgalan -02" hängande på, när andra pratar om 80- och 90-tal säger jag 2000-tal, snacka om före sin tid. Frisyr och solariebränna säger jag bara; Kommentarer överflödiga!

Take care // Sliders

Varumärkeskotroll - Anton Blom

Vi slet tag i den etablerade stilgurun och fick klarhet i vilka varumärken som styr hans exsistens.

Kläder

Skor: Loafers, helst Björn Borg, alternativt Crocket & Jones
Sneakers: I sådana fall, piss tofflor!
Kostym: Skräddarsytt från Costume Nationall
Jeans: Replay
T-shirt: Använder bara vita linnen
Underkläder: Allt i tre-pack

Accessoarer

Väska: Samsonite eller adidas
Plånbok: Svart läder, ärvd!
Passfodral: Hermes
Solglasögon: Ray Ban Wayfarer
Klocka: Jaques Lemans
TV: Samsung
Stereo: Carwin Vega
Mobiltelefon: Ericsson
Mp3: Zen, limited edition
Dator: Acer

Badrum

Tandkräm: Colgate
Tvål: Dove
Parfym: Hugo Boss, ass go!
Medicin: Starka
Vitamin: Får i mig det mesta genom Soda streamern
Huvudvärkstablett: Alvedon

Mat & Dryck

Mineralvatten: Lite bubblor och billigt räcker!
Vin: Vitt, helst Domaine de Toraccia
Bröd: Polarbröd
Glass: Päronsplit

Hemma

Säng: Kingsize Dux
Lakan: Siden
Kaffebryggare: Perkulator
Kylskåp: Electrolux från 90-talet


Färdmedel

Bil: Renault Clio Sport
Taxibolag: Topp Cab
Cykel: Mini, gul!

Övrigt

Frisörsalong: Yvonnes's
Bank: Danske Bank
Bensinstation: Preem







Intervju - Johan Öhrström

Namn: Johan Öhrström
Aktuell med: Jobb i Norge
Sysselsättning: Allt i allo

Vilket är ditt tydligaste karaktärsdrag?
- Att vara bäst på allt.

Vad beställer du på krogen?
- Highschool swimmingpool! Vodka, lime och mineralvatten. Prova, jättegott.

Vilken är din största fåfänga?
- Mina händer, dom får inte bli för torra. Och min lugg ...måste va rätta produkterna, helst Wella!

Vilket är ditt starkaste minne från brandommen?
- Hagen. All pulkaåkning ..det har satt sina spår.

Vilken modetrend var du tidig med att upptäcka?
- Hårband. I fucking invented it!

Vad är det närmaste döden du kommit?
- När ja cyklade över en bro en gång. Då kom en och var riktigt nära att köra på mig, men ja cyklade faktiskt mitt i vägen.

Hur vill du helst transportera dig?
- Rollerblades. Fast ja kan inte bromsa eller svänga åt höger.

När va du ute senast?
- Måste varit förra helgen, är ute ganska ofta :)

Säg en bra mening om dig själv?
- Man kan ta Johan från hammaren men aldrig hammaren ur Johan ..typ!

Vilket är det konstigaste smset du fått?
- Hej vad gör du? Och ja svarade: ja sitter och bajsar!

Tack Johan!
- Tack själv.

 


RSS 2.0