Onsdag eftermiddag

Hej på er!

Hur mår ni? Vi i sliders mår fint. Alla är inte samlade. Två själar jobbar i Norge, varav den ena som jag tror ni vet vem det är, jobbar sådär tre veckor om året! Men det tycker han är lagom. Han går under uttrycket "Less is more"!

Under dagen har vi inte gjort så mycket. Vädret har inte varit som vi hoppats på. Inget stekar väder! Men vi hoppas ju starkt att sportlovs veckan kommer att bjuda på bättre väder. Idag är det ju "lilllördag"och vi funderar på om vi ska gå ut och svepa några bägare. Är det någon som ska ut? Vart? Vi går nog till Mastis. Tar ett parti biljard. Språkar lite. Umgås på ett moget sätt! Det kommer inte bli något sjöslag, eller man vet ju aldrig men känns inte som det i alla fall. Ibland är man ju otroligt laddad för en kväll, men idag känns mera som en några bira dag, det är ju som sagt bara onsdag!

Såg en bild idag på aftonbladet och det fick mig att tänka på ett och annat. Ibland känner man sig ju jävligt nere och dyster på alla sätt. Det går liksom inte att bota, det bara finns där och kommer när man minst anar det! Speciellt så här på vintern. Mörkret. Kylan, det liksom får en och vill spy! Inte nog med att man ser ut som en ett lik i ansiktet man blir ju också fruktansvärt torr i yttre epidermis. Men när ni står där framför spegeln och är allmänt missnöjda med er själva och eran utstyrsel så kan ni väll titta på den här bilden.


image115

Ah, värre än så här kan det nog faan inte bli! Det värsta är att kvinnan inte får någon hjälp av den franska regeringen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0