Knarkskandal

Jahop då var det tjat om vem satan denna 30 åriga mediekvinna som åkt fast för massa olovligheter när det gäller narkotika, troligtvis kokain då. Inte för att lägga sig i men en vild chansning är att en viss före detta programledare på Idol är inblandad. Och då menar jag inte Carolina G, hon är ju ändå hög på sitt eget adrenalin så där behövs inga andra substanser. Utan hon som var innan, hon med den där enromt jobbiga rösten, ja hon som pratar som en man. Vi kan kalla henne för Sanna B.
Ringer några klockor?

Kom ihåg vart ni läste det först.

Snart Valborg

Japp då var det snart Valborg, vad vi i Sliders ska göra är ännu inte riktigt klubbat. Men vi vet iaf vad denna killen gillar med Valborg.



Man behöver ju inte köra med fotogen

Här om dagen så blev jag omkörd av en bil med hög hastighet på ringvägen. Ja man kunde nästan tro att det brann, eller ja det kanske var vad det gjorde med? Bättre blev det inte när han började gasa för att få rullning på bilen efter att ha stått still. (Bild 2)


      

Killen röstade troligvis inte på miljöpartiet.

Nicke K 20 vårar

Yes, idag fyller sliders egen mångsysslare Niklas K 20 vårar och det är med dunder och brak han firar sin födelsedag! Vi på kontoret ringde givetvis upp Niklas och frågade vad som står på schemat för dagen.

Namn: Niklas "Nirren" Karlsson
Civilstånd: Flickvän
Aktuell med: Jobb på Cramo och fika

Hur känns det så på självaste dagen?
- Jo tack, det känns bra. Det ska bli skönt att kunna gå ner till bolaget och plocka sin egen lilla blandpåse!

Hur kommer du att fira din födelsedag?
- Ikväll blir det relativt lugnt, det blir bara en lite festligare middag med familjen.

Ingen storslagen fest?
- Jodå, det blir till helgen och nästa vecka. Till helgen tänkte jag korka upp ordentligt och slå klackarna i taket!

Vad kommer det att bjudas på?
- Rolig fråga! Jag själv har stort kulinariskt intresse så jag kommer att bjuda mina kamrater på en tre-rätters á la top notch! Till dricka kommer jag att köpa in ett riktigt gott vin, företrädelsevis: Chateau Haut Brion Pessac.

Lycka till med allt och Grattis än en gång!
- Tackar, så hjärtligt!


image165

Och så här kan det se ut efter en hel kväll med Nirre K


Sliders Grooming

Idag har sliders har haft stormöte. Vi har gått igenom diverse prylar. Diskuterat olika saker - inför kommande vecka. Och vi kan redan nu säga att det vankas stora planer.

Idag kan vi också stolt berätta att sliders har startat ett dotterbolag. Från och med imorgon kommer vi att öppna bolaget sliders grooming. Detta bolag kommer att specialisera sig inom kategorin hudvård och tillbehör. Vi har också tagit bra kontakt med några stora leverantörer på marknaden, och ska redan i veckan starta förhandlingarna! Idén med sliders grooming är att ta fram unika produkter på marknaden, till ett bra pris.


image163

                                                
  Här har ni några av produkterna vi kommer att sattsa på!
                                  

Sitta som en tjej

Någon i gänget sitter som en tjej när han läser tidningen. Ja visst känns det till och med som en tjej på toaletten?

image164

Dagens fråga

Tänkte ha lite frågesport så här på söndags morgonen. Vet ej vad vinsten blir dock men är nog nått bra.
Hur gammal är Adde på den här bilden?



Lillis och jag mot världen!

Det märks väldigt tydligt i våran relation när det är bra. Vi båda har väldigt roligt. Vi känner total tillfredställelse gentemot varandra. Ibland kan han förstås bli lite sur, jag också för den delen, men det brukar gå över. Rinna ut i sanden, så att säga. Vi dealar med situationen, vi vill inte att det ska gå ut över oss! De lilla bråken som förekommer gör oss snarare starkare. Starkare som par.
Jag kom och tänka på en härlig grej som hände i veckan. Lillis är ju som ni kanske vet lite glömsk av sig, och ibland kan han glömma det mesta, till och med sig själv! En dag glömde han sina nycklar och telefon på bordet och gick  raka vägen därifrån. Jag tog kvickt tag i hans nycklar och telefon, när han inte såg. Och låtsades som ingenting. Tillslut kom han på sig själv, att han just hade glömt sina saker! Han utbrister "ondskans furste också, jag har glömt nycklarna och telefonen! De måste va på skrivbordet!". Han rusar hastigt iväg, och när jag ser att han nästan springer, skriker jag till "Lillis jag har dom här. Här i min hand!" Lillis återvänder, med en gladlynt blick och utbrister "Vilken tur att jag har dig, vad skulle jag göra utan dig?" Jag svarar "det är ingen fara Lillis, jag håller koll. Du kan alltid lita på mig". I denna stund utstrålar Lillis lycka, och han är upprymd av glädje. Han ger mig en sådan där stor echaufferad kram, som bara Lillis kan göra. Vi står och kramas. Jag drar mina fingrar genom hans hår och han drar sina över min rygg. Vi njuter av värmen, och livet vi har tillsammans!

Vi utgör ett mycket bra par, Lillis och jag!


God morgon

Så här på lördagsmorgonen fortsätter vi på frisyrtemat och idag får ni en dubbel jag kanske till och med trippel beror på hur ni ser det. Här är en bild från Kalas-turnen, någong gång för ett par år sedan. Vi poserar tillsamans med den då med status B-kändis, Big Brother föredettingen, nån som kommer ihåg hans namn? Han har idag degraderat sin status till typ ö-kändis. Men låt ingen skugga falla på honom för det. Och glöm inte att titta på frisyrerna, inget vi är stolta över.


image158

Frisyrer

Vi tänkte börja med lite frisyrtema här på bloggen. En mans/pojkes frisyr kan ofta betyda status, ett sätt att uttrycka sig, ett sätt att vara någon. Vi ska försöka lägga ut lite frisyrer som vi har haft genom åren, både snygga och fula (främst fula). Vi börjar med den fulaste så kan det bara bli bättre.


image157

Öhrströms pottfrilla, ingen toppklass frisyr!

Stilguide - Vår och sommar

Sliders rykte tag i den eminenta stilgurun Eric Grönberg och frågade vilka plagg som gäller i vår och sommar!

Hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden?
- Ja du, när man är en frekvent besökare på krogen så blir det inte så mycket pengar över. Men i runda slingor, 2000 kr.

Vilken accessoar kommer du att sattsa på i vår och sommar?
- Jag är sugen på ett par nya brillor. Det lutar åt ett par plastiga i pilotmodell från Tom Ford.

Vilket är ditt bästa stiltips i vår och sommar?
- Våga bära färg - men med måtta. Färgglada strumpor och pikétröjor är säkra kort.

Vilka stilmissar vill du slippa se?
- Badshorts i stan. Sport- eller surfshorts i urbana miljöer är inte okej. Dessutom får det vara nog med killar som drabbats av det så kallade "karlstad-syndromet". Inga men, ni vet vilka ni är!

Vem är världens bäst klädda man?
- Svårta att säga. Men jag måste säga Prins Charles. Den smala slipsknuten i kombination med bröstnäsduken och blomman i kavajslaget rymmer fortfarande mer attityd än valfri catwalkvisning.

Vem är den sämst klädda mannen?
- Vill inte peka ut någon specifik men alla som har med Idol att göra. De verkar tro att simpla paketlösningar, såsom vit slips och svart skjorta är en lyckad kombination! Men de har mycket kvar att lära.

Tack Eric
- Any time!



Ja men givetvis ska jag bli polare med Martin

Idag hände nått mycket skumt i denna cybervärld som är så paralell och nästan i symbios med vår egen. När jag gick in på Facebook så hade jag "one friend request". "Confirm" givetvis Mackan:


image156


Våran "Friend in common" är för övrigt Calle Schulman, inte så coolt kanske men ändå.

Att parkera

Att parkera är en konst i sig, det finns olika parkeringar, vanliga-, fick- och dubbelparkeringar. Alla former har sina egna mästare men en sak tror jag vi kan konstatera. Crilla vinner inga priser i någon kategori. Två missar av två möjliga under en kort sväng till Karlstad.



Möte

Ikväll hade vi "möte" hos abel, det bestod av att spela singstar och kolla film. Välfylt på gjutaregatan.

image153

(Sammåka, vad fan är det?)

Konsten att investera

I och med att sliders entertainment expanderar stort, så håller vi på att titta hur marknaden ser ut för oss. Vi går just nu igenom diverse äffärer och diskuterar vart vi ska investera pengar.  Just nu har vi två heta förslag!

Vinimportör i Indien. Medelklassen i landet växer och efterfrågan finns från finare restauranger. Det finns däremot inte så gott om bra indiskt vin.
Risknivå: Låg
Investering: Mindre än 100.000 dollar
Kommentar: Med vårat stora vinintresse ser vi detta som en bra affärsidé.

Investera i det "nya Libyen". Landet har öppnat gränserna för utländska entreprenörer.
Risknivå: Hög
Investering: Vilken som helst...
Kommentar: Mycket skulle funka i Libyen, men frågan är vad? Vi har inte riktigt bestämt oss, men det lutar åt svensk nattklubb, i just svenskt tema!

Dagens varning: Stora Morran

Snorkfröken och lilla my är på 50 års fest, ikväll är det stora morran vi är rädda för. Han är snygg, sexig, rik och inte minst han kör audi. Stora morran sitter här brevid, han filurar med nått, kanske funderar, men strunt samma han mår bra. Ja det är med rom och cola han mår som bäst, han är en hjälte, en förebild, 2000-talets man.

Vi älskar stora morran, han älskar oss, vi älskar med varandra.

image152


Dagens varning...

image151

Otrohet

Kommer så här på lördagseftermiddagen med en liten fundering. Gränser när det gäller allt flyttas, vad som visas i TV, vem som visar mest bröstvårta på Oscargalan och vem som svär mest i barnprogram. Men var på otrohetsskalan ligger det att "klona-sin-villy" och ge till en annan tjej?


image150
Den oerhört populära presenten Clone a Willy

Fernet till oss alla

Vi på sliders har ju ett oerhört stort intresse i allt som har med fest att göra. Vi gillar som sagt det mesta i festväg. Men det är inte alltid så lätt att festa med oss, vi ställer en del krav, så att säga! Vi vill gärna har bra musik, med ett cleant ljud och en fet bas. Företrädelsevis, något i R&B genren eller House. Vi vill också ha välfyllda kylskåp med diverse drycker som tillfredställer oss totalt!

Mycket har slinkit ner genom åren och vi är positiva till det mesta, men en dryck sätter stopp för oss alla är den mytomspunna Fernet! En dryck som vi älskar men ändå hatar på någotvis. En dryck som vi alla vill dricka men ändå inte vågar.


image149

Så här kan det su ut efter en helkväll med Fernet!


Nu får det vara nog!

Ja nu får det faktiskt vara nog. Världen har stått ut alldeles för länge med denna pina. Kan man inte bara sudda ut detta påhittade nonsens. Det heter Onsdag och INTE lill-lördag. Jag har hört detta ord allt för många gånger bara idag. Så snälla sverige, Snälla Europa, Snälla världen kan vi inte gå ihop och stoppa detta pest smittade ord? Det är faktiskt bara en helt vanlig onsdag, Det har funnits miljoner av dom och det kommer komma miljoner till. Det är inget speciellt med denna dag. Visst det är nära till allas älskade helg. Men man kan nog vänta ett par dagar till. Så att man får den riktiga lördagen.
Vi på Sliders funderar på att skapa en protest lista mot detta ord. Så frågan idag lyder: Har vi några bakom oss som inte gillar detta ord?


Ha en underbar ONSDAG
//Sliders

Ett samlat grepp

I helgen värmde vi ordentligt! Det var en fullspeckad kväll med en rad olika happenings. Sliders var samlat förutom några medlemmar som befann sig offshore!

Så här kan det se ut när sliders sveper några jägare!

image148

RSS 2.0