Paradise Hotel

Låg just och kollade lite på TV400. Kanalen som är skapad för att recykla b-kändisar eller andra föredettingar. Jerry Springer, gamla idolavsnitt men framförallt Paradise Hotel. Detta helgalna TV koncept som skapades nån gång där under dokusåpornas peak eller kanske till och med lite efter.

Se till att alla som fick under 0.2 på högskoleprovet kommer till en casting, välj ut dem snyggaste, blanda upp dem med de dummaste modellerna från Slitz och sätt dem på en paradisö. Se därefter till att hälla på så mycket sprit ni bara kan och tvigna dem att varje vecka testa att bo tillsamans med olika personer av motsatt kön. Ungefär så ser Paradise Hotels instruktionsbok ut, enkelt, lätt och på nått sjukt sätt ganska underhållande.

Men vad gör dessa tragiska själar idag? Vi i sliders har letat runt runt lite och fått tag i ganska smaskig information från en av programmets stora profiler så här nått år efter toppen av hans liv.

Gregory "Gregg" Nanderöd
Denna Beckham look-a-like som genom hela sin vistelse i paradiset fick sitt hjärta krossat av otaliga tjejer har nu 2008 börjat komma komma tillbaka på de flesta plan. Han red några månader efter programmet på framgångsvågen. Det var barrundor, kändis dj:ande och allmänt runtliggande. Han uttnyttjade sin dokusåpastatus fullt ut och levde det hårda livet innan han han helt försvann från stureplans glammiga lokaler. "Det var en traumatisk tid, min nymfparakit gick bort och jag började tappa hår. Detta tillsamans med allt festande blev för mycket" säger Gregg via agenten från det avvänjningsklinik han nu ligger på. Ja det var efter detta de tunga drogerna kom in i bilden. Han sa upp kontakten med sina föräldrar och låste in sig i sin lägenhet där han spenderade dagarna med att titta på Seinfeldt och bruka narkotika. För ett halvår sedan hörde han rykten om att TV4 kanske skulle göra en ny satsning på ett Paradise Hotel. Han fick tillbaka livslusten och lade in sig själv på behandligshemmet där han idag ligger. "Allt jag lever för är en ny säsong" var det svar vi fick via SMS och för Greggs skull hoppas vi nog på det.

Snart höst

Japp så var sommaren över, iaf som det känns. Turkiet resor, nya jobb och skolstart kantar sliders vardag och vi väntar på att röken så att säga ska lägga sig och att man kommer tillbaka till vardagens slentrian. Så länge får ni hålla ut med ganska sporadiska inlägg lite då och då.

Ord som skulle få dig att säga..VA?!

Det finns ju sånna ord som folk lixom hänger upp sig på. Och vi är väl medvetna att vi kan vara några av dom.
Men sen finns det ju sånna där ord eller meningar man aldrig kan tänka sig att en person skulle säga. Så här kommer några ord som ni förmodligen aldrig kommer höra från oss.

Blom: Nej det blev lugnt igår.

Nirre: Det får räcker med en portion för mig.

Crilla: Jag vet exakt vart jag har lagt nycklarna.

Abel: Jag har ingen aning om hur det här dataprogrammet fungerar.

Öhrström: Jag behöver inga fler lacost skor nu.

Barren: hur fan var det man gjorde carbonara.

Grönberg: Det räcker med en 4cl rom&cola.

Jari: Tyvärr har jag inte sett den filmen.

Putte: Jag ska nog stanna i Kristinehamn hela livet.



Givna grisar // Sliders

Att skita på jobbet

Visst känns det lite speciellt att skita på jobbet. Känns som att man gör något förbjudet trots att det är helt okej att smyga iväg några minuter för att släppa lite på trycket. Man går iväg när det inte är så mycket att göra, antingen försvinner man snabbt och obemärkt eller så har man mer mod att ge ifrån sig ett "Jag sticker och skiter". Detta beror ofta på arbetsplats och person, sj gillar jag att smyga iväg så där lite obemärkt.

Väl på toan är man fri, man kan ägna sig och det man är där för att göra och man njuter av att ta en paus. Lägger lite papper på botten för att slippa det där ploppet, man skäms ju fortfarande lite för vad man gör. Bredvid toan ligger ett par sönderbläddrade tidningar, man har läst igenom dem flertalet gånger men än en gång så läser man för att det är bättre än att sitta och titta in i en dörr.

Man funderar lite på lön m.m, börjar räkna på vad man tjänar på toa besöket. Konstiga funderingar mellan lästa artiklar om Britneys barn och Lindsay Lohans lesbiska förhållande. 

Efter ett antal minuter är man färdig, man tvättar händerna ler lite åt sig själv i spegeln och tänker på de två korvar man åstakommit. 5 kr/st innan skatt lite lätt räknat. Härligt.

Jag spolar en gång till, riktiga brotslingar lämnar inga spår. Smyger tillbaka som inget har hänt, ingen märker mig, jag klarade mig, en gång till.

Dagens ord: Petting

Säg det några gånger, petting ..... petting ...... petting...... petting.   Vilket jävla ord.




Ner till pubben

Så vi sticker ner till pubben här straxt. Lindberg är DJ, får se om han gör några stordåd.

God Natt

En söndagslördag

Fint väder i mer än en vecka och nu när det är helg kommer bakslaget. Tackar för det vädergudarna. Känns avslaget, tröttsamt och förjävligt, som en riktig söndag även om det bara är lördag. Egentligen var det meningen att vi skulle på PIP (putte i parken) men vädret tillät inte det så det närmaste vi kommer är att gena genom järnvägsparken när vi ska till putte sen.

Sitter och lyssnar på lite disneymusik och bjuder på en kille med en hyffsad röst. Inte så märkvärdig film förens fram till exakt en minut in i den samma.



Ojo? Jaha? Eh?


RSS 2.0