Husvagn-Varför helvete då?

Ja,det var exakt så jag tänkte på vägen hem från jobbet idag. Jag passerade inte mindre än 7 husvagnar. Jag förstår verkligen inte det där med att campa. (om det inte är festival såklart). Jag menar hur tänker folk?
-Älskling vad ska vi göra i sommar?
-Jag vet,vi åker ca 120mil runt om i sverige och bor på massa smutsiga campingar med skrikande barn och trånga utrymmen,så som toaletter/duschar.som dessutom typ 10 stycken använder samtidigt som mig, Personer jag aldrig träffat.
Ja det låter ju skoj eller hur? Sen att dom rör sig som sniglar på vägen gör det ju inte så mycket bättre. Dom stoppar upp trafiken så det bildas köer som får stockholms trafiken under rusningstid att framstå som ingenting. Sen hela grejen med att bo i en husvagn fattar jag inte. är det mysigt eller nått? snälla om det är några campare som läser detta,så berätta varför ni gör det. Vi behöver reda ut det här känns det som.

men men...det är samma sak med campare som med mygg antar jag.det är bara att stå ut,för slår du ihjäl en så födds det bara 2 nya.




Trevlig semester/sommar
//Sliders

En stor dag!

Idag är inte vilken dag som helst, idag är dagen då det ska sjungas om studentens lyckliga dagar. De två sista av oss som blir vuxna på riktig. Nu väntar livet som proletär, ett liv av hårt kneg, pensionssparande och andra konstiga utgifter, men säg inte det till dom idag, låt dom ha roligt. Dom får ta smällen som vuxna på riktigt runt tio snåret på söndag tillsamans med bakfyllan från en av deras livs roligaste helger. Vi säger grattis till Lindberg och Crilla.




I love you, ich libe dish ....


RSS 2.0