Krog Guiden

Efter en hård sommar av alkohol och jakten på den perfekta brännan är nu Sliders tillbaka i höst mörkret.
Förväntansfulla och sugna på berusning som vanligt, väntar nu en full spekad höst och en ny krogsäsong.
Kroglivet handlar om så mycket mer än att få till en lämplig promillehalt och ett acceptabelt sängsällskap. I alla fall om du har intentionen att spendera en kväll i K-hamn.

Sliders Entertainment presenterar nu K-hamns Krog Guide.

Ikväll sätter vi klorna på nytillskottet Ankaret.

Vad: En kareoke-bar mitt i centrum, stor vinlista och en träffsäker karaktär.

Data: Tegelslagaregatan 17, ons, fre, lör 16.00 - 02:00

Typisk besökare: Studiomusiker, svart rockare och diverse klubb-kids.

Kungasäte: De hårdaste rockarna hänger längst in till höger. De få som har ström i benen står vid det mytomspunna dansgolvet, ena stunden leker dom Dr.Dre och andra önskar dom låtar såsom: fångad av en stormvind.

Area att undvika: Längst in mot nödutgången, där tappra rockers brukar göra ett danssteg för mycket.

Det dricker du: Billig Spendrups på fat och diverse cocktails av typen orgasm.

Så dansar du: Social disco dans. Då pratar vi inte extrovert John Travolta heller inte Rave tältet i Arvika. Utan framför, bakom eller bredvid partnern.

Det snackar du om: Nya gitarrer, vem som har högsta ampere styrka i förstärkaren och förmodligen vem som åker med i båten hem.

Snacka inte om: Hur fort du springer 100 meter eller att du en gång beställde in två flaskor Cav De Roi på hotellet.

Sug upp till: De något hårda men även mysiga vakterna och den otroligt attraktiva bartendern Eric med C, det är honom du ska pulla upp om du ska få en billig berusning.

Alfahanen: DJ:n. Han har inte bara ett lysrör runt halsen, han har också en stor fan-skara när han spelar musik av de hårdast och mest mörka låtarna av Iron Maiden.

Alfahonan: Den fruktansvärt upptagna tjejen i den lilla baren.

Lycka till,
Sliders



Slicka uppåt, sparka nedåt!

Idag har vi en gästbloggare, ett retoriskt geni, låt mig presentera några visdomsord av Krille Nilsson efter en bira elr två. (På tal om rubriken, den kändes bara bra.)

När den första vita helgen sedan pesten härjade i Sverige skulle vara ett faktum kom fröken lärk och knackade på dörren hemma hos mig i Karlaplan. Vem försökte vi lura, en vit helg i den här staden? När enda alternativet är att  sitta ensam hemma i en trettikvadratare och kika genom kikhålet på pensionärer tas ölen emot med öppna armar. Dessutom, svag för fröknar har jag varit ända sedan Birgitta Johansson gav mig extralektioner i biologi i ett grupprum på Brogårdsskolan och kunde därför inte tacka nej till den gudomliga drycken. Ungefär en timme senare knackar jag på dörren hemma hos Putte Lindberg på Gamla Kyrkogatan och möts av någonting (Putte) som ser ut som en barbröstad Belgian Blue, med endast en handduk som döljer klockverket, dansandes till Santana. Porrbelysningen ligger tätt i lägenheten och en skara kings samlas kring det runda bordet i vardagsrummet.  

Som så ofta förr vet vi inte vad kvällen har i sitt sköte, det vi kan konstatera är att Linderbergovich tar det lugnt för att inte vakna upp med fel sköte, vi andra bryr oss inte. Vi har redan ställt till med tillräckligt många skandaler för att vakna upp med en konstant fylleågren. 

Vi tackar för oss och går ut för att använda k**en. Från oss alla till er alla. Hellre Don Juan än våldtäktsman. Allas er Krille Nilsson.  


Dagens toffel: Nirre K
Dagens gästbloggare: Krille N
Dagens träd: Redwood
Dagens Gretzky: Blom
Dagens hudsalva: Bioterm
Veckans linjeledare: Evy
Veckans lärare: Bodil Djurberg
Dagens citat: "Dream like you would live forever, live like you would die tomorrow" James Dean
Dagens kartläsare: Malin Högren

Dagens profil:
Rizak Dirshe



Live high, die young // Sliders

Sliders Old-Boys

Trots att vi nu efter studenten räknas som vuxna har vi än ej flytt varandra och försöker hålla ihop så gott som möjligt! Vem vet kanske håller vi även ihop på ålderdomshemmet, röker cigarr, dricker folköl och spelar PlayStation 11? Om nu så fallet skulle vara skulle vi troligtvis se ut så här:

    

   

  

Vi hörs på hemmet // Sliders

RSS 2.0