Bloggdöden!

Bloggdöden, (nyttord? Får ringa Horace!) börjar sakta men säkert smyga sig på slidersbloggen. Beror det på vår totala avsaknad av dagens-outfit-bilder, på ork eller på den enorma konkurens det finns bland alla bloggar? Troligtvis en kombination av alla tre. För att ge sig in lite djupare på det tredje argumentet, konkurensen, så kan man faktiskt inte säga att killar i 19-årsåldern överlag bloggar ens hälften så mycket som tjejerna (egna uppskattningar). Så konkurensen i vår viktklass är kanske inte så stor, dock är denna fjäderviktarklass lite smått bögstämplad och att då bloggen är driven av flertalet killar i 19-årsåldern gör det den på ett eller annat sätt oskyldigt homoerotisk. Kanske inte så bra marknadsföring för en blogg?!

För att sedan gå vidare till andra argumentet, orken. Kan man inte få lite hjälp här, vart ska man hitta orken? Kaffe hjälper bevisligen inte efter en månads studier i ämnet, det var verkligen inte så bra för  kreativiteten när det gäller bloggande, det var tydligt visade studien. Inte heller är det nytt, kul och fräsch att blogga så i avsenedet orken så är vi nog rätt döda.


Troligtvis har ni märkt av tematiken att jag började med argumenten bakifrån och har nu därför kommit fram till första argumentet varför bloggen så sakta men säkert rör sig mot graven, den totala avsaknaden av dagens-outfit-bilder. Det är här återupplivningsförsöket av bloggen på alvar börjar och genom att jag nu lägger ut en sådan bild på Johan hoppas jag att åter igen sätta blogghjulet i rullning.


image95
                                                 Foto: Mamma
Dagens outfit är bestående ut av ett par perfekt stentvättade Levi´s Engineer, den vita Koppartrans examenskavajen, lägg märke till dubbelknäppning (inne om ett år). Skjortan är en enkel randig med svart grund inte mycket att tala om men däremot slipsen. Direkt influgen från Ljungbers garderob med lappen "Fotbollsgalan -02" hängande på, när andra pratar om 80- och 90-tal säger jag 2000-tal, snacka om före sin tid. Frisyr och solariebränna säger jag bara; Kommentarer överflödiga!

Take care // Sliders

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kom igen nu killar, ta er i kragen! Ni ser ert bloggande som ett blodtörstande monster som man ibland måste ta en kik på när det är dags att blogga. Jag ska ge er några tips:
*dagens outfit-så passé, ta istället dagens frukost.
*gårdagens ligg-alltid kul att höra om andras tabbar
*allt som inte rör orden:tråkigt, boring, less, skit, osv osv. Ingen vill läsa en blogg om tråkmånsar och urtrista typer.
*sex säljer- skriv om era senaste erövringar och sexfanatiser. liver upp allas vadag.
*bilder-har ni inget att skriva om? Fota det du gör. En bild säger mer än tusen ord.
*killar överlag- killar som bloggar är ovanligt och det vill man se mer av. Som tjej vill man ha reda på killarnas vardagsproblem som till exempel hur fan man får en snygg frilla när man vaknar fem minuter innan man ska jobba, eller lite småäckliga saker man egentligen inte vill ha
reda på.

Kom igen nu killar jag vet att ni kan!

2008-02-16 @ 14:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0