Lördag

Vaknade tidigt idag, nästan för tidigt. Kände hungerna för att blogga, redan när jag vaknade imorse. Fredags kvällen var bra. Gjorde inte så mycket. Hängde mest. Åkte förbi hemma hos Junior en sväng. Jerry, Örat, Grazzi och Bäcken var också där! Det var fest. Hörde redan trycket från tolv-tums basarna på parkeringen! Han spelade The Voice, en playlist bestående endast av RNB. Det är bra. Bra party. Ingen tönt musik.

Senare gick dom till Ankaret. Ankaret! Detta allternativ hak. Som man egentligen inte vill gå till. Men som man på något konstigt vis bara dras med i ändå, bara för att gå någonstans. Rätt va det är så står man där utanför dörren. Det är kallt. Jävligt. Bara känner hur februari vinden greppar tag i kinderna. Ofta är det kö! No offense, men jag fattar egentligen inte hur man kan köa till ett sådant ställe! Varför går inte folk till Mastis? Jag förstår inte! Allt är så mycket bättre där. Okey, det är äldre klientel, men va faan om man är ett gäng. En grupp. Ett sällskap. Ölen är lika god där, om inte godare!

Idag blir en relativt lugn dag. Det känns bra! Solen skiner, det är vackert väder, för en gång skull! Våren är här för att stanna. Just nu är vi samlade i uthuset, gänget är sammlat! Vi kollar på melodifestivalen. Vet inte egentligen varför men ändå. Ikväll tar vi nog det ganska lugnt. Men hoppet lever kvar att Junior går till hotellet. Stekaren!

Syns på Krogen,
SlidersGroup

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0