Lördag IGEN

Nu är det äntligen lördag. Det har ju knappt hunnit bli fredag, men men. Vi tog en sväng igår, sänkte några Hof och spelade ett parti biljard. Det var trevligt. Fullt med gammla lärare och en hagforsing med en accent utan dess like. Biljardrummet var fullt, detta rum som är som ett VIP-rum ismyg. Vi gillar att va där. Gillar det som faan! Stämningen och lugnet gör det extravagant att vara där. En av anledningarna till att det är bra är stereon. Man kan liksom ha sin lilla egna konsert. Lillis är den enda som inte gillar stereon. Han förderar att lyssna på någon gammal karlskogabrud som tror att hon är Janice Jopplin upphöjt till två. Men vi gillar honom för det!

Frågan är vad man ska göra utav denna lördag kväll! Man kan säga att vi i Sliders är ganska utspridda ikväll. Vi är på varsit håll. Våra vänner i Knekta Kungar spelar ikväll på Mastis. Vi kanske går dit och kollar läget. Jag tror det kommer bli hyfsat drag. Det är någon form av afterski, känns sådär men va fan, give it a try! Vi önskar i alla fall Knekta lycka till på gigget. Kör hårt!

Just nu sitter vi i Blom's uthus. Detta mytomspunna uthus som är lika beroendeframkallat som snus. Vi gör inte så mycket här. Hänger mest. Vi har det vi behöver för att tillfredställa oss. Här finns allt från Koskinkorva till Moet. Just nu tänkte vi slappa, fundera på vad vi ska göra!

Medans vi funderar på vad vi ska göra vill vi önska alla en trevligt lördag kväll! Rök inte för mycket, drick inte för mycket och använd kondom. Det finns alltid någon som lyssnar!

Käraste Hälsningar,
 Sliders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0