Ove - Förädaren!

Nu är måttet rågat. Nu har våran vänn Ove åkt gokart för sista gången. Fuckat up rejält! Hur i helvete kan man sälja sin egen gokartbana. Denna extrema attraktion. Du gav ju staden ett ansikte utåt! Satte Kristinehamn på kartan och på banan. Vad håller du på med, ärligt talat?

Vi vill ju ha dig kvar. Känna dig. Umgås. Vara i din omgivning. Vad ska vi nu göra? Nu har vi ju inget att se fram emot! Visst vi har stadsracet, men vi saknar själva gokartbanan som utgör den stora tryggheten bakom allt. I och med att du hade allt: Gokartbana. Bilar. Flaggor. Vi litade ju på dig, såg att du besatt färdigheter i allt som har med motorsport att göra! Men nu, utan bana? Bara ett löjligt stadsrace, som egentligen är en stor ursäkt för medelålders människor att supa! Vi vill ha gokartbanan. Vi vet att den finns kvar! Men det är inte det. Det är du Ove, du är själva grejen. Du är lika given som jesus i kyrkan!

Det värsta av allt Ove är att du inte ens hört av dig! Va faan, Kristinehamns mest lästa Blogg! Du borde liksom ha upptäckt det! All konstruktiv kritik vi har gett dig. Du borde ha tagit åt dig. Rätat upp ryggen. Visat medkänsla. Men vad gör du? Inte ett skit! Du känner absolut ingen patetik för oss. Och vi är djupd sårade! Det är någon som trampat i Sliders rivir och det är krig! Glöm allt som har med konstruktion av stadsrace att göra. Vi kommer aldrig mer ställa upp! Du ska böna och be. Kyssa våra fötter. Puttsa våra skor. Slava! Om detta sker kommer vi tänka över saken. Men tillsdess är du ingenting. En nobody. Utan karaktär och status. Titta i långt utav helvete i stjärnorna efter våran hjälp!

Ove du kan dra åt helvete!

Kommentarer
Postat av: Alex Supertramp

Oves blod åt folket!

2008-02-26 @ 11:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0