Nu får det fan vara nog

Detta inlägg är inte skrivet för att klanka ned på någon arbetsgrupp, inte heller att se ner på en ordningsmakt som faktiskt ser till att inte djungelnslag råder på Sveriges gator. Det som det fan får vara nog av är personer som använder detta ordningshållande jobb i maktsyfte, paragrafryttare som verkar trivas med att jävlas med andra. Dem som varje gång de skriver på en böteslapp ler så där lite finurligt, de som inte har någon empati eller förståelse för en mamma som kommer springande med fyra barn och tyvärr är en minu för sen till bilen. Jävla maktkåta jävlar!

Att på det driva ett eget företag tyder på för det första att det är en riktgit snål jävel som bara vill tjäna pengar, för det andra på en idiot. Här har vi nog undantaget som stärker regeln om att all markndsföring är bra marknadsförig, vem vill få massa människor irriteade för att sedan försök sälja diverse produkter? Lycka till idiotsatan.

Låt inte sådna personer lägga en mörk skugga över de parkeringsvakter (lapplisor, lapptomtar som i detta fall) som sköter sitt jobb, de ska ha all credd för det.

Nu ska vi gräva en grop och sen fylla igen den (mest i vrede) // Sliders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0