Sliders hektiska weekend

Stadens kanske mest connectade sällskap har synnerligen en ganska intensiv tre-dagare bakom sig. Vi berättar utförligt!

Det hela började redan i torsdag, då gänget samlades på kontoret för lite jobb. Det blev dock inte så mycket gjort och biran drogs givetvis fram! Vi tog några bärs och ljumade lite som vi brukar göra. Vi samtalade, spelade lite kort, la fram olika topics! Kvällen rullade på ganska bra och till slut hade vi sänkt några var. En mycket behaglig kväll, enligt oss själva.

Fredagen gick också i festandets tecken. Majoriteten av oss började redan uppe i ishallen, där spelades det en sponsor match, och såklart var det alkohol inblandat där med. De andra satt hemma hos Eric och drack för fulla muggar. Vi slöt senare upp som alltid, och fortsatte kvällen som svårslagna trosvätare.

Slut där? Nej då. Efter fredag kommer lördag - och en otroligt het bastu slog upp dörrarna. Vi fortsatte den dekadenta festen i bastun, med trevligt sällskap och med mycket naket hade gänget ännu en förfest som gick till historien. Lördag kväll i K-town finns det inte så många allternativ. Hotellet nästa! Vi åkte alla ner till anrika hotellet där vi avslutade våran hektiska tre-dagare på ett mycket extraordinärt sätt.

Efter denna massiva helg drar vi ifrån ytterligare i toppen av stadens mest åtrovärda sällskap. Hör och häpna alla kronprinsar, vi tänker att sitta kvar på toppen ett bra tag till!

Take care,
Sliders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0