Thank god it's friday

Då var det äntligen fredag igen. Fan, veckorna går i ultrarapid! Efter en mycket hektiskt dag är man äntligen hemma. Vi han i alla fall med ett kort möte idag. Gick igenom diverse inlägg och diskuterade olika bloggar. Kontoret var dock lite stökigt. Men så är det ibland, så här i slutet av veckan. Det är i alla fall tur att man får skatteavdrag på städning numera, så det kommer vi dra nytta av. Förresten, är det någon som vet om någon bra städerska?

Vi på sliders ska nog ta det ganska lugnt ikväll. Efter en tre-dagare förra helgen har vi inte riktigt återhämtat oss än. Inte för att det inte rycker i sprittarmen, utan det är snarare intiativet som brister. Man behöver liksom ha något att se fram emot och vi kände att vi inte hade det idag. Vi är absolut inte taggade för en monsterfylla. Och vi är speciellt inte taggade för en lördag i sängen.

Imorgon kan det dock bli lite fest. Sliders kändaste ansikte fyller 20! Ni vet säkert vem det är, men vi avslöjar det inte på bloggen förrens imorgon. Han kommer säkert arrangera någon form av fest. Inte minst kommer han bli en frekvent besökare på Systembolaget! Så vi hoppas givetvis på ett välfyllt spritskåp. För nu går det inte längre att komma undan.

Have a nice weekend,
Sliders



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0