Krog Guiden

Nu vankas det ny helg i K-hamn. Nya bravader och ångestfulla söndagar är alldeles runt hörnet.

Sliders Entertainment presenterar nu Krogguiden nummer 2 som idag styr båten mot K-hamns flaggskepp, Stadshotellet.

Vad: Klassisk pampig nattklubb mitt i hjärtat av staden och med tre dansgolv och plats för över 700 hundra personer varit det givna och absoluta hänget för K-hamns publiken de senaste 20 åren.

Data: Kungsgatan 27 i Kristinehamn. Öppet lördagar 22:00 - 02:00. Övrigt: Hotell.

Typisk besökare: Det mesta av det bästa, som ofta har en relativt bra koppling till mode! Kärnan utgörs dock av de 25-30 åringar när det är dags för lönehelg. Societet och finansstekare syns också till då och då. Samt en och annan lycklig "plus en are".

Kungasäte: Före klockan tolv gäller bordet i lobbyn eller inne vid resturangdelen, om det inte det är bokat! Efter kolckan tolv gäller de två dansgolven, där de mest självskrivna stammisar står och spänner sina monetära muskler.
 

Spot att undvika: Kön - eller snarare klumpen - utanför garderoben vid kvart över två, kan vara ganska svår att forcera rent fysiskt!


Vad dricker du: Företrädesvis champagne, men en öl med och shottar av lakrits går också bra.


Så dansar du: När det är som mest tryck runt klockan halv två, finns det lite utrymme för dans. Så ett vevande upp och ner med armarna är det enda som fungerar rent praktiskt.


Det snackar du om: Nya klädbutikerna i staden, exakt hur många dagar det är kvar till nästa modevecka och vem du kan låna pengar av till nästa bira.


Snacka inte om: Att du egentligen skulle till Ankaret eller Biljarden.


Sug upp till: Defenitivt vakterna som ofta reagerar "good cops" och smugglar in premium publiken genom repet. Och kom ihåg, på Hotellet är du ingen om du inte får rabatt på drickat.


Alfahanen: Dj Pierre! Stans mest åtråvärda Dj. Hotell-vd:n och överhuvudet Rami! Han har en iskall blick och stort patos i denna miljö att till och med Magnus Samuelsson skulle skita i byxan om han gick förbi.


Alfahonan: Hon som är bartender då och då i schlagerbaren, som bär en kort kjol och en fruktansvärt djupt v-ringad top. Hon shottar defenitivt med dig och drar åt sig ett oräkneligt nummer av blickar.

Lycka till,
Sliders


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0