Dagen efter "stormen"...

Fredagen den 13, en otursdag? Kanske! Varit lugnt än så länge iaf, dagen har spenderats genom kaffe drickande och allmänt softande i den underbara vårsolen, får se vem av oss oturen drabbar först!

Det är dagen efter vi kom hem från våran tripp till Trysil, intrycken har börjat sjunka in och summa sumarum har det varit mycket trevligt som alltid när sliders är "on tour"!

Jag vet ej vart jag ska börja, men avfärden till Trysil gick kl 09.00 i måndags, med två fullpackade bilar och mat till ett helt kompani drog (vi) 9 grabbar upp till familjen Öhrströms fjällstuga i Trysil. Första kvällen var allt annat än lugn, bastun gick på hög varv och den gula drycken flödade som aldrig förr, Mümelmannen (Tysk Jägermeister kopia) kunde ha knäkt många men vi stod upp, eller ja hyffsat bra iaf ,borträknat från Alex "Fl" Karlsson som stupade i den täta dimman av bastu rök. En trevlig kväll som gick i grabbighetens tecken.

Dag 2 var en lugn tillställning med TV-spelande, bakfylla och allmänt softande i stugan då vädret inte gav oss allt för stora leenden. Kvällen bjöd heller inte på mycket, efter att ha insett att det var långt till närmaste uteliv myste vi denna kväll i oss biran, till musik och kortspel i en även denna kväll tät bastudimma.

Dag 3 blev dagen då vi gav oss ut i backen, trots vindar i upp till 28 sek/m och en nästan totalt avstäng fjällsida tog vi hästkärran (nirres minibuss) och begav oss till andra sidan fjället. Det blev en fin och trevlig dag i backarna. Vi kan nog konstatera att Örat aldrig vinner VM i puckelpist eller att Järe blir utnämnd som nya Stenmarck. Kvällen blev återigen trevlig, finne badade bastu som aldrig för, Blom hade inte bästa ÖL-sinnet och Archies leende blev bara större och större för varje bira.

Dag 4 (gårdagen) var dagen för hemfärd, ganska trötta på trysil och på varann tog vi oss an det enorma städarbetet som vi faktiskt skötte med bravur. Vi lämnade stugan som den skulle vara ny och styrde mot Sälen. Efter 5 veckor utan Barre träffade vi han i resturangen där han har praktiserat, han verkade ha det bra men klart han längtar hem. Efter det blev det en lång och tråkig hemfärd mellan konsiga städer som Malung, Lesjöfors, Vansbro m.m.

Så nu är vi äntligen hemma, snart blir det en sväng i skärgårn och sen kanske gå ner och ta en bira på mastis uteservering.

Veckans personlighet:  Anton "Ron" Karlsson
Veckans klackledare: Johan Öhrström
Veckans hästkärra: Honda Shuttle -96
Veckans idiot: Blom
Veckans Jesus: Järe
Veckans citat: "Hellre lättpåverkad än dyngpåverkad" Anton Blom
Veckans låt: Kenta - Min BIl
Veckans "Kongo": Nirre
Veckans blatte: Bäck
Veckans kortspel: Plump
Veckans bakfylla: Alex "Fåly" Karlsson
Veckans porrskådis: Anton K


Bilder kommer framåt veckan

Over and out // Sliders


Kommentarer
Postat av: Anna Ståläng

Hej!sp 3 c.
Saknar er redan. ha det jätte bra. Nu åker vi med båten, sune och jag till alvön under midsommar. puss och kräm! Anna S

2007-06-19 @ 21:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0