Picknick i Göteborg...

Bloggen går lite trögt just nu, vi ber om ursäkt och skyller på mycket att göra men lovar att bättra oss!
I tisdags stack jag (Erik), Örat, Perra, Lilja och Bulba ner till Götet för att kolla Änglarna mot Gnaget, blev en trevlig resa och på en av pisspauserna (dem var många på grund av folkölen) stannade vi till i den lilla trevliga byn Flata:

image14


På resan gjorde vi också ett pittstopp för att äta på Darins Pizzera i Alingsås, dem får betyg godkänt! Väl framme i Gbg hade vi några timmar att slå ihjäl och detta gjorde vi genom lite rundvandring på Avenyn men skildes ganska snart åt, AIKare för sig och Götebogareför sig. Örat och Bulba (AIKarna) stack till krogen Score! där AIK-klacken höll till medans jag, perra och lilja gled runt en stund till.

Matchen är inte så mycket att säga om, inte den mest välspelade men ändå underhållande. AIK vann som de flesta vet med 1-2 ett resultat som gjorde halva bilen nöjd iaf, vi andra fick leva på att det för övrigt faktiskt hade varit en trevlig dag.

image15


Denna dag har varit lugn, lite skola annars ganska mycket att sitta inne, greja lite läxor och så. Jag och örat var i Karlstad och gjorde löptest för domare och trots vädret klarade vi detta med bravur givetvis! Inte så mycket annat att berätta, studenten närmar sig och hoppas att ni fortsätter läsa!

Dagens låt: Elton John - Candle in the wind
Dagens citat: "Hata, Hata, Hata Göteborg"  AIK-klacken
Dagens huliganer: Öhrström & Aalto
Dagens film: Är idag en trailer med Heroes, en grym amerikansk serie, värd att kolla!



Snart är det lördag igen // Sliders

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0