Sliders on tour: Buckets...



Igar var vi ute och drack Bucket och det har vi kant idag att vi inte skulle ha gjort.. En av oss har varit sangliggandes hela dagen, en av oss har varit sjukt sliten och knappt orkat gora nagonting och en av oss har haft myror i benen och varit totalt rastlos! Sen far ni lista ut sjalva vem utav oss som har gjort vad. En bucket ar en liten hink pa 1 liter som man koper och i hinken ligger det en kvarting sprit, en 50 cl cola och en redbull, sen haller man i allt i hinken och lagger i is och stoppar i ett sugror och dricker!
Igar var vi ju som sagt ute, vi gick ner till beachen och kollade vad som hande, och det verkade som att det var dar det hande ocksa! Vi var pa ett stalle som lag mitt pa stranden som hette Ibiza, det var riktigt mycket folk och man dansade runt i sanden tills tidig morgon, men vi trottnade runt 3 och gick hem. Vi traffade manga olika bakcpackers fran hela varlden som var ute pa liknande resor som vi, det ar alltid roligt och fa tips och hora hur de haft det. Det ar ratt sjukt vad folk ser olika pa saker, den ena man pratar med alskar ett stalle medans nasta tycker att det ar skit.
Vi har borjat trottna lite pa Thailand nu och kommer nog inte bli kvar sa lange till, utan istallet ta oss ner till Malaysia.
Nu ska vi snart ga och kopa en ny varsin bucket och kora igang igen, ikvall ska vi festa med vara svenska grannar pa guesthouset och lyssna pa Jumper!

/Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0