Sliders on tour: Happy New Year!



Happy new year everyone!

Nu sitter vi pa sydostasiens storsta shoppingcenter och det ar sa sjukt stort vill vi lova! De har ett eget nojesfalt har inne med en berg och dalbana och karuseller m.m. Men tyvarr haller inte affarerna nagon vidare klass. Det ar bara en massa kopior. Vi har redan varit i de stekiga kopcentrumen och de ar riktigt haftiga. Vi haller nog Suria KLCC hogst, men aven Pavilion var bra. Igar kvall akte vi till chinatown och dennes nattmarknad och dar gick det att shoppa vill vi lova. Det var bara och ga fram och pruta, pruta och pruta. Alla av oss hittade nagot. Men det ar ju som sagt bara kopior, men det ar inga pengar det handlar om heller. Malaysia och Thailand ar ganska likt nar det galler kopior, det ar samma marken och ungefar samma priser. Dock ar det inte sa billigt och festa har i KL, olen kostar ungefar 15 kronor i affaren och det kan man jamfora med langkawi dar de kostade 3 kronor/ styck. Men vi kopte med oss nagra spritflaskor fran Langkawi som vi tankte anvanda ikvall. Sedan blir det ut pa stan och fira nagonstans, Shorley skulle höra med sina vanner har vart man skulle ga ikvall.
Imorse gick vi upp klockan 6 for att aka in till Petronas towers, de slapper namligen enbart 1200 biljetter varje dag for att aka upp till skybridge och man bör vara dar tidigt for att fa en biljett, sa vi satt val dar i typ 2 timmar innan vi fick en biljett. Klockan 09.15 var det varan tur att aka upp. Skybridge ar en bro som gar mellan tornen och ar pa 172 meters hojd. Det var ratt maktigt att aka upp i tornen, det ar det 4.e storsta tornet i varlden! Vi akte upp till vaning 42 och det tyckte vi var hogt, da fanns 46 vaningar till.
Efter att ha akt upp och varit dar uppe en stund gick vi till ett cafe och satte oss och at frukost sen var shoppingen igang. Forst gick vi i KLCC Mall en stund sen tog vi en taxi till Pavilion Mall, och nu ar vi i Berjaya Times Square.
Vi vet inte riktigt vad som hander ikvall, det vi vet ar att vi snart ska ta oss tillbaka till lagenheten och ta det lugnt en stund for att sedan sitta dar och festa ltie innan vi ror oss mot centrum igen. Det kan bli en grym kvall, KL ar en riktigt cool stad!

Vi ses bland skyskraporna! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0