Sliders on tour: Islands hopping




Igar blev det fest och barbeque har pa guesthouset! och det var som vanligt mycket trevligt. Vi hade kotlettfisk, haj, och kycklingklubbor och lade det i folie tillsammns med potatis och gronsaker och grillade det. Haj var riktigt gott!
Idag nar vi vaknade pallrade vi oss ner till stranden tillsammans med vara polare Mats och Emelie lagomt slitna. Men efter nagon timme kande vi att det vore roligt att gora nagot annat sa vi tog en dagutflykt som hette island hopping, det innebar att man akte till tre olika oar har utanfor Langkawi och sag olika saker. Det forsta var en sjo som lag mitt emellan bergen med sotvatten som man kunde bada i. Det ar helt sjukt underbart och bada i sotvatten nar man bara har badat i saltvatten i 6 veckor. Sedan akte vi vidare till ett nytt stalle, dar fick vi mata ornar. Det verkar som att Langkawi forknippas med ornar, man ser en ornar hela dagarna. Detta var iaf valdigt coolt. Det sista stallet vi akte till var en bad o, de sa att man kunde snorkla men nej det kunde man inte. Och eftersom vadret inte var nagot vidare sa lade vi oss pa stranden och spelade kort. Det var en trevligt utflykt och var helt klart vart 60 kronor/person. Imorrn aker vi som sagt till Kuala Lumpur, klockan halv 3 bar det ivag harifran. Vi har haft grymt tur och traffat en fransk tjej som bor har pa guesthouset, hon pluggar till advokat och har sin slutpraktik i KL nu, hon berattade for oss att hon skulle aka tillbaka till KL snart och da erbjod vi henne att aka med oss, och hon tackade ja direkt. Saken vi inte visste da var att hon har en lagenhet i KL som vi far ha med henne helt gratis. Hon har aven lovat oss att visa oss runt i stan. Ibland har man tur.
Haha ni som undar vad vi har for framtida planer sa kan vi val vara arliga och saga att vi inte har speciellt mycket planerat. Det enda vi vet just nu ar att imorrn aker vi till Kuala Lumpur och dar ska vi fira nyar, sen aker vi ner till Singapore och kommer att vara dar i 2-3 dagar men vi vet inte riktigt vilket datum det blir av. Efter det kommer vi att ta bat eller flyg fran Singapore till Bali.
Just nu ar det lite kaos har utanfor mig pa guesthouset, agarna ar helt fucked up pa alla. Sa imorrn kommer nog sakert 70 % av alla lamna det har guesthouset. Tyvarr ar det fel agare till ett sant har trevligt guesthouse. Sa ikvall tankte vi samla ihop ett gang och ga ner och satta oss pa stranden och ha trevligt istallet.

Bye Langkawi / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0