Sliders on tour: Kungens födelsedag



Fjarde dagen har i patong idag, och nu borjar vi trottna pa stallet.
Igar var vi forst ute och at middag pa en lite lyxigare restaurang, 1000 baht for alla tre vilket ar 230 kronor. Det man kan saga om maten har nere ar att de finare restaurangerna har den samsta maten och de stallen som ser ut som ett gammalt skjul har oftast den basta maten.
Sedan gick vi och kopte bärs och satte oss pa rummet och festade till det lite, for att sedan runt 12 ga bort mot clublime super laddade pa att festa. Nar vi kommer bort ar det ju naturligtvis en flopp! 40 personer var dar sade vakten och rekomenderade oss att ga till klubben Hollywood som ligger mitt pa Bangla road. Vi tog ju givetvis hans rekomendation och gick dit. Stallet ar kanon, bra lokal, bra musik men tyvarr nastan bara inhemskt folk.
Jaja, kvallen var bra med mycket dans och festande.
Idag har vi legat pa stranden och stekt hela dagen, stranden här ar soft men bangla road som manga sager ska vara sa bra sager vi bara fuck off till!
Idag fyller kungen har i thailand 81 år, och det innebar att hela thailand ska fira. Kungen har nere ar lika stor som Buddha! Affarerna far inte salja alkohol, barer och klubbar har stangt.

Grattis kung Bhumibol Adulyadej pa 81-års dagen / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0