Sliders on tour: Phi Phi



Sa nu ar vi har, Phi Phi som formodligen ar den vanligaste av alla oar i hela Thailand! Men vi tycker att det ar schysst.
Pa resan hit traffade vi en kille fran England som var ute och backpackade, han hade varit runt lite och gav oss nagra tips, vi tog sedan hans folje till backpacking stallet har pa Phi Phi.
Det verkar inte finnas nagot rum for 4 personer sa han kunde tyvarr inte bo med oss, men vi kommer sakerligen hanga lite med han har anda. Vi hittade ett Guesthouse som hade ett 3 baddsrum sa vi hogg direkt, vi far betala 700 baht/ natten vilket ar ungefar 160 kronor. Det ar inte super frascht men anda ett av de fraschaste i var prisklass, var van valde att bo pa ett backpackingstalle med 14 andra i ett och samma rum istallet.
Det verkar som att manga aker till Phi Phi och mest gor massa utflykter. Men Phi Phi ar faktiskt ratt sa mycket mer, det ar riktigt mycket shoppingstallen, stranden ar tyvarr inte av rang och inte heller vattnet vid stranden, men det ar harligt och kolla pa folk och det ar riktigt mycket backpackers har.
Ikvall ska vi festa, det verkar finnas lite bra partystallen har och det bli kul nar vi antligen traffat lite backpackers. Sa nu ska vi ga och kopa oss en varsin Bucket och lite red bull. Annars har vi inte sa mycket planer, kan bli lite utflykter imorrn nar vi vaknat till liv.

Let's party! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0