Sliders on tour: Similan Islands bokat



Yes antligen ar det bokat, som vi har vantat. Similan Islands var lite innan resan ett av de saker vi sag fram emot mest. Nu har vi bokat biljett 500 kr/person fick vi det for och det ar ett riktigt bra pris sa imorrn klockan kvart i 7 kommer det en minibuss och hamtar upp oss vid var lagenhet och kor oss till piren har i kamala for att sedan aka bat i nagon timme innan vi ar dar. Varfor vi har skjutit fram det nagra dagar ar for att Johan har haft problem med hans visdomstander, men nu ar det battre sa nu drar vi!
Similan islands ar ett naturreservat som ligger utanfor Khao lak och bestar av 9 olika sma oar. Det klassas som ett av varldens 10 basta dyk och snorklings vatten. Det ska vara fri sikt pa upp till 30 meter under vattnet! Alla har sager att det ar sjukt vackert och det man kommer se under vattnet ska tydligen vara helt oslagbart, det ar inte helt ovanligt att man rakar se en valhaj.
Nu har vi varit och kopt oss en varsin undervattenskamera for morgondagen och tagit den forsta cokosnoten pa vagen men det var verkligen ingen favorit haha.
Igar var vi forovrigt och at pa den svenska restuarangen "Salt och peppar" dar hade de all den svenska maten man kan onska sig, Blom at lovbit-pommes och bernaiesauce, Johan tog Spaghetti carbonara och Jari at en kyckligsallad, det var skont med lite omvaxling fran thaimaten.
Nu ska vi ga och ata nagot gott for att sedan ga hem och ladda infor morgondagen.

Sharks here we come / Grabbarna



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0