Sliders inofficiella fotbollsgala

Ikväll är det dags för den svenska fotbollsgalan, en tråkig och ganska pretantiös tillställning som lika gärna kan ses som årsmöte för klubben i inbördesbeundran. Årets spelare är ju ganska given till Zlatan om inte nån får för sig att vara snäll mot till exempel Marcus Allbäck årets målvakt blir Magnus Bahne, årets forward blir Marcus Berg och årets tränare Nanne Berstrand. Sen är det några tråkiga artister och massa reklamavbrott.

Istället har vi i Sliders vår inofficiella fotbollsgala.

Årets målvakt: Shaka Hislop, Trinidad&Tobago (Har inte släppt in ett mål i år, kan bero på att han pensionerat sig men ändå, statistiken talar för sig själv.)

Årets back: Gängets egne ytterspringare Niklas "Nirre" Karlsson som förde upp sitt VIF en division i år och som var enda spelaren i laget som spelat under hela säsongen utan att göra ett enda mål.

Årets mittfältare: Ariel Ortega, talangen som kallades den "den nye maradonna" men som blivit uppdribblad i brygga om den positionen av Leo Messi gör succé i River Plate. Får utmärkelsen lite på grund av hans tårar när Argentina åkte ut mot Sverige -02.

Årets forward: Jesper Blomqvist, enbart 34 år och har en lysande karriär bakom sig med stora segrar med IFK GBG, trippel med Man Utd och en sesior i Milan bakom sig. Försökte i år hjälpa kvar Enköping i superettan, ett uppdrag han misslyckades med och satsar nu istället på att vinna "Stjärnor på is"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0