Sliders on tour: Moppefärden



Yeah den har dagen kan komma att bli en av de sjukaste vi haft pa resan! Imorse nar vi vaknade gick vi ner och hyrde 2 moppar 125 cc, 40 kronor styck for en hel dag. Efter det akte vi runt har nere pa Chaweng lite, men vi trottnade ganska snabbt sa vi akte ivag till det dar vattenfallet som ska vara sa fint. Vattenfallet ligger 40 min körvag ifran dar vi bor. Nar vi kommer val kommer fram efter att ha kort som galningar pa deras krokiga vagar, sa ar det ett javla konstgjort vattenfall som de slagit upp. Men det sket vi i, vi gick runt dar och kollade lite och korde som galningar hem igen. Har aldrig haft sa roligt pa moppe som idag! De samsta vägarna i Sverige skulle stå sig bra här, sa standarden pa vagarna ar riktigt lag, nar man kom i runt 80 km/ h kandes det som att man akte i 200 km/h. Man behover inte ha hjalm pa sig nar man kor har nere heller eller knappt nagra har det, det gor äventyret annu roligare. Dagen kan sammanfattas med att vi har varit ute och lekt precis som 15-aringar gor i Sverige, kort alldeles for fort, mot enkelriktat och helt utan kontroll ibland! Men vi forsvarar oss med att det ar riktigt svårt och kora i vansterfil for forsta gangen.
Vi tog vara moppar och akte och kopte oss en kvarting Hong Thong forut, Thailandarna kallar det Whiskey, men vi tror mer pa att det ar en blandning mellan Whiskey och Rom. Tror att det racker med att skriva det om kvallen! Hårt ska det bli iaf.
Planen var ju att vi skulle sticka till Phuket imorrn, men vi vill festa till det rejalt en gang innan vi lamnar denna harliga ö.
Sa vi sticker formodligen ner dit pa tisdag formiddagץ
Nu ska vi ga och kolla Manchester City mot Manchester united pa nagon bar och ta nagra kalla.
Vi har fixat ett Simkort sa nummret ar 0822894827, bara att höra av sig om nagon vill nagot!

Ses i vimmlet, Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0