Sliders on tour: 16.5 h



16,5 timmar dar har ni nattens bussresa! Helt sjukt vad segt det kan ga att aka 55 mil. Vid halv 7 igar kvall plockade de upp oss fran varat hotell och klockan 11 imorse var vi framme har i Hoi An. Denna buss var inte alls lika bra som den forsta. Halva bussen var en sovbuss och halva hade vanliga saten. Naturligtvis var alla sovplatser uppbokade sa Blom och Jari hade turen och fick tag pa ett dubbelsate medans jag fick ligga och trangas i en 5-manna sang langst bak tillsammans med 4 tjocka ryssar! Men nu ar vi iaf framme och det kanns kanon. Vi hittade ett hotell ganska omgaende efter att vi gatt av bussen, ett ganska lyxigt sadant, 2-stjarnigt! Vanligtvis brukar vi ju bo pa guesthouse eller 1-stjarniga hotell men nu slog vi alltsa till pa ett 2-stjarnigt. Standarden pa ett 2-stjarnigt hotell har nere ar grymt mycket battre an ett i Sverige. Det verkade inte som att det var sa mycket folk som bodde pa hotellet for vi fick det for 15 dollar och vanligtvis sulle det kosta 31 dollar.
Efter att vi duschat och fraschat till oss lite efter den jobba bussresan gick vi till en av skraddarna har nere som vi hade fatt tips om fran en kille som vi traffade i Nha Trang och bestallde en kostym var. Vi tog en kostym till att borja med sa far vi se hur det blir sen. Det finns over 200 skraddare har i Hoi An sa det finns lite att valja mellan men det verkar som att alla ligger pa ungefar samma priser!
57 dollar fick vi betala for kostymen med tillhorande vast, 10 dollar for skjortan och 3 dollar for slipsen! Det ar riktigt billigt har nere.
Ikvall ar det fullmoon har i Hoi An sa det skulle tydligen vara lite fest nere vid floden ikvall, med inhemsk folkdans och musik! Sa det blir det att ga ner och kolla pa ikvall annars verkar det inte finnas sa mycket att gora har i Hoi An. Men vi planerar anda att stanna har i minst 3 dagar for att fa lite klader uppsydda pa ett bra satt.
Nu ska vi ga upp pa rummet och ta en powernap!



16,5 timmars bussresa yiiiiha! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0