Sliders on tour: Bye Saigon



Om drygt 2 timmar gar bussen som ska ta oss upp till Nha Trang, vi raknar med att anlanda i Nha Trang runt 9 imorrn bitti! Men det ar ju som sagt sleeping bus sa forhoppningsvis lyckas man val sova ett par timmar iaf. Idag har vi inte gjort sa mycket, vi sag till att checka ut i sista sekund imorse sa att vi kunde vara i rummet sa lange som mojligt. Men vid 12 sa var vi tvugna och dra, sa da tog vi en taxi till ett shoppingcenter har i Saigon men det var totalt vardelost!
Det enda de hade som var bra var en bowlinghall pa overvaningen. Vi passade pa att lira lite, och som vanligt sa var Ohrstrom den givna vinnaren efter 2 serier inte helt otippat. Efter bowlingen gick vi ner till cafet utanfor och tog en traditionell vietnamesisk kaffe. Och om man tycker att espresso ar starkt sa ska man inte dricka vietnamesiskt kaffe for fy fan var starkt och ackligt det var!
Sen tog vi en taxi tillbaka hit till hotellet och här har vi suttit vid datorn i nagra timmar nu och passat pa att pumpat ut bilder, sa det kan ni kolla pa nu.
Nu ska vi snart ga och ata pizza buff'e och det antligen bli gott med pizza och sedan kopa pa oss lite fardkost innan det bar i vag mot Nha Trang! Det var riktigt langesen vi var pa en badort nu sa det ska bli harligt me lite bad och sol!

Nha Trang here we come! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0