Sliders on tour: Day-Off!



Idag ar vi totalt forstorda, kroppen ar helt paj sa vi ar illa tvugna och ta det lugnt idag.
Hmm vi kan borja med bussresan upp hit fran Vientiane, lokalbuss i 4 timmar var riktigt intressant och roligt. Vagarna har ar totalt fucked up det ar som en berg och dalbana hela tiden. Men vi hade trevligt och 4 timmar gar javligt fort nufortiden sa det var inga problem. Nar vi kom upp hit hittade vi tillslut ett ganska bra boende efter att ha gatt runt en stund, 95 kronor/ natten och standarden ar ganska bra sa det far val ses som ett bra kap. Sen pa kvallen da gick vi ut och festade med jentorna som vi reser med och hade trevligt. Sen har festandet bara fortsatt fran det att vi vaknar tills allt stanger pa kvallen. Tubing ar det som galler dagstid, varldens coolaste och sjukaste sak. Man aker i en tub ner for en flod och barerna ar val pa ett avstand av kanske 300 meter. Forsta dagen hyrde vi en tub var men nu har vi kommit pa att man inte behover det, enda kan man simma for det ar sa stromt eller sa tar man bara en tub. For man far aldrig sin egen efter forsta baren. Sen aker man till olika barer och dricker ol eller buckets och sitter och har trevligt med alla. Alla barer har ju ocksa som sagt en varsin attraktion, hel sjuka linbaner, galen rutchkana eller typ gyttjebad, allt finns!
Allt folk ar helt galna men man har sa sjukt roligt tillsammans, alla bjuder pa sig och alla har partyinstallning!
Runt klockan 6 blir det sa kallt sa folk borjar dra sig hemat. Da gar man hem och duschar snabbt och ger sig ut och ater lite sen fortsatter festen pa barerna i staden. Sa nu efter tre dagar borjar det kannas att man har festat lite for hart och kroppen sager emot sa idag bangade vi tubing men vi gar sakert ut ikvall. Vi skulle vilja vara kvar har resten av tiden av resan men det kommer inte funka tyvarr for da blir det torken nar vi kommer hem! Sa vi ar kvar har tills vi kanner att kroppen sager nej till alkohol, da sticker vi ner till huvudstaden Vientiane och softar ett par dagar innan vi aker till Thailand igen. Idag ska vi ga ner till floden och satta oss och bara slappa, naturen har i Vang Vieng eller i hela Laos ar helt underbart fin. Tyvarr hinner man ju inte njuta sa mycket av den har men den ar grym! Staden ar ocksa valdigt mysig, med schyssta barer och restauranger overallt. Maten hitills har ocksa varit kanon.
Forresten sa har det ju hant lite sjuka saker ocksa.
Vi har traffat 3 kompisar har som vi umgicks med pa Bali, en av norskorna vi reser med har vi festat tillsammans med i Nha Trang i Vietnam utan att nagon av parterna kommer ihag det, men det fanns bildbevis! Vi har kommit over en dyr systemkamera utan att ha snott, hittat eller kopt den!
Sa nu har ni fatt en snabb sammanfattning om vad vi har gjort ett par dagar.

DAY-OFF! /GRABBARNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0