Sliders on tour: In the capital again!



Sa nu ar vi tillbaka till huvudstaden Vientiane igen efter en tralig bussresa ner. Det ar sa sjukt segt och aka 15 mil pa 4 timmar vet inte hur de lyckas men de far/gar inte att kora fortare an typ 30-40 km/h!
Vi hade skit svart att hitta boende nar vi kom hit ocksa. Nastan alla rum ar uppbokade sa de flesta gusethousen hade typ ett rum kvar, och det maxar de priset pa rejalt! Men vi hittade tillslut ett ratt frascht rum for 170 kronor/natten.
Men det ar skont och vara tillbaka hit, Vang Vieng har varit kanon roligt och abslout ett av de basta minnena fran resan men kroppen tar stryk av att leva det livet tyvarr. Sa nu har vi tankt att stanna har i Vientiane iaf imorrn ocksa, sen ska vi forsoka hitta ett tag ner till bangkok i overmorgon, verkar som att taget skulle vara valdigt populart sa det kan bli lite svart och fa en plats, men vi ska ga upp tidigt imorrn sa forhoppningsvis hinner vi fa en biljett.
Vad gor man har i Vientiane da?
Ingenaning om vi ska vara arliga, sitter pa cafe'er och barer och bara softar verkar det som. Sa sa kommer val formodligen varan dag imorrn att se ut, vi ska ut pa jakt efter telefoner ocksa. Horde att man kunde hitta billiga iphone kopior har i Vientiane. Nu har vi precis varit och atit den dar underbara svenska pizzan igen! och den smakade precis lika gott idag. Vi vet inte riktigt vad som hander resten av kvallen. Men inga ol iaf det ar en sak som ar saker idag!

CAPITAL!/ Grabbarna

Kommentarer
Postat av: Emma Damm

Kika gärna in på min konstnärsblogg. Jag postar bland annat olika kändisporträtt och säljer även egendesignade linnen :-)

2009-02-20 @ 17:38:13
URL: http://emmadamm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0