Sliders on tour: Khaosan road



Sa nu har vi kommit fram till Bangkok, klockan 7 imorse gled taget in pa centralstationen har i Bangkok, da hade vi varit pa resande fot i ungefar 15 timmar. Tagresan gick valdigt bra, fast det gungade och lät som att vi skulle spara ut iprincip hela tiden. Taget gick vid halv 7 igar kvall da fick vi sitta i vanliga skinnsaten en stund sen runt kl. 8 kom konduktorerna och baddade iordning sangarna at oss, sen var det bara att krypa ner under tacket och lagga sig. Det var riktigt bra sangar, tyvarr sa slakte de aldrig ljuset sa det var svart att sova + att de pumpade ut sa jakla mycket kyla fran A/Cn sa det blev riktigt kallt stundtals. Men vi ar framme hela och krya, dock valdigt matta.
Varre var transporten mellan bordrarna, forst kommer man ju till Lao borden och dar ska man checka ut fran Laos, dar stod det pa varan biljett att vi skulle byta till en ny tagbiljett men grejjen var att det inte fanns nagon som man kunde ga till, sa alla vi som hade kopt biljett pa det stallet akte vidare till Thai borden och checkade in i Thailand, da trodde vi ju givetvis att det skulle finnas nagon dar som kunde hjalpa oss men nej det fanns det inte! Sa dar stod vi 15 personer lite halvnervosa utan tagbiljett men tillslut hittade nagon ett kundnummer som man kunde ringa sa da ordnade sig allt. Vi kom i tid och fick vara tagbiljetter efter mycket krangel och nervosivtet.
Nar vi kom till stationen tog vi en taxi direkt till Khaosan road, backpacker gatan har i Bangkok. Vi gick hela gatan och letade boende, men det var skit svart att hitta ett rum for 3 men det sista stallet pa gatan hade ett rum kvar som var valdigt frascht sa det tog vi, 180 kronor natten fick vi betala sa vi bokade upp oss pa tva natter for sen aker vi nog ner till Samui. Efter att ha checkat in och duschat och gjort oss iordning tog vi en taxi till MBK shoppingmall och gick runt dar och kollade runt. Nar vi var trotta pa det tog vi ny taxi till Jatuchak weekand market, en skit stor utomhus marknad har i Bangkok. Men det var alldeles for varmt for att ga dar mitt pa dagen plus att det var sa sjukt mycket folk. Tror det var 35 grader har i Bangkok idag sa da ar det jobbigt och ga och shoppa. Men vi tankte sticka tillbaka dit ikvall eller om vi tar Lumpini market istallet, det har vi inte riktigt bestamt an. Men att vi gillar Bangkok ar nagot som vi ar overrens om iaf!

Vi har nu ett kontantkort till voran mobil. Samma nummer som forra gongen 0822894827 Bara att slo en pling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0