Sliders on tour: Koh Samui




Sa nu har vi kommit tillbaka hit till chaweng beach dar vi for 3 manader sedan borjade var resa. Detta var vart forsta riktiga stopp pa denna Asien turne, och vi blev sa foralskade i denna o sa vi bestamde oss for att aka tbx en gang till innan vi aker hem. Vi kom alltsa ner igar morse, vi hade en bussresa pa 18 timmar ner. Det gick ganska smidigt anda, vi hade kopt pa oss lite somnpiller sa vi skulle kunna sova nagra timmar iaf och denna gang kunde man stanga av AC'n sa det var inte lika kallt som sist nar vi akte ner. Men det klassiska hatsstoppet i Surathani i 3 timmar klockan 5 pa morgonen hade de fortfarande kvar! Men vi kom fram till Koh Samui tillslut dock valdigt slitna och trotta.Men som tur var visste vi ju vart vi skulle bo sa det var bara att hoppa in i en taxi och aka tillbaka till stallet dar vi bodde pa sist och som tur var hade hon ett rum kvar! Sa det hogg vi pa direkt, efter ganska mycket krangel och tjafs fick vi ett bra pris, 190 kronor/natten. Men det blev inget vilade utan det var bara att kasta in sakerna och ge sig ner pa stranden for stekande.Kanns sa skont att vara tbx pa en strand, det var riktigt langesen vi var pa en strand nu sa just nu kanns allt toppen!Vi passade aven pa att festa till det lite igar, kolla om partylivet var sig likt sen sist, och det far man val saga att det var. Tyvarr var det inte sa mycket turister ute men det kommer val. Vi gick och kopte oss en stor flaska inhemsk whiskey och ett gang ol som vi hallde i oss innan vi gick ut och slirade pa klubbarna/barerna! Runt 3-4 inatt trillade vi hem och da var det ju Champions league pa TV sa vi hann med och kolla pa det en halvlek innan alla tre tvarsomnade.Idag har vi legat pa stranden hela dagen och stekt, vadret har varit helt underbart, super varmt i luften och det ar sakert 30 grader i vattnet! Det kan inte bli mycket battre.
Ikvall tankte vi ga ner till stranden och satta oss pa nagon sschysst restaurang och ta en god bit mat och nagon ol, men inget party ikvall. Vi vet inte riktigt hur lange vi ska vara kvar har pa Koh Samui, vi har bara ett datum att folja nu och det ar full moon party pa Koh Phangan den 10/3 och de sager att dagarna innan fullmoon ar de roligaste sa vi sticker formodligen over dit om kanske 1 vecka. Nu njuter vi bara av de sista veckorna i varmen, med sol och fest!

KOH SAMUI! /Grabbarna

Kommentarer
Postat av: inez

Hej , ville bara tipsa om den bästa gratis sidan enligt mig , gratismode.se . Jag har bara varit medlem i någon månad och har redan samlat ihop tillräckligt poäng för en biobiljett ! Och eftersom att du har blogg får du 20 poäng om du skriver om gratismode på din blogg , inget jobbigt alls ! Och om du går med via den här länken http://www.gratismode.se/?c=18578 så hjälper du mig genom att jag får 4 poäng och du får hela 50 poäng eftersom att du går med via mig :D Bra va !

2009-02-27 @ 12:01:13
URL: http://inezg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0