Sliders on tour: Mekongdeltat!



Klockan 07.20 imorse knackade det pa dorren hos oss, dar stod karringen som har hotellet och skriker att vi maste ut och fort skadet ga. Vi undrade vad fan det var, da sager hon att bussen som ska ta oss till mekongdeltat star utanfor. Vi slanger ihop vara saker och ar ute pa en minut, nar vi kommer ut tror ni det star en buss dar da? NEJ! Istallet fick vi sitta och vanta pa trottoaren i 40 min pa bussen. Vi har ingenaning om varfor hon foste upp oss men idiotiskt var det! Iofs hade inte var klocka som vi hade satt pa klockan 07.00 ringt an, eller sa kan det vara sa att vi var sa trotta och for istallet for att snooza sa tryckte vi av den, det ar absolut inte omojligt att det kan ha varit sa!
Men vid 8 kom iaf bussen, da hade vi en 2,5 timmes bussfard innan vi var framme vid baten. Det var borjan pa en fantastisk dag, forst tog han oss till en o som de kallade coconut island, det var namligen 45 hektar med bara coconottstrad pa on. Dar fick vi ga och kolla nar de handgjorde coconottsgodis och provsmaka det. Vi blev sa foralskade i det sa vi kopte nastan 1 kg var!
Efter det tog de oss till en ny o, dar fick askada en bifarm och se nar de tillverkade honung, och aven kolla pa boaormar och prova att ha de runt nacken. Sen bjod de pa honungste och vi fick sitta dar och njuta. Tredje stoppet blev lunchstopp pa en tredje o, tyvarr var inte maten av rang.
Sista stoppet blev vi avslappta precis vid en liten å, darifran fick vi aka med sma sma trabatar genom an, riktigt mysigt! De tog oss till den sista on for dagen, dar vantade det tropiska frukter och traditionell vietnamesisk musik, det var den lokala koren som spelade for oss. Sen akte vi in till land igen for att satta oss pa en buss i ungefar 3 timmar som tog oss hit till Can Tho och har ska vi sova pa hotell inatt for att sedan aka ut imorrn bitti igen.
Det har varit en kanon dag, med bra vader och mycket trevligt folk!

Can Tho! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0