Sliders on tour: Mot Koh Samui!



MBK vilket grymt shoppingcenter!
Det var ju tankt att det skulle bli fonstershoppning idag ocksa men det blev raka motsatsen, idag har vi shoppat loss rejalt sa nu ar backpackingvaskorna proppfulla, nu blir det ingen mer shopping forrens vi aker hem sa vi kan slanga lite saker som har foljt med oss hela resan.
Imorse nar vi precis hade satt oss i taxin for att aka till MBK kommer demostranterna och ockuperar hela stora vagen! Sa vi blev sittandes i taxin i typ 35 min innan vi kunde borja kora och da blev det totalt kaos pa vagarna! Kaoset pa vagarna har fortsatt hela dagen tack vare de dar demostranterna. Det var ratt roligt och se pa men ocksa javligt drygt och sitta och vanta sa lange!
Nu sitter vi har och vantar pa att bussen ska komma, vi tror att den gar klockan 7 men det vet man ju aldrig har nere. De sade att vi skulle komma vid 6 iaf sa vi gar val dit och checkar, sen har vi alltsa annu en mardromsresa att se fram emot. Klockan 10 imorrn bitti sa de att vi skulle komma fram sa vi raknar lite latt pa att vi kommer fram runt klockan 12 da. Nu ska vi ga ner och ta en sista gatumat innan vi sticker!
Det ar gatumaten har i Bangkok som smakar bast! Den ar mycket battre en restaurang maten t.om.

Koh Samui! / Grabbarna

Kommentarer
Postat av: sara

Verkligen en fin blogg! Om du vill kan vi följa varndra med bloglovin.com ?:)

2009-02-25 @ 16:40:25
URL: http://sarasoderberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0