Sliders on tour: Saigon- My Tho - Can Tho



Saigon- My Tho - Can Tho - Saigon dar har ni resan som vi har gjort pa 2 dagar nu. Riktigt intensivt, men samtidigt valdigt roligt och intressant!
Gardagen var dock battre an idag, imorse kom det nagon snubbe och vackte oss vid 06.15 och skrek att det var frukost. Det var bara att slanga pa sig och ga ner och kaka, sen vid 07.10 gick vi till baten som stod och vantade pa oss. Den tog oss ut pa mekongfloden och idag fick vi antligen aka runt lite i kanalen riktigt trevligt sadar pa morgonen, vakna till liv av morgonsolen kandes kanon!
Efter att vi akt ett tag kom vi fram till mekongflodens storsta floatingmarket, dar akte vi runt bland batarna en stund och fick se nar de pa traditionellt satt byte och salde varor till varandra mellan batarna. Ganska roligt och se, vi fick aven ga ombord pa en bat som salde ananas och handla av dem.
Efter floating market sa tog de oss till en fattig familj som drev en grisfarm haha. Dar fick vi se grisar, och aven nar de tillverkade rispapper och risnudlar.
Sista stoppet for dagen var pa en fiskemarknad efter floden, lagomt roligt! Vi trottade efter 10 minuter och gick och satte oss i baten och stekte i solen istallet.
Sen var det tillbaka till hotellet for lunch innan en 5 timmars lang bussresa tillbaka till Saigon vantade. Nu ar vi antligen tillbaka och har varit och kakat en god middag! Sa nu ska vi ga upp pa rummet och avnjuta ett par kalla sa har sista dagen i Saigon eller Ho Chi Minh City som det heter! Imorrn kvall klockan 8 vantar namligen en 12 timmars bussresa till Nha Trang! Men vi valde sleeping bus den har gangen, det verkade vara riktigt schysst med sangar och grejjer.

Beertime! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0