Sliders on tour: Tubing!



Nu sitter vi har precis inkomna fran tubingen lagomt fulla.
Tubing var precis sa som alla sager, HELT UNDERBART ROLIGT! Igar blev det lite fest med vara nya vanner fran Norge och det har hant sa mycket sjuka saker har redan efter en dag, skriver mer om det nar vi ar helt nyktra..
Men tubing var iaf riktigt roligt, ni som int vet vad det ar sa ar det att man flyter ner langst en flod i en tub eller bildack kan man saga att det ar, sen stannar man pa barer efter vagen! det ar val ungefar 8 barer pa en stracka av max 1 km. Sa man ar inte i floden speciellt mycket! Man skulle egentligen inte behova ha en tub utan bara ga mellan barerna och simma over floden ibland for att komma till en bar pa andra sidan. Men det ar grejjen att tuba som ar det frana!
Alla barer har en varsin attraktion, bl.a. linbana, rutschkana, ilian m.m och nar man blir lite full sa far man ju givetvis lite hybris och testar sina granser!
Fran och med igar sa borjade var sista manad som vi kalllar partymanaden! Nu har vi sett allt som vi har velat att se sa nu ar det bara fest som galler sista manaden och det har borjat helt underbart. Skriver kanske mer imorrn om vi har nyktrat till..

TUBING! / GRABBARNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0