Sliders on tour: Vang Vieng



Nu har ilskan over gardagens resa lagt sig! Nu skrattar vi at det aven fast det var bland det vasrta vi har upplevt. Hade den bussfarden hant i borjan av var resa sa hade vi formodligen varit tillbaka till Sverige for langesen! Men det ar bara att bryta ihop och ga vidare.
Igar kvall gick vi ner till floden och satte oss pa en bar och tog en bars, riktigt mysigt! Efter det gick hem till guesthouset och satte oss pa terassen och tog ett par ol tillsmmans med den svenska killen och de norska tjejerna + nagra austarlienska tjejer och nagon engelsk kille. Vi blev sittandes dar ratt lange, men tillslut kom vi overrens om att vi maste nog sova lite ocksa.
Nu ska vi snart ga och ata frukost med jenterna pa ett svenskt bageri som ligger har, de ska tydligen ha stora feta mackor med salami och brie ost b.la!
Sen vanta bussen till Vang Vieng, verkar vara helt underbart dar uppe. Vientiane ar ocksa valdigt fint och super lugnt for att vara en huvudstad. Vi tar nog en dag till har innan vi aker ner mot Thailand sen.

Dags for frulle! \ Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0