Installation av Obama

Idag flyttar Barack Obama in och George W Bush ut ur vita huset. Verkar som en stor dag för många på andra sidan pölen, eller så är det bara tidningarna som gillar att blåsa upp allt kring den första svarta presidenten i US and A.

Dagens inflyttande väljer tidningarna att kalla för Obamas installation, så för att klargöra vissa grejer har vi valt att göra en guide hur man enklast installerar Obama.

Det man först måste tänka på och det som är viktigast av allt är att avinstallera George W Bush. Glömmer man detta kan det bli stora problem med massa mindre program som inte stödjer varandra och skapar problem, så börja med det.



När nu allt gammalt är borta kan man börja installationen av det nya. Antingen väljer du att ladda ner programmet från Pirate Bay men då gäller det att passa sig för det är lätt att bli uppsökt av Secret Service eller så gör du som oss som beställt skivan från Vita Huset. När du väl har skivan i hand är det bara att trycka in den i CD-läsaren.


När skivan äntligen sitter i datorn så är det bara att vänta några sekunder så kommer en ruta liknande denna upp.



Här trycker du bar på Installera nu och låter sedan din dator sköta resten.



Om du inte gjort nått fel ska nu Barack Obama vara installerad och fungera perfekt. Men kom ihåg att programmet efter fyra år måste förnyas och att du sedan max kan använda det i åtta år. Har du några frågor är det bara att maila.

Lycka till säger vi! // Sliders

Kommentarer
Postat av: Tilda

ska skriva ett inlägg om ernu, men kan ni berätta lite om bloggen? vad ni vill ha ut med den osv..! Tack!

2009-01-20 @ 17:29:00
URL: http://tildasander.blogg.se/
Postat av: Magnus

Du/ni är ett geni :D

2009-01-20 @ 18:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0