Sliders on tour: Back to Bali!



Sa nu ar Sirwa Homestay pa Gili utbytt mot AP Inn hotel pa Bali!
Saltvattnet i duschen ar utbytt mot frascht varm vatten!
Myggen och flugorna ar borta!
Tyvarr verkar det daliga vadret ha foljt med oss.
Yes nu ar vi antligen tillbaka till Kuta har pa Bali, och det kanns verkligen skont att vara tillbaka. Gili ar inget vi kommer att rekomendera, det var inte den dar paradison som manga sager, visst det var fint och sa, men det fanns inget att gora! Man blev super rastlos och bara gick och vantade pa att det skulle bli kvall sa man kunde lagga sig och kolla pa en film pa stranden eller satta sig pa nagon soft bar pa stranden och ta ett par ol. Att det inte fanns vanligt vatten i kranen och duschen var ocksa en nackdel, det fanns enbart pa lyxhotellen och da fick man oppna planboken rejalt. Inget for en backpacker.
Vi storde oss ocksa valdigt mycket pa alla mygg och flugor som yrade runt fran morgon till kvall.
Sa tyckte vi att det var vart 25 timmars resa t/r for Gili?
SVAR: Njaa.. det ar alltid roligt och se nya saker och det var en riktigt mysig att tillbringa ett par dagar pa, men vi vet inte om det var vart att aka sa langt for det! Det kostade iofs knappt nagot att aka dit (230 kronor T/R), men det var segt.
Dagens resa gick battre an resan dit, denna resa tog "endast" 12 timmar. Men det kandes som att den gick mycket fortare, det flot pa bra och vi behovde inte vanta sa jatte mycket pa batar/bussar som man vanlgitvis brukar! Batturen var 5 h guppande idag, det gick riktigt harligt vagor ute pa havet, men vi klarade oss fran sjosjuka sa det ar lugnt!
Vi tog samma hotel som vi bodde pa innan, vi trivdes mycket bra dar, det finns mycket billigare alternativ som vi kanske tar om nagra dagar, men det far vi se hur vi kanner. APP Inn ar ett harligt stalle och har grym service.

Nu ska vi snart ga och badda ner oss och ladda for surfing imorrn!

Gili Islands, Nja.. / Grabbarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0