Sliders on tour: Bye Malaysia



Sa nu har vi vaknat till liv eller iaf jag Johan, de andra ligger nog och sover an! Om nagra timmar gar flighten mot Bali! Fan vad harligt..Horde om att det varit nagot jordskalv i Indonesien?! Men vi klarar oss forhoppningsvis.. Om 15 min ska vi ga till posten for att hinna vara dar till kl. 10 nar de oppnar. Vi ska skeppa hem lite saker var, sen blir det att ga hit till hostlet och checka ut for att sedan ta en buss som tar oss ut till flygplatsen.
Vi gor ingen "best of Malaysia" eftersom vi inte har besokt sa manga platser. Men vi hinner med en snabb sammanfattning och vad som varit bra och daligt.
Langkawi ar formodligen den basta och roligaste tiden hitills pa resan, en perfekt o med bra folk. Vi larde kanna riktigt manga dar. Sedan KL, en klockren storstad! De har hur manga shoppingcenter som helst, de har varldskanda attraktioner. Det racker med 4 dagar for att ha gjort allt, men vi stannade en dag extra pg.a. att flyget till Bali blev mycket billigare idag. Malaysia overlag ar ett trevligt land, det ar inte lika turistigat som Thailand, det innebar ocksa att det inte ar lika latt att resa runt i landet, i Thailand var det resebyraer overallt, har har vi knappt sett nagra. Men det gor allt till en liten utmaning, man far fixa allt lite pa egen hand.
Maten har ar dock under all kritik, de forsta dagarna har i KL at vi bara hamburgare, men vi kom pa att det skulle inte funka tva ggr om dagen i en vecka. Men det ar inte speciellt gott nar man gar ut och ater, det finns ju guldkorn har ocksa men de ar svara att hitta!
Folket far vi nog saga ar battre i Thailand, det ar ju nastan bara muslimer har i Malaysia. Visst de ar sakert jatte trevliga, men man fragar hellre en icke muslim om hjalp an en riktigt troende muslim.
Shopping ar det varldsklass pa har i KL, de har allt! Gar du i shoppingcentrena har de vilket marke du an vill ha och allt ar akta, vill man ha kopior ar det bara att ge sig ut pa marken!
Boendet som vi har haft har har vairt under all kritik, fransett lagenheten som vi hade hos var franska van Shirley. Boendet i Langkawi ar nog det samsta hitills pa resan, men det var sa skon gemenskap som vagde upp det dar. Det har hostlet ar inte heller nagot frascht, lite battre klass an Langkawi men inte mycket. Det ar nog det nast samsta vi bott pa, fast fordelen med det har ar att det ligger sa centralt, mitt i smeten av Chinatown, sedan ar det 50 meter till bussstation vilket ar soft.
Olen har i Malaysia ar super god, den lokala olen SKOL haller varldsklass, annars ar det Tiger och Carlsberg som galler.

Nu ser vi fram emot Bali och Lombok och sol, bad och surfing!

Bye Malaysia! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0