Sliders on tour: Födelsedagsfest!



Igar blev det ju som sagt valdigt lugnt och det ar vi glada for idag. Vilken underbar dag det har varit! Vadret kan inte bli battre, det har varit kanon i nagra dagar nu. Imorse nar vi vaknade stack vi ner till stranden och surfade i typ 3-4 timmar, grymt bra vagor idag och nu kanss det som att vi blivit ganska mycket battre mot de forsta dagarna. Efter det gick vi upp till hotellet och lade oss och presade och at lite mat. Sen har vi bara legat dar hela dagen, badat och stekt, badat och stekt. Johan har varit och tagit lite Balinesisk massage ocksa, mycket battre massage an i Thailand, 25 kronor/ halvtimmen kostade det!
Ikvall ska vi festa lite igen, Jari fyller ar imorrn sa det ska firas + att det ar nagra vanner pa hotellet som ska aka hem imorrn sa det blir bade avskedsfest och fodelsedagsfest pa hotellet idag. Verkade som nastan alla unga pa hotellet kommer att festa idag sa det blir nog roligt. Nu ska vi ga och ata lite god mat och sen ga hem och ta en powernap innan partyt drar igang.
Vi lagger upp bilder nagon dag nar det ar daligt vader, datorerna har nere ar inte av det snabbaste laget sa det kommer att ta sin lilla tid.

Let's go party!/ Grabbarn

Kommentarer
Postat av: Tilda

sv: okej, då vet jag! tack så mycket! Kommer det att kosta något?

2009-01-19 @ 21:00:30
URL: http://tildasander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0