Sliders on tour: Halvtid!



Yes idag har vi varit ute halva tiden av resan, det kanns helt sjukt! Det kanns som att vi har varit borta ett ar. Men vi ar bara glada att det ar mycket tid kvar for jaklar vad harligt det ar med varme och bara slappa.
Igar var vi ju som sagt ute och festade, det blev nog den hardaste kvallen hitills pa resan, vi satt ett gang pa hotellet och laskade lite forst sen gick vi till nagon seg rockbar och svepte en bars, sen vidare till en bar som heter Espressobar, riktigt shcysst stalle med liveband och knokat med folk. Efter det blev det det klassiska Bounty! Haha det ar lika trakigt dar varje dag men anda gar alla dit! Men igar var det iaf lite roligare an vanligt. Det kanns idag att vi drack igar, vi ar grymt sega! Vadret ar kanon idag, sol och super varmt. Men vi pallar inte och vara i solen idag sa vi har varit pa shoppingcentret och fikat och gatt runt och kollat idag med. Ganska trevligt shoppingcenter, Discovery shoppingmall!
Ikvall blir det fest igen med var nya polare fran Trollhattan. Blir val en liknade kvall som igar! Kan bli att testa den inhemska fulspriten ARAK ikvall ocksa!
Vi maste fira att det ar halvtid.

Halvtid! / Grabbarna

Kommentarer
Postat av: Tilda

sv: okej!! :) Jag ska skriva ett inlägg omer! Skulle vara tacksam om ni kunde berätta lite mer utförligt för mig vad spotify är! ha det bra /Tilda

2009-01-17 @ 20:57:35
URL: http://tildasander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0