Sliders on tour: Jari 21 år!




Idag fyller Jari 21 år sa vi sager GRATTIS till honom!
Igar blev det lite fest pa hotellet, det var riktigt nice, vi var ett riktigt harligt gang som satt dar och harjade till typ halv 1. Efter det gick vi till Espressobar och lyssnade pa liveband, sen vidare till Bounty innan vi tillslut hamnade pa klubben M/BAR/GO, dar hade vi sa sjukt roligt, vi var ett grabbgang pa typ 14 personer och holl pa och drev med allt och alla. Ikvall ska vi fira Jaris fodelsedag pa riktigt, igar tog vi det lite lugnare men idag blir det ett riktigt partaj ar det tankt. Vi ska snart ga ivag och kopa nagra flaskor av den inhemska spriten Arak, 22 kronor for en liter. Arak, sprite och en skvatt Red bull dar har ni en riktigt god drink!
Det blir val ungefar samma vanda ikvall eller rattare sagt vi ar ganska sakra pa att det blir samma runda.
Vi funderar pa vart det daliga vadret tagit vagen?
Det verkar som att det har underbara vadret kommer att halla i sig!
Knallbla himmel och stekande sol, solen har nere ar dubbelt sa stark som i Thailand och de landerna lite hogre upp kanns det som, sa man far vara lite forsiktig. Men vi alskar ju sol sa det blir att man ligger i solen hela tiden iaf och glommer oftast att smorja in sig, men vi ska forsoka bli battre pa det.
Vi har legat vid poolen hela eftermiddagen, vid typ 4 gick vi ner och surfade ett par timmar, men vagorna var sadar idag.
Det var skit stora vagor med bra tryck i men de kom hela tiden sa man hann inte ut innan man skoljdes in igen.
Nu ska vi ga hem till hotellet och softa lite innan vi ska ga ivag och ata en god middag.

Grattis Jariiiii!/ Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0