Sliders on tour: MBarGo



Igar blev det ju lite fest, och jaklar vad roligt det var! Latt den basta kvallen har pa Bali hitills. Det var jag, Jari, Anton, Jesper som satt i lobbyn och groggade, sedan kom aven en tjej som heter Kathalina, hon jobbar pa det stallet dar jag och Jesper tog massage. Sa nar vi var dar och tog massage bjod vi in henne till varat hotell och festa med oss, vi sa att vi sitter i lobbyn varje kvall sa det ar bara att komma. Hon hade varit dar for tre dagar sen nar vi satt ett femtontal personer dar men da hade hon inte vagat gatt in, sa igar nar det bara var vi sa kom hon! Riktigt trevlig balinestjej..
Vi tankte kora samma sak ikvall, sitta pa hotellet forst och grogga lite sen ga till espressobar en svang innan det blir MBARGO och dansa. Det kommer att bli sa himla trakigt och behova aka ifran Bali, vi alskar verkligen det har stallet.
Men det ar grymt vaderberoende. Idag har vi legat vid poolen hela dagen, Johan och Jari var nere och surfade en svang forut.
Vi har yrat lite med om vart vi ska aka efter Bali, men nu har vi iaf bokat biljett till Phnom Penh i Kambodja, sa det ar dit vi flyger pa sondag. Forst hade vi tankt Ho Chi Minh city i Vietnam och sedan ta kambodja men det kanns som att det blir battre och gora som vi gor nu!
Sa har ar var resplan for dagen men det kan andras fort..
Kambodja - ca. 5 dagar
Vietnam - ca. 15 dagar
Laos - ca. 8-9 dagar
Thailand - Resterande tiden..
Men vi tar en dag i taget, ar det nagot stalle som vi verkligen gillar sa stannar vi dar langre och det kanns inte som att vi har speciellt brattom.
Nej nu har vi inte tid att sitta har langre, time for dinner!

Sista festen! / Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0