Sliders on tour: Red Dragon



Nu har vi checkat ut fran var franska van Shirley och tagit oss ner till Chinatwon och checkat in pa varat nya hostel Red Dragon, det verkar vara ett riktigt stort och kant hostel, de har hur mycket rum som helst. Men det ar ingen vidare klass pa rummen men det duger helt klart att sova i. Det ligger hur bra hos helst, bara ga utanfor dorren sa ar man mitt i Chinatown och har relativt nara till allt.
Idag har vi varit och kollat runt har nere pa marken lite, vi gick aven och letade upp ett postkontor for att kolla om det gick att skeppa hem saker och det var inga problem 180 kronor for 10 kg kostade det vilket ar ett ratt bra pris. Sen tog vi en taxi till KL tower och kollade vilka oppetider de hade och om det var krangligt att fa biljett, men det var inga problem. Fast idag har det varit lite mulet och dimmigt sa vi kande inte for att aka upp. Man hade formodligen inte sett sa mycket anda. En klar och solig dag har man utsikt over hela KL. Men imorrn ska vi aka dit, aven ifall det ar lite mulet. Efter att ha kollat pa KL tower akte vi ner till KLCC, det stora kopcentrumet bredvid Petronas. Dar gick vi runt och fonstershoppade nagra timmar och tog en fika. Alltid lika gott med riktigt kaffe har nere. Det ar grymt sallsynt!
Nu vantar vi pa att overforingen av pengarna ska komma sa att vi kan boka flygbiljett till Bali. Vad kvallen har att erbjuda vet vi inte an, det kan bli en rundtur har i Chinatown bland allt folk.

Watch Out! / Grabbarn


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0