Sliders on tour: Siam Reap



Nu har vi kommit fram, det tog drygt 6 timmar hit. Lite snabbare an vantat. 6 timmar i buss ar som a peace of cake for oss nu, det gar grymt fort, speciellt nar det finns sa mycket att se efter vagarna. Jag vet inte hur manga ganger chaffisen fick bromsa in hastigt for att korna var ute och sprang pa vagen, eller ungar som var ute mitt ivagen och lekte men det var en rolig resa. Vagarna haller exakt den klass som ryktet sager, rent ut sagt fordjavliga. Men det var en rolig resa upp hit, bussen var helt okej, A/C'n funkade sadar dock!
Nar vi satt pa bussstation imorse kom det fram en snubbe och fragade om vi hade boende nar vi kom till Siem Reap for det kunde tydligen vara lite problem att hitta det. Han erbjod oss ett guesthouse som hans polare jobbade pa, da fick vi fri transfer dit fran bussstationen. Vi tackade ja och sa att vi kunde aka dit och kolla pa det men vi visste inte om vi skulle ta det. Mycket riktigt stod det en kille och vantade med tuk-tuk pa oss nar vi kom fram och korde oss dit gratis. Nar vi kommer fram till guesthouset sa ar det fullt! Men killen var anda schysst och korde oss till ett annat, men da var det ocksa fullt, och sa fortsatte det till typ 10 guesthouse men alla var fulla, vi borjade bli oroliga och undra om det skulle bli samma kaos som i Langkawi. Men tillslut hittade tuk-tuk foraren ett boende at oss efter mycket om och men. Vi fick betala 11 dollar for ett ganska schysst rum med A/C. Det var jakligt schysst av honom att kora runt oss i hela staden och leta boende helt gratis. Sa som tack sa ska han fa kora oss till Angkor imorrn och visa oss runt dar, han ville ha ungefar 15 dollar for det sa det kan det vara vart.
Siem Reap verkar vara en mysig stad, mycket trevligare an Phnom Penh, har fanns det fullt med fina matstallen, det fanns det absolut inte i Phnom Penh! Imorrn ska vi som sagt aka till Angkor Wat och kolla pa de klassiska templena, med andra ord annu EN KULTURDAG!
Nu ska vi ga hem och lagga oss och dega framfor TV'n, den maste ju namligen utnyttjas for det har man inte pa allt for manga stallen. Sist vi hade TV var i Phuket!
Imorrn ska vi upp tidigt, klockan 9 kommer tuk-tuk liraren och hamtar oss pa guesthouset och kor oss till Angkor!

Siem Reap!/ Grabbarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0